NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2012 June

Looking for NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2012 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.

 NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2012 JuneNTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2012 June: To score better marks in the NTA UGC NET Visual Art, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Visual Art Question Paper 2 2012 June. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers along with the latest Visual Art Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.

NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2012 June

NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Visual Art exam.

Practicing these NTA UGC NET Visual Art previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.


1. During whose reign Mughal architecture was predominantly influenced by Rajasthani architecture?

(A) Akbar

(B) Jehangir

(C) Shahjehan

(D) Aurangzeb

Answer: (A)

 

2. Name one of the following ideals which supported emergence of expressionism:

(A) Neoclassicism

(B) Romanticism

(C) Realism

(D) None of the above

Answer: (B)

 

3. Who said that art is a significant form?

(A) I. A. Richards

(B) Clive Bell

(C) Collingwood

(D) Suzanne Langer

Answer: (B)

 

4. In which museum bust image of Kushan emperor Kanishka is housed?

(A) National Museum, New Delhi

(B) Indian Museum, Kolkata

(C) Lahore Museum, Pakistan

(D) Archaeological Museum, Mathura

Answer: (D)

 

5. Which was the first newspaper published in India?

(A) Times of India

(B) Hindustan Times

(C) Bengal Gazette

(D) Statesman

Answer: (C)

 

6. In which year the ‘Copyright Act’ came into force?

(A) 1947

(B) 1957

(C) 1952

(D) 1989

Answer: (B)

 

7. Promotion is persuasive communication to sell all, except.

(A) Competition

(B) Service

(C) Product

(D) Concept

Answer: (A)

 

8. One advantage, publicity may enjoy over advertising, is

(A) Credibility

(B) Selectivity

(C) Control

(D) Simplicity

Answer: (A)

 

9. What is the medium of painting entitled ‘The River’ painted by Probir Gupta?

(A) Iron oxide and Acrylic colours

(B) Oil colours

(C) Acrylic colours

(D) Oil and Acrylic colours

Answer: (A)

 

10. Name the painter of “Jallianwala Bagh-Symbol of Urge for Freedom”.

(A) F. N. Souza

(B) K. S. Kulkarni

(C) Bimal Das Gupta

(D) Pran Nath Mago

Answer: (D)

 

11. Where is located Raza Library known for Indian miniature paintings collection?

(A) Shyampur

(B) Rampur

(C) Kanpur

(D) Bilaspur

Answer: (B)

 

12. Who painted the “Splash Front Page” in ink on newspaper?

(A) Satish Gujral

(B) B. B. Mukherjee

(C) M. F. Hussain

(D) R. N. Chakravorty

Answer: (C)

 

13. Evidence of earliest rock-cut architecture was found at

(A) Ajanta caves

(B) Lomas hrishi caves

(C) Kailashnath temple, Ellora

(D) Badami caves

Answer: (B)

 

14. Lothal and Kalibangan both are

(A) Situated in Gujarat

(B) Pre Mauryan sites

(C) Famous for ancient past

(D) Harappan site

Answer: (D)

 

15. The sculpture ‘Japanese War God’ is made by

(A) Pablo Picasso

(B) Michaelangelo

(C) Eduardo Paolozzi

(D) Marino Marini

Answer: (C)

 

16. Debiprasad Roy Chaudhury used to teach at

(A) Government College of Art &Craft, Calcutta

(B) J. J. School of Art, Bombay

(C) Government College of Art, Madras

(D) College of Art, New Delhi

Answer: (C)

 

17. In offset printing images are reproduced

(A) Reduced

(B) Upside down

(C) Reverse

(D) Exactly the same

Answer: (D)

 

18. Name one of these elements related to Print Making.

(A) Moulding

(B) Etching

(C) Gouache

(D) Weaving

Answer: (B)

 

19. In the ‘Bull fight’ series Picasso used

(A) Offset Lithography

(B) Soft Ground

(C) Relief Etching

(D) Sugar Lift Etching

Answer: (A)

 

20. The material ‘Asphaltum’ is also known as

(A) Resin

(B) French Chalk

(C) Charcoal

(D) Bitumen

 

Answer: (D)

 

21. Assertion (A): Rodin is a Symbolist as well as Impressionist.

Reason (R): As Rodin combines two dominant directions of late 19th century art in his work.

