NTA UGC NET Women Studies Paper 2 Solved Question Paper 2013 June

Looking for NTA UGC NET Women Studies Paper 2 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.

 NTA UGC NET Women Studies Paper 2 Solved Question Paper 2013 JuneNTA UGC NET Women Studies Paper 2 Solved Question Paper 2013 June: To score better marks in the NTA UGC NET Women Studies, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Women Studies Question Paper 2 2013 June. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers along with the latest Women Studies Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Women Studies Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.

NTA UGC NET Women Studies Paper 2 Solved Question Paper 2013 June

NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Women Studies exam.

Practicing these NTA UGC NET Women Studies previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Women Studies Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.


1. Which of the following statements iscorrect about Women’s Studies as an academic discipline?

(A) It studies the social reality from feminist perspective, placing women’s experiences at the centre.

(B) It accepts the existing theories for analysis.

(C) It covers all studies conducted on women’s issues and their solutions.

(D) It applies existing social science research methodology for further research.

Answer: (A)

 

2. Among the following which statement is not associated with ‘Androcentrism’?

(A) Male Behaviour and Characteristics is Central and are the norm.

(B) Competitiveness and aggressiveness are highly valued.

(C) Characteristics associated with men and women are valued.

(D) Characteristics associated with men and maleness is valued.

Answer: (C)

 

3. Women’s work was recognised as being as essential as men’s work for which kind of society?

(A) Tribal society

(B) Rural society

(C) Urban society

(D) Modern society

Answer: (A)

 

4. What is correct about ‘Personal laws’?

(i) Family laws are the personal laws.

(ii) These laws differ from person to person according to his/her religion.

(iii) These are related with the maternity benefits to the working women.

(iv) These are related with devolution and disposition of family property, maintenance and succession and inheritance.

Codes:

(A) (i), (ii), (iii), (iv)

(B) (i), (ii) and (iv) only

(C) (ii), (iii) and (iv) only

(D) (i), (ii) and (iii) only

Answer: (B)

 

5. Assertion (A): Most of the women ageing is associated with role change and the probability of coping with loss.

Reason (R): Women tend to outlive men in all countries and age groups.

(A) Both (A) and (R) are false.

(B) (A) is true, (R) is false.

(C) Both (A) and (R) are true.

(D) (A) is false, (R) is true.

Answer: (C)

 

6. The term ‘Bigamy’ refers to the crime of having

(i) Two wives at the same time.

(ii) Two husbands at the same time.

(iii) Two wives or two husbands at the same time.

(iv) Two marriages in the life time.

(A) (i) and (ii) are correct.

(B) (iii) is only correct.

(C) (iv) is only correct.

(D) (iii) and (iv) are correct.

Answer: (B)

 

7. The acronym ‘UNESCO’ stands for

(A) United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization.

(B) United Nations Employment, Social and Cultural Organization.

(C) United Nations Educational, Social and Coalition Organization.

(D) United Nations Educational, Social and Cultural Organization.

Answer: (A)

 

8. Which of the following is the funding agency for conducting research in social sciences?

(A) ICAR

(B) ICSSR

(C) CSIR

(D) ICMR

Answer: (B)

 

9. Which is correct about action research?

(i) It aims at dealing with real world problem at work and in organisations.

(ii) It is change oriented.

(iii) It is more of a theoretical nature.

(iv) It involves a feedback loop for the purpose of change.

Codes:

(A) (i) and (iii) only

(B) (i), (ii) and (iv) only

(C) (ii), (iii) and (iv) only

(D) (i), (ii), (iii) and (iv)

Answer: (B)

 

10. “The incorporation of women into commercial agriculture does not necessarily make them socially visible”.

Who among the following said this?

(A) Betty Friedan

(B) Vandana Shiva

(C) Agarwal

(D) Baumann

Answer: (B)

 

11. Chronologically arrange the following policy initiatives by the Government for women.

(i) National Commission on Self-employed Women.

(ii) National Commission for Women.

(iii) The Committee on the Status of Women in India.

(iv) National Policy on Education.

Codes:

(A) (iii), (iv), (i), (ii)

(B) (iii), (i), (ii), (iv)

(C) (i), (iii), (ii), (iv)

(D) (iv), (i), (ii), (iii)

Answer: (A)

 

12. While selecting sample, if every element has the chance to be selected, it is known as

(A) Cluster sample

(B) Random sample

(C) Systematic sample

(D) Convenience sample

Answer: (B)

 

13. In which type of research design, hypothesis is not required?

(A) Experimental 

(B) Descriptive

(C) Diagnostic

(D) Exploratory

Answer: (D)

 

14. Mark out the incorrect answer about survey method:

(A) It is useful for the study of large population.

