NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2013 September

Looking for NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2013 September? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.

 NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2013 SeptemberNTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2013 September: To score better marks in the NTA UGC NET Visual Art, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Visual Art Question Paper 2 2013 September. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers along with the latest Visual Art Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.

NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2013 September

NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Visual Art exam.

Practicing these NTA UGC NET Visual Art previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.


1. Theodore Gericault was a famous European painter. He represented to which art movement?

(A) Mannerism

(B) Neo-classicism

(C) Romanticism

(D) Realism

Answer: (C)

 

2. Name the artist who is considered as the leading signature in Earth Art.

(A) Rockne Krebs

(B) Richard Lippold

(C) Robert Smithson

(D) Donald Judd

Answer: (C)

 

3. Who is known as the father of Indian Archaeology?

(A) Sir John Marshall

(B) Sir Mortimer Wheeler

(C) Sir Alexander Cunningham

(D) Sir Marc Aurel Stein

Answer: (C)

 

4. Regarding the Kandariya Mahadeo Temple at Khajuraho, which characteristic does not fit in from the following options?

(A) Double Latin Cross

(B) High Podium

(C) Sandhara Prakara

(D) Latina type Shikhara

Answer: (D)

 

5. Who painted “King, Vulture and Griffin”?

(A) Mansur

(B) Basawan

(C) Bihzad

(D) Mir Sayyad Ali

Answer: (A)

 

6. When did Picasso paint “Man with Violin”?

(A) 1912

(B) 1916

(C) 1918

(D) 1930

Answer: (A)

 

7. After whom is the process “Tonking” named in oil-painting?

(A) Sir Jean Tonk

(B) Jean Dubuffet

(C) Sir Henry Tonk

(D) Pablo Picasso

Answer: (C)

 

8. In which cave at Ajanta is the “Sibi Jataka” painted?

(A) Cave No. 24

(B) Cave No. 18

(C) Cave No. 1

(D) Cave No. 21

Answer: (Wrong question)

 

9. Why is grease added to the ground in printmaking?

(A) It is a lubricant.

(B) It produces soft-ground.

(C) It produces a transparent base.

(D) It is a component of tusche.

Answer: (D)

 

10. Where was printing technique first evolved?

(A) India

(B) Japan

(C) China

(D) Germany

Answer: (C)

 

11. How is traditional Japanese woodcut printing executed?

(A) Using photographic equipment

(B) By hand

(C) Through Computer

(D) By hand-press machine

Answer: (B)

 

12. Who has popularized color viscosity printing among the following?

(A) Carol Summers

(B) Paul Lingran

(C) Stanley Hayter

(D) William Blake

Answer: (C)

 

13. Ramkinkar Baij did sculptures mostly in which medium?

(A) Clay

(B) Marble

(C) Cement Concrete

(D) Granite├╝

Answer: (C)

 

14. The term Ceramics implies the importance of which of the following?

(A) Clay body

(B) Surface treatment

(C) Glaze

(D) Composition

Answer: (Wrong question)

 

15. What is patina?

(A) Paint coating

(B) Chemical reaction

(C) Scrubbing of surface

(D) Washing of surface

Answer: (B)

 

16. Abdul Gaffer Khan’s portrait was made by

(A) Sarbari Roy Chowdhury

(B) Pradosh Das Gupta

(C) Dhanraj Bhagat

(D) Sankho Chaudhary

Answer: (D)

 

17. “Moulin Rouge” is one of the famous posters of

(A) Toulouse Lautrec

(B) Jules Cheret

(C) Salvador Dali

(D) Pablo Picasso

Answer: (A)

 

18. The font “Helvetica” was developed in 1957 by Swiss designers

(A) Max Miedinger with Edward Hoffman

(B) Paul Rand with Saul Bass

(C) Piyush Pandey with Prasoon Joshi

(D) Piet Mondrian with Peter Max

Answer: (A)

 

19. Which poster-artist is associated with “Art Nouveau”?

(A) Alphonse Mucha

(B) Ian Lenica

(C) Pierre Bonnard

(D) Peter Max

Answer: (A)

 

20. “Times Roman” is a widely used typeface which falls in the category of

(A) Uncial

(B) Serif

(C) Sans-serif

(D) Script

 

Answer: (B)

 