(A) (A) is not correct, (R) is partially correct.

(B) (A) is correct, (R) is also correct.

(C) (A) is correct, (R) is not correct.

(D) (A) is not correct, (R) is also not correct.

Answer: (B)

 

22. Assertion (A): Textural surface in figural sculptures creates life sensation.

Reason (R): Sculptors found it a new technique to make sculptures differently.

(A) (A) is partially correct, (R) is correct.

(B) (A) is correct, (R) is partially correct.

(C) (A) is not correct, (R) is partially correct.

(D) (A) and (R) both are partially correct.

Answer: (B)

 

23. Assertion (A): Retail advertising is locally oriented.

Reason (R): Retail advertising helps in selling goods and services directly to the consumers.

(A) (A) and (R) both are not correct.

(B) (A) is correct, (R) is not correct.

(C) (A) is not correct, (R) is correct.

(D) (A) and (R) both are correct.

Answer: (D)

 

24. Assertion (A): Brand is the combination of name, word, symbols or design that identifies one particular product.

Reason (R): Branding helps differentiating one product from other competing products.

(A) (A) is correct, (R) is not correct.

(B) (A) and (R) both are correct.

(C) (A) and (R) both are not correct.

(D) (A) is not correct, (R) is correct.

Answer: (A)

 

25. Assertion (A): Monuments erected during the reign of Feroz Shah Tughlaq are strong, gigantic but simple.

Reason (R): Because during his time there was scarcity of artisans and less funding was available due to wrong policies of his predecessor.

(A) (A) and (R) both are correct.

(B) (A) is correct, (R) is not correct.

(C) (A) and (R) both are not correct.

(D) (A) is not correct, (R) is correct.

Answer: (A)

 

26. Assertion (A): Contemporary art is complex in nature.

Reason (R): Since it has grown out of mental environ of contemporary society where every individual has freedom of expression and his own sensibility.

(A) (A) is correct, (R) is not correct.

(B) (A) and (R) both are not correct.

(C) (A) and (R) both are correct.

(D) (A) is correct, (R) is partially correct.

Answer: (C)

 

27. Assertion (A): Etching prints can be made using metal plate or hard surface.

Reason (R): Etching is easily done without any technical support.

(A) (A) and (R) both are not correct.

(B) (A) is correct, (R) is not correct.

(C) (A) is correct, (R) is also correct.

(D) (A) is not correct, (R) is correct.

Answer: (B)

 

28. Assertion (A): In India print making movement took place during the end of 20th century.

Reason (R): It was an impact since many notable print makers from U.S.A. worked in India during that time.

(A) (A) and (R) both are correct.

(B) (A) is not correct, (R) is correct.

(C) (A) and (R) both are not correct.

(D) (A) is correct, (R) is not correct.

Answer: (A)

 

29. Assertion (A): Illustration of Hamzanama, in twelve volumes shows a dramatic treatment of events, broad handling, and bright expressive colours.

Reason (R): Akbar was a man of literary and fine aesthetic taste who admired to depict the adventures of Mir Hamza, an uncle of the Profet.

(A) (A) and (R) both are correct.

(B) (A) is not correct, (R) is correct.

(C) (A) and (R) both are not correct.

(D) (A) is correct, (R) is not correct.

Answer: (A)

 

30. Assertion (A): G. R. Santosh is considered as a Tantric Painter.

Reason (R): Since he hailed from Kashmir and practiced Yoga Tantra.

(A) (A) is correct, but (R) is partially correct.

(B) (A) and (R) both are correct.

(C) (A) is not correct but (R) is correct.

(D) (A) and (R) both are not correct.

Answer: (A)

 

31. Select the correct chronological sequence of the artists of Renaissance.

(A) Botticelli, Donato Bramante, Leonardo da Vinci, Masaccio

(B) Masaccio, Botticelli, Donato Bramante, Leonardo da Vinci

(C) Donato Bramante, Botticelli, Leonardo da Vinci, Masaccio

(D) Donato Bramante, Masaccio, Botticelli, Leonardo da Vinci

Answer: (A)

 