(B) It can be conducted from remote locations.

(C) It is relatively expensive.

(D) It is invariably context blind.

Answer: (C)

 

15. Chronologically arrange the Liberal Feminist Thinkers according to their period of contribution:

(a) Betty Friedam

(b) John Stuvart Mill

(c) Harriet Taylor

(d) Mary Wollstone craft

Codes:

(A) (c), (d), (a), (b)

(B) (d), (b), (c), (a)

(C) (d), (a), (b), (c)

(D) (d), (c), (a), (b)

Answer: (B)

 

16. Which school of Feminist questioned the concept of ‘natural order’ or biological status quo?

(A) Liberal Feminist

(B) Socialist Feminist

(C) Marxist Feminist

(D) Radical Feminist

Answer: (D)

 

17. Write the sequence of important Women’s Bills in our country.

1. The Protection from Domestic Violence Act.

2. The Sarada Act

3. The Uniform Civil Code

4. The Hindu Code Bill

Codes:

(A) 4, 3, 2, 1

(B) 3, 2, 4, 1

(C) 1, 2, 3, 4

(D) 2, 3, 4, 1

Answer: (D)

 

18. Assertion (A): Women and men in technological profession differ not in ability but in attitudes and Socialization.

Reason (R): Boys and Girls are socialized to different patterns.

Codes:

(A) (A) is true, (R) is false.

(B) Both (A) and (R) are true and (R) is the correct explanation for (A).

(C) Both (A) and (R) are false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (B)

 

19. Match the List-I with List-II as given below:

List – I                                    List – II

(Five Year Plan)                      (Issues for Women)

(a) The Eighth Plan                 (i) Empowerment of Women

(b) The Ninth Plan                  (ii) Shift from “development” to “Empowerment”

(c) The Tenth Plan                   (iii) Gender equality goals

(d) The Eleventh Plan             (iv) Use of gender budget and gender mainstreaming process

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (ii) (i) (iii) (iv)

(B) (iv) (ii) (iii) (i)

(C) (iii) (i) (ii) (iv)

(D) (iv) (iii) (ii) (i)

Answer: (A)

 

20. Assertion (A): Men have continuedto receive Social andInstitutional support for theirviolent abusive behaviour.

Reason (R): Statutory agencies such as criminal justice and social services have been slow to respond to violence against women.

(A) Both (A) and (R) are false.

(B) Both (A) and (R) are true and (R) is not the correct explanation for (A).

(C) Both (A) and (R) are true, (R) is the correct explanation for (A).

(D) Both (A) and (R) are false and (R) is the correct explanation for (A).

 

Answer: (C)

 

21. The collective effort to change power relations at all levels from the interpersonal to the international is known as

(A) Imperialism

(B) Feminism

(C) Activism

(D) Liberalism

Answer: (C)

 

22. Write the sequence of legislations for working women

1. The Maternity Benefit Act

2. The Equal Remuneration Act.

3. The Domestic Workers (Registration, Social Security and Welfare) Act

4. Supreme Court order regarding Sexual Harassment of Women at work place and other Institutions

Codes:

(A) 1, 3, 2, 4

(B) 1, 2, 4, 3

(C) 2, 3, 4, 1

(D) 3, 2, 1, 4

Answer: (B)

 

23. How does religion affect the life of women?

(i) It reinforces the legitimization of the division of labour, privileges and rewards of the society.

(ii) It may provide standards of values to the society.

(iii) It is related to the growth and maturation of the individual.

(iv) It contributes to the stability and sometimes destability of order.

Codes:

(A) (i), (ii), (iii), (iv)

(B) (i), (ii), (iii) only

(C) (i) and (iv) only

(D) (ii) and (iii) only

Answer: (A)

 

24. Assertion (A): Social movements and organizations are the most powerful agents of social change.

Reason (R): Organizations andmovements do not allow thetransmission of information and material resources across generation.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are true, (R) is the correct explanation for (A).

(B) Both (A) and (R) are true, (R) is not the correct explanation for (A).

(C) Both (A) and (R) are false.

(D) (A) is true and (R) is false.