21. Choose the correct chronological sequence of the following rock-cut architectures:

(A) Ajanta Cave XIV, Karle, Bhaja chaitya, Lomas Rishi cave

(B) Lomas Rishi cave, Bhaja chaitya, Karle, Ajanta Cave XIV

(C) Karle, Ajanta Cave XIV, Bhaja chaitya, Lomas Rishi cave

(D) Lomas Rishi cave, Karle, Ajanta Cave XIV, Bhaja chaitya

Answer: (B)

 

22. Choose the correct chronological sequence of the buildings:

(A) Dome of Rock, Hagia Sophia, Chartres Cathedral, St. Peter’s in Vatican

(B) Chartres Cathedral, Hagia  Sophia, St. Peter’s in Vatican, Dome of Rock

(C) Hagia Sophia, St. Peter’s in Vatican, Chartres Cathedral, Dome of Rock

(D) St. Peter’s in Vatican, Hagia Sophia, Dome of Rock, Chartres Cathedral

Answer: (A)

 

23. Select the correct chronological sequence of the paintings:

(A) Impression Sunrise, Glass of Absinthe, Starry Night, Man with violin

(B) Starry Night, Man with violin, Impression Sunrise, Glass of Absinthe

(C) Man with violin, Impression Sunrise, Glass of Absinthe, Starry Night

(D) Glass of Absinthe, Starry Night, Impression Sunrise, Man with violin

Answer: (A)

 

24. Select the correct sequence in printmaking procedure:

(A) nitric acid, acid proof ground, resin dust, printing

(B) nitric acid, resin dust, printing, acid proof ground

(C) resin dust, acid proof ground, nitric acid, printing

(D) resin dust, printing, nitric acid, acid proof ground

Answer: (C)

 

25. Select the correct chronological sequence for the following printmakers:

(A) Palaniappan, Y.K. Shukla, Anant Nikam, Laxma Goud

(B) Y.K. Shukla, Laxma Goud, Palaniappan, Anant Nikam

(C) Laxma Goud, Anant Nikam, Y.K. Shukla, Palaniappan

(D) Palaniappan, Laxma Goud, Anant Nikam, Y.K. Shukla

Answer: (B)

 

26. Select the correct chronological sequence for the following artists:

(A) Paul Cezanne, Rembrandt Van Rijn, Jacques-Louis David, Giotto di Bondone

(B) Rembrandt Van Rijn, Giotto di Bondone, Jacques-Louis David, Paul Cezanne

(C) Giotto di Bondone, Rembrandt Van Rijn, Jacques-Louis David, Paul Cezanne

(D) Jacques-Louis David, Paul Cezanne, Giotto di Bondone, Rembrandt van Rijn

Answer: (C)

 

27. Select the correct sequence of the ad agencies in terms of inception:

(A) J.W. Thompson, Ogilvy & Mather, McCann Erickson, FCB Ulka

(B) J.W. Thompson, McCann Erickson, Ogilvy & Mather, FCB Ulka

(C) FCB Ulka, J.W. Thompson, Ogilvy & Mather, McCann Erickson

(D) Ogilvy & Mather, McCann Erickson, J.W. Thompson, FCB Ulka

Answer: (B)

 

28. Select the correct chronological sequence with respect to seniority of these advertising stalwarts:

(A) Leo Burnett, Rosser Reeves, David Ogilvy, William Bernbach

(B) William Bernbach, Leo Burnett, Rosser Reeves, David Ogilvy

(C) Rosser Reeves, William Bernbach, David Ogilvy, Leo Burnett

(D) William Bernbach, Rosser Reeves, Leo Burnett, David Ogilvy

Answer: (A)

 

29. Place in chronological order the following sculptors who were famed for wood carving:

(A) Sankho Chaudhury, Mahendra Pandya, Dhanraj Bhagat, Chintamani Kar

(B) Dhanraj Bhagat, Chintamani Kar, Sankho Chaudhury, Mahendra Pandya

(C) Chintamani Kar, Sankho Chaudhury, Mahendra Pandya, Dhanraj Bhagat

(D) Chintamani Kar, Dhanraj Bhagat, Sankho Chaudhury,Mahendra Pandya

Answer: (B)

 

30. Place in sequence the procedure for metal casting.

(A) Waste mould, piece mould, waxing, investment mould

(B) Waxing, investment mould, waste mould, piece mould

(C) Waste mould, waxing, investment mould, piece mould

(D) Investment mould, waste mould, waxing, piece mould

Answer: (A)

 

31. Assertion (A): Silk Screen printing process is adopted in many other fields.

Reason (R): Because it is a versatile medium.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is incorrect.