32. Select correct chronological sequence of Orissan temples.

(A) Parasuramesvara, Vaital Deul, Lingaraj, Sun Temple of Konark

(B) Vaital Deul, Parasuramesvara, Lingaraj, Sun Temple of Konark

(C) Parasuramesvara, Lingaraj, Vaital Deul, Sun Temple of Konark

(D) Lingaraj, Parasuramesvara, Vaital Deul, Sun Temple of Konark

Answer: (C)

 

33. Select the correct sequence of techniques in order as invented.

(A) Dry-point, Aquatint, Line Etching, Metal Engraving

(B) Line Etching, Dry-point, Metal Engraving, Aquatint

(C) Dry-point, Aquatint, Metal Engraving, Line Etching

(D) Dry-point, Metal Engraving, Line Etching, Aquatint

Answer: (D)

 

34. Select the correct sequence of material used in silk screen printing.

(A) Squeeze, Frame, Exposing table, printing table

(B) Exposing table, Printing table, Squeeze, Frame

(C) Frame, Exposing table, Printing table, Squeeze

(D) Squeeze, Frame, Printing table, exposing table

Answer: (C)

 

35. Select the correct sequence of factors affecting the client – agency relationship.

(A) Chemistry, Communication, Conduct, Changes

(B) Chemistry, Conduct, Changes, Communication

(C) Conduct, Chemistry, Communication, Changes

(D) Communication, Conduct, Changes, Chemistry

Answer: (A)

 

36. Select the correct sequence in order of maximum perceiving ability.

(A) Eye, Ear, Taste, Smell

(B) Smell, Taste, Eye, Ear

(C) Ear, Smell, Eye, Taste

(D) Eye, Ear, Smell, Taste

Answer: (D)

 

37. Select the correct chronological sequence of the artists.

(A) Hanson, Matisse, Delacroix, Brancusi

(B) Delacroix, Matisse, Brancusi, Hanson

(C) Delacroix, Brancusi, Matisse, Hanson

(D) Delacroix, Hanson, Matisse, Brancusi

Answer: (B)

 

38. Select the correct sequence of steps.

(A) Carving, Marquette, Drawing, Finishing

(B) Marquette, Drawing, Carving, Finishing

(C) Drawing, Finishing, Carving, Marquette

(D) Drawing, Marquette, Carving, Finishing

Answer: (D)

 

39. Select the correct chronological sequence of the paintings.

(A) Cave Monastery, Khilari, Brooding, Haldi Grinders

(B) Khilari, Cave Monastery, Haldi Grinders, Brooding

(C) Brooding, Haldi Grinders, Cave Monastery, Khilari

(D) Haldi grinders, Brooding, Khilari, Cave Monastery

Answer: (C)

 

40. Select the correct chronological sequence of the artist who worked on geometrical forms.

(A) Om Prakash, B. Khanna, G. R. Santosh, J. Swaminathan

(B) G. R. Santosh, Om Prakash, B. Khanna, J. Swaminathan

(C) B. Khanna, G. R. Santosh, J. Swaminathan, Om Prakash

(D) J. Swaminathan, G. R. Santosh, B. Khanna, Om Prakash

Answer: (D)

 

41. Match the following iconographical attributes to their respective deities:

(a) Ushnish                  (i) Vishnu

(b) Chakra                   (ii) Shiva

(c) Trishul                    (iii) Buddha

(d) Kamandala                        (iv) Bodhisattva Maitreya

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (iv) (ii) (iii)

(B) (iv) (iii) (ii) (i)

(C) (ii) (i) (iii) (iv)

(D) (iii) (i) (ii) (iv)

Answer: (B)

 

42. Match the following sculptures to their respective sites:

(a) Ravan Shaking Mount Kailash      (i) Lauriyanandan Garh

(b) Maheshmurti                                  (ii) Kailashnath Temple, Ellora

(c) Gangaavataran                               (iii) Elephanta Caves

(d) Mauryan Bull Capital                    (iv) Mahabalipuram

Codes:

        (a) (b) (c) (d)

(A) (ii) (iii) (iv) (i)

(B) (iii) (iv) (ii) (i)

(C) (i) (ii) (iii) (iv)

(D) (ii) (iii) (i) (iv)

Answer: (D)

 

43. Match the following:

(a) Jay Zharotia           (i) Kolkata

(b) Laxma Goud         (ii) Baroda

(c) Rini Dhumal          (iii) Delhi

(d) Sanat Kar              (iv) Hyderabad

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (iii) (ii) (iv)