Answer: (D)

 

25. The term ‘Clientelism’ denotes

(A) The transformation of grassroots women as mere beneficiaries of services.

(B) The transformation of women as active participants.

(C) The transformation of women as non-beneficiaries of services.

(D) The elimination of women from the public world.

Answer: (A)

 

26. Match the List-I and II:

List – I                                    List – II

(a) Human Rights Day            (i) November 25th

(b) White Ribbon Day            (ii) December 1st

(c) HIV/AIDS Day                 (iii) December 10th

(d) Population Day                 (iv) July 11th

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (ii) (iii) (iv)

(B) (iii) (i) (ii) (iv)

(C) (i) (iii) (ii) (iv)

(D) (ii) (iii) (i) (iv)

Answer: (B)

 

27. The recently introduced bill in the Lok Sabha which intends to provide for the gender specific needs of women farmers is known as

(A) Women Farmers Bill 2012

(B) Women Entitlement Bill 2012

(C) Women Farmers Entitlement Bill 2012

(D) Women Farmers Bill 2011

Answer: (C)

 

28. Among the following terms, which is not closely associated with violence?

(A) Battering

(B) Adultery

(C) Harassment

(D) Abuse

Answer: (B)

 

29. Assertion (A): The emphasis oneducating women will bring about widespread social changes and population stabilization.

Reason (R): Women’s education plays a major role in changing the fertility pattern throughout the world.

(A) (A) is false and (R) is true.

(B) Both (A) and (R) are false.

(C) Both (A) and (R) are true and (R) is the correct explanation for (A).

(D) Both (A) and (R) are true, (R) is not the correct explanation of (A).

Answer: (C)

 

30. Which of the following conferences identified that “Women have a vital role in Environment Management”?

(A) Beijing conference

(B) Rio-de Janeiro conference

(C) Cairo-conference

(D) Mexico conference

Answer: (A)

 

31. Expand the correct acronym of ‘DAWN’.

(A) Development Association with Women for a New Employment.

(B) Department of Alternatives with Women for a New Era

(C) Development Alternatives with Women for a New Era

(D) Development Association with Women for a New Era

Answer: (C)

 

32. Match the items from List-I and List-II.

List – I                        List – II

(a) HIV/AIDS                         (i) Red Blood cells

(b) Anaemia                (ii) White Blood cells

(c) Amniocentesis       (iii) Contraceptive

(d) Depoproveria         (iv) Sex Determination test

Codes:

      (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (ii) (iii) (iv)

(B) (i) (iii) (ii) (iv)

(C) (ii) (iv) (iii) (i)

(D) (ii) (i) (iv) (iii)

Answer: (D)

 

33. Among the following Women Chief Ministers who is currently not holding the position?

(A) Mayavati

(B) MamtaBanerji

(C) Shiela Dixit

(D) Jayalalithaa

Answer: (A)

 

34. Among the following feminists who have advocated that ‘Husband represents the Bourgeois and wife represents the Proletariat’.

(A) Karl Marx

(B) Clara Zetkin

(C) Margaret Benston

(D) Friedrich Engels

Answer: (D)

 

35. Match the list of Books (List-I) and Authors (List-II)

List – I                        List – II

(Books)                       (Authors)

(a) Second Sex            (i) Mary Daly

(b) Gyn/ Ecology        (ii) Juliet Mitchell

(c) Sexual Politics       (iii) Simon De Beauvoir

(d) Women’s Estate    (iv) Kate Millet

Codes:

        (a) (b) (c) (d)

(A) (iii) (iv) (ii) (i)

(B) (iii) (i) (iv) (ii)

(C) (iv) (i) (ii) (iii)

(D) (i) (ii) (iii) (iv)

Answer: (B)

 

36. Assertion (A): Sexual Harassment (Prevention) cells have been established in most of the private and public sector organisation.

Reason (R): Working women are subject to sexual harassment at work place.

(A) (A) is true and (R) is false.

(B) Both (A) and (R) are true and (R) is the correct explanation for (A).

(C) (A) is false and (R) is true.

(D) Both (A) and (R) are false.

Answer: (B)

 

37. Among the following, who is not a post-modern feminist?

(A) Juliet Mitchell

(B) Helene Cixaus

(C) Luce Irigaray

(D) Jacques Derrida

Answer: (A)

 

38. Assertion (A): It is very difficult to define the subject of Women’s Studies.

Reason (R): Feminist thoughts and positions are diversified.