(B) (A) is incorrect, but (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) Both (A) and (R) are incorrect.

Answer: (C)

 

32. Assertion (A): Wood engraving and woodcut have been printmaking media used extensively for expression and publicity.

Reason (R): Because wood is an easily available medium and easy to engrave.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is incorrect.

(B) (A) is incorrect, but (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are incorrect.

(D) Both (A) and (R) are correct.

Answer: (D)

 

33. Assertion (A): While composing a sculpture, maximum flexibility and freedom can be exercised in the medium of bronze casting as compared to other media.

Reason (R): Bronze sculptures, once cast cannot break therefore any types of shapes can be explored.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is incorrect.

(B) (A) is incorrect, but (R) is correct.

(C) But (A) and (R) are correct.

(D) But (A) and (R) are incorrect.

Answer: (A)

 

34. Assertion (A): Balbir Singh Katt did the tallest sculptures in marble and sandstone.

Reason (R): Balbir Singh Katt liked working in hard material.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is incorrect.

(B) (A) is incorrect, but (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) Both (A) and (R) are incorrect.

Answer: (A)

 

35. Assertion (A): Company painting is a synthesis of European and Indian pictorial characteristics.

Reason (R): Company painting was the result of Indian painters painting for European patrons.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is incorrect.

(B) (A) is incorrect, but (R) is correct.

(C) Both (A) are (R) are correct.

(D) Both (A) are (R) are incorrect.

Answer: (C)

 

36. Assertion (A): Benode Behari Mukherjee was blind when he did the 1972 tile-mural in Shantiniketan.

Reason (R): Because he was completely blind from birth.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is incorrect.

(B) (A) is incorrect, but (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) Both (A) and (R) are incorrect.

Answer: (A)

 

37. Assertion (A): In Tughlaq architecture walls were made of rubble stones plastered but bartered.

Reason (R): Because bartered wall being made of rubble and mortar gives more stability and strength to defence.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is incorrect.

(B) (A) incorrect, but (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) Both (A) and (R) are incorrect.

Answer: (C)

 

38. Assertion (A): Sgraffito is a technique much popularized by the French artist Jean Dubuffet.

Reason (R): Jean Dubuffet invented this technique because it was easy for reproduction of copies of paintings.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is incorrect.

(B) (A) is incorrect, but (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) Both (A) and (R) are incorrect.

Answer: (A)

 

39. Assertion (A): It becomes necessary for the companies to simplify their “Logos”, with the advent of internet and fax machines.

Reason (R): Because memorability and recognition is accountable to the simplicity of the logo.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is incorrect.

(B) (A) is incorrect, but (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) Both (A) and (R) are incorrect.

Answer: (C)

 

40. Assertion (A): Colour offers an instantaneous method for conveying meaning and message without words.

Reason (R): Because colour and psychology for branding are unlinked.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is incorrect.

(B) (A) is incorrect, but (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) Both (A) and (R) are incorrect.

Answer: (A)

 

41. Match the following:

a. Intuition                                                      i. Roger Fry

b. Communication                                           ii. Benddotte Croce

c. Imitation                                                      iii. Leo Tolstoy

d. Formalism                                                   iv. Plato

Codes:

       a b c d

(A) i ii iii iv

(B) ii iii iv i

(C) iv iii ii i

(D) i iv iii ii

Answer: (B)

 

42. Match the following:

a. Teli ka Mandir                                             i. Mount Abu

b. Vaital Deul                                                  ii. Bheraghat, Jabalpur

c. Chausath Yogini                                         iii. Gwalior Fort

d. Vimal Vasahi                                              iv. Bhubaneswar

Codes:

        a b c d

(A) iii iv ii i

(B) iii ii i iv

(C) i ii iv iii

(D) ii i iii iv

Answer: (A)

 

43. Match the following:

a. William Stanley Hayter                               i. Movable letter type

b. Sene Felder                                                             ii. Print from wood block on both side of paper

c. John Gutenberg                                           iii. Colour viscosity

d. Carol Summers                                           iv. Lithography

Codes:

       a b c d

(A) ii i iv iii

(B) iii ii i iv

(C) iii iv i ii

(D) iv i ii iii

Answer: (C)

 

44. Match the following:

a. Roulette                                                                   i. carry colour to other end

b. Brayer                                                                     ii. texture on metal plate

c. Iron Levigator                                                         iii. printing

d. Squeezee                                                                 iv. graining stone