Codes:

(A) (A) is wrong and (R) is correct.

(B) Both (A) and (R) are wrong.

(C) (A) is correct, but (R) is wrong and (R) is not the correct explanation of (A).

(D) Both (A) and (R) are correctand (R) is the correctexplanation of (A).

Answer: (D)

 

39. Who is called an ‘iron lady’ in the field of Indian sports?

(A) P.T. Usha

(B) KarnamMalleswari

(C) SainaNehwal

(D) Mary Com

Answer: (C)

 

40. Match the prominent women from (List-I) and their position (List-II).

List – I                        List – II

(a) Margaret Alva        (i) Chairperson, National Commission for women

(b) PremaCariayapa     (ii) Chairperson, Central Social Welfare Board

(c) Mamta Sharma       (iii) Governor of Uttarakhand

(d) Krishna Tirath       (iv) Minister for Women and Child Development

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (ii) (i) (iii) (iv)

(B) (iii) (ii) (i) (iv)

(C) (i) (ii) (iii) (iv)

(D) (ii) (iii) (i) (iv)

Answer: (B)

 

41. What are the dimensions taken to measure the Gender Inequality Index (GII)?

(A) Reproductive Health, Labour Market, Literacy and Knowledge.

(B) Employment, Gender wage differentials and Empowerment.

(C) Labour market, Employment and Political participation.

(D) Reproductive Health, Empowerment and Labour market.

Answer: (D)

 

42. The concept of Socialization of ‘Domestic Labour’ was introduced by

(A) Margaret Benston

(B) Oakley

(C) Firestone

(D) Nancy Chodorow

Answer: (A)

 

43. Assertion (A): Feminist perspectives on environment challenge the social, cultural and political sources of power in society.

Reason (R): Sustainable Development Challenge the participation of men in pro-ecological ways of living.

(A) Both (A) and (R) are true.

(B) (A) is true, (R) is false.

(C) Both (A) and (R) are true, (R) is the correct explanation for (A).

(D) Both (A) and (R) are false.

Answer: (B)

 

44. Match the list of women’s Universities (List-I) and Location (List-II).

List – I List – II

(a) Mother Teresa Women’s University          (i) Rajasthan

(b) Sri Padmavati Women’s University          (ii) Maharashtra

(c) S.N.D.T. Women’s University                  (iii) Andhra Pradesh

(d) Banasthali Vidyapeeth                              (iv) Tamil Nadu

Codes:

        (a) (b) (c) (d)

(A) (iv) (iii) (ii) (i)

(B) (iv) (ii) (i) (iii)

(C) (iv) (i) (iii) (ii)

(D) (ii) (i) (iv) (iii)

Answer: (A)

 

45. Mark out the correct answer about Hypothesis:

(i) Hypothesis is a statement, which is yet to be tested.

(ii) Hypothesis is all positive.

(iii) Hypothesis can be null.

(iv) The sources of hypotheses can be the existing theories.

Codes:

(A) (i), (iii) and (iv) only.

(B) (i), (ii), (iii) and (iv).

(C) (ii), (iii) and (iv) only.

(D) (i), (ii) and (iii) only.

Answer: (A)

 

Read the following paragraph and answer question numbers 46 to 50.

In proving women’s inferiority, the anti-feminists began to draw not only upon religion, philosophy, and theology, as before, but also upon science-biology, experimental psychology, etc. At most they were willing to grant ‘equality in difference’ to the other sex. That profitable formula is most significant; it is precisely like the ‘equal but separate’ formula of the Jim Crow laws aimed at the North American Negroes. As is well known, this so-called equalitarian segregation has resulted only in the most extreme discrimination. The similarity jut noted is in no way due to chance, for whether it is a race, a caste, a class, or a sex that is reduced to a position of inferiority, the methods of justification are the same. The ‘eternal feminine’ corresponds to ‘the black soul’ and to ‘the Jewish character’. True, the Jewish problem is on the whole very different from the other two-to the anti-Semite the Jew is not so much an inferior as he is an enemy for whom there is to be granted no place on earth, for whom annihilation is the fate desired. But there are deep similarities between the situation of women and that of the Negro. Both are being emancipated today from a like paternalism, and the former master class wishes to keep them in their place’ – that is, the place chosen for them. In both cases, the former masters lavish more or less sincere eulogies, either on the virtues of ‘the good Negro’ with his dormant, childish, merry soul – the submissive Negro-or on the merits of the woman who is ‘truly feminine’ – that is, frivolous, infantile, irresponsible – the submissive woman. In both cases, the dominant class bases its argumenton a state of affairs that it has itself created. As George Bernard Shaw puts it, in substance, ‘The American white relegates the black to the rank of shoeshine boy; and he concludes from this that the black is good for nothing but shining shoes.’ This vicious circle is met with in all analogous circumstances; when an individual (or a group of individuals) is kept in a situation of inferiority, the fact is that he is inferior. But the significance of the verb to be must be rightly understood here; it is in bad faith to give it a static value when it really has the dynamic Hegelian sense of ‘to have become. Yes, women on the whole are today inferior to men; that is, their situation affords them fewer possibilities.

 

46. Anti-feminists argued for women’s inferiority on the basis of

(i) Philosophy

(ii) Caste

(iii) Biology

(iv) Experimental Psychology

Codes:

(A) (i), (ii), (iii), (iv)

(B) (ii), (iii) and (iv) only

(C) (i), (iii) and (iv) only

(D) (iii) and (iv) only

Answer: (C)

 

47. Mark out the correct answer: The formula of ‘equality in difference’ is profitable for

(A) Emancipating all relegated to the position of inferiority.

(B) Maintaining the status-quo or even enhancing discrimination against women.

(C) Solving the issues of Negroes and Jews.

(D) Minimizing discrimination against women.

Answer: (B)

 

48. Assertion (A): ‘The eternal feminine’ corresponds to ‘the black soul’ and to ‘the Jewish Character’.

Reason (R): There are deep similarities among the situation of the Jews, the situation of woman and that of the Negro.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are correct.

(B) (A) is correct, but (R) is wrong and (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is wrong and (R) is correct and (R) is the correct explanation of (A).

(D) Both (A) and (R) are wrong.

Answer: (B)

 

49. How is the situation of woman and that of the Negro is similar?

(i) Both are biologically inferior.

(ii) Both have been liberated from alike paternalism.

(iii) Both have been slave to their masters for their submissiveness.

(iv) Both are responsible for their state of affairs.

Codes:

(A) (ii), (iii) and (iv) only

(B) (i) and (iv) only

(C) (i), (ii), (iii) and (iv)

(D) (ii) and (iii) only

Answer: (A)

 

50. Assertion (A): Women on the whole are today inferior to men and their situation will continue.

Reason (R): The vicious circle of inferiority is static and not dynamic.

Codes:

(A) (A) is correct and (R) is wrong.

(B) (A) is wrong and (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are wrong.

(D) Both (A) and (R) are correct and (R) is the correct explanation of (A).

 

Answer: (C)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Women Studies

Year Wise NTA UGC NET Women Studies Solved question Papers from June 2006 till today are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Women Studies Solved Paper
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2020 June
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2019 December
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2019 June
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2018 December
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2018 July
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2017 November
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2016 July
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2015 June
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2015 December
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2014 June
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2014 December
NTA UGC NET Women Studies Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2011 June
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2011 December
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2010 June
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2010 December
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2009 June
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2009 December
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2008 June
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2008 December
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2007 June
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2007 December
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2006 June
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2006 December
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2005 June
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2005 December
UGC NET Women Studies Paper 2 Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Women Studies Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.

If you have any questions about NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Women Studies Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
NTA UGC NET Women Studies Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
Looking for NTA UGC NET Women Studies Paper 2 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhpzdkhXI64nA9UCuj_LnW96in-aQqFS8Fpc1x6XbBB3AJLdjv4aqVYfhbDVxBSJo552TeIJo2YTxbI7BPYm_LCOg4ZsoLgbawhjOSv3peUtFdE9JR30bH4drtCULxLEP9E13mCwCW8d_u4vwOTp_fqWpHGelWkUkP-fmHOZGZ6hTr9P6Xm1H-uPI5QLg=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhpzdkhXI64nA9UCuj_LnW96in-aQqFS8Fpc1x6XbBB3AJLdjv4aqVYfhbDVxBSJo552TeIJo2YTxbI7BPYm_LCOg4ZsoLgbawhjOSv3peUtFdE9JR30bH4drtCULxLEP9E13mCwCW8d_u4vwOTp_fqWpHGelWkUkP-fmHOZGZ6hTr9P6Xm1H-uPI5QLg=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-women-studies-paper-2-solved-question-paper-2013-june.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-women-studies-paper-2-solved-question-paper-2013-june.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content