Codes:

        a b c d

(A) iii i iv ii

(B) iv ii i iii

(C) iii iv ii i

(D) ii iii iv i

Answer: (B)

 

45. Match the following:

a. Vaishali                                                                   i. Surya temple

b. Konark                                                                    ii. Asokan pillar

c. Mohenjodaro                                                           iii. Stupa

d. Sanchi                                                                     iv. Great Bath

Codes:

       a b c d

(A) i iii ii iv

(B) ii i iv iii

(C) i ii iii iv

(D) iv i ii iii

Answer: (B)

 

46. Match the following:

a. Nagji Patel                                                               i. Bronze

b. Latika Katt                                                              ii. Stone

c. Pritpal Singh Ladi                                                   iii. Fiber glass

d. Meera Mukherjee                                                    iv. Brass

Codes:

        a b c d

(A) iii iv i ii

(B) i ii iii iv

(C) iv iii ii i

(D) ii i iv iii

Answer: (C)

 

47. Match the following:

a. Aleque Padamsee                                                    i. Paa

b. Piyush Pandey                                                        ii. “Lalita-ji” in Surf

c. R. Balki                                                                   iii. “Thanda matlab Cocacola”

d. Prasoon Joshi                                                          iv. Vodafone Zoozoo

Codes:

        a b c d

(A) ii iv i iii

(B) ii iii iv i

(C) iv iii ii i

(D) i iv iii ii

Answer: (A)

 

48. Match the following:

a. Persistence of Memory                                            i. Amrita Sher Gil

b. “Black lines”                                                           ii. Gaganendranath Tagore

c. “Brahmacharis”                                                       iii. Salvador Dali

d. “The Atrium”                                                          iv. Wassily Kandisnsky

Codes:

        a b c d

(A) iii iv i ii

(B) i ii iii iv

(C) iv iii ii i

(D) ii iii iv i

Answer: (A)

 

49. Match the following:

a. Watercolour                                                             i. Shower of tiny dots

b. Impasto                                                                   ii. Each colour mixed with white

c. Spattering                                                                iii. Transparent colours

d. Gouache                                                                  iv. Very thick colours

Codes:

       a b c d

(A) i ii iii iv

(B) iv iii ii i

(C) iii iv i ii

(D) ii i iv iii

Answer: (C)

 

50. Match the following ad philosophers with their famous headlines

a. “At 60 miles an hour the loudest noise in this Rolls Royce comes from the electric clock”

i. Rosser Reeves

b. “Think small” campaign for Vodafone Beetle                                ii. David Ogilvy

c. “There is an inherent drama in every product”                               iii. Leo Burnett

d. “Buy this product and you will get this specific benefit”              iv. William Bernbach

Codes:

       a b c d

(A) i ii iii iv

(B) ii iv iii i

(C) iv iii ii i

(D) i iv iii ii

 

Answer: (B)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Visual Art

Year Wise NTA UGC NET Visual Art Solved question Papers from June 2006 till today are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Visual Art Solved Paper
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2020 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2019 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2019 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2018 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2018 July
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2017 November
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2016 July
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2015 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2015 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2014 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2014 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2011 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2011 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2010 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2010 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2009 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2009 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2008 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2008 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2007 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2007 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2006 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2006 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2005 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2005 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.

If you have any questions about NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
Looking for NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2013 September? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhU_RHoHkAeNWhjIB1rWrjWCk4omnnZG1ngTPNa5PR31chhPhG1fVSXzSde_3L8WKFRxk46Vf1WNws5Gbw_myoFH8dhQ3QZJpMekf2v6X_WOUFwJxHOgJlimz01S3h0_y6AiVBj9Bo5k7ivHhD3VX0do8iveLP5o11Iar2Grz8c7DjT04nxQX_JdtWYpA=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhU_RHoHkAeNWhjIB1rWrjWCk4omnnZG1ngTPNa5PR31chhPhG1fVSXzSde_3L8WKFRxk46Vf1WNws5Gbw_myoFH8dhQ3QZJpMekf2v6X_WOUFwJxHOgJlimz01S3h0_y6AiVBj9Bo5k7ivHhD3VX0do8iveLP5o11Iar2Grz8c7DjT04nxQX_JdtWYpA=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-visual-art-paper-2-solved-question-paper-2013-september.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-visual-art-paper-2-solved-question-paper-2013-september.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content