(B) (iii) (iv) (ii) (i)

(C) (iv) (i) (iii) (ii)

(D) (ii) (iii) (iv) (i)

Answer: (B)

 

44. Match the following:

(a) Jagmohan Chopra              (i) Aquatint

(b) Prayag Jha Chillar              (ii) Drawing with print impression

(c) Sanat Kar                           (iii) Collography

(d) Palani Appan                     (iv) Wood Intaglio

Code :

        (a) (b) (c) (d)

(A) (ii) (iv) (iii) (i)

(B) (ii) (iii) (i) (iv)

(C) (iii) (i) (iv) (ii)

(D) (iv) (i) (ii) (iii)

Answer: (C)

 

45. Match the material with sculpture mediums.

(a) Carving                  (i) Clay

(b) Modelling              (ii) Brass

(c) Casting                   (iii) Scrap metal

(d) Assemblage           (iv) Stone

Codes:

         (a) (b) (c) (d)

(A) (iv) (ii) (iii) (i)

(B) (ii) (i) (iii) (iv)

(C) (iv) (i) (ii) (iii)

(D) (i) (ii) (iii) (iv)

Answer: (C)

 

46. Match the following artists with their relevant creative works:

(a) Prodosh Das Gupta           (i) Bird in Space

(b) Edgar Degas                      (ii) The Bull

(c) Constantin Brancusi          (iii) little fourteen year old Dancer

(d) Raghav Kaneria                 (iv) In Bondage

Codes:

        (a) (b) (c) (d)

(A) (iv) (i) (ii) (iii)

(B) (iv) (iii) (i) (ii)

(C) (ii) (iii) (iv) (i)

(D) (ii) (i) (iv) (iii)

Answer: (B)

 

47. Match the following:

(a) Donate Eyes          (i) Amitabh Bachchan

(b) End Polio Now      (ii) Aishwarya Rai

(c) Be a Vegetarian     (iii) Amir Khan

(d) Atithi Devo Bhav  (iv) Maneka Gandhi

Codes:

        (a) (b) (c) (d)

(A) (ii) (i) (iv) (iii)

(B) (i) (iv) (iii) (ii)

(C) (iii) (ii) (iv) (i)

(D) (iv) (iii) (i) (ii)

Answer: (A)

 

48. Match the following:

(a) Maximum Point Size                     (i) Cypher

(b) Entangled Interlaced Initial          (ii) 72 point

(c) Unit of Resolution                         (iii) Pictogram

(d) Pictorial /Illustrated Text              (iv) DPI

Codes:

        (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (iv) (iii) (ii)

(B) (iii) (ii) (iv) (i)

(C) (i) (iii) (ii) (iv)

(D) (ii) (i) (iv) (iii)

Answer: (D)

 

49. Match the following terms with painting medium:

(a) Light to dark          (i) Oil Painting

(b) Dark to light          (ii) Water colour painting

(c) Pasting                   (iii) Graphic

(d) Etching                  (iv) Collage

Codes:

        (a) (b) (c) (d)

(A) (ii) (i) (iv) (iii)

(B) (ii) (iv) (iii) (i)

(C) (ii) (iii) (iv) (i)

(D) (i) (ii) (iii) (iv)

Answer: (A)

 

50. Match the following artists with their places:

(a) Asit Kumar Haldar            (i) Delhi

(b) B. C. Sanyal                      (ii) Baroda

(c) Ravindra Nath Tagore       (iii) Lucknow

(d) N. S. Bendre                     (iv) Shantiniketan

Codes:

        (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (iii) (ii) (iv)

(B) (iii) (i) (iv) (ii)

(C) (iv) (ii) (i) (iii)

(D) (ii) (iv) (iii) (i)

 

Answer: (B)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Visual Art

Year Wise NTA UGC NET Visual Art Solved question Papers from June 2006 till today are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Visual Art Solved Paper
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2020 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2019 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2019 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2018 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2018 July
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2017 November
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2016 July
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2015 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2015 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2014 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2014 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2011 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2011 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2010 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2010 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2009 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2009 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2008 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2008 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2007 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2007 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2006 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2006 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2005 June
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2005 December
UGC NET Visual Art Paper 2 Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.

If you have any questions about NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
Looking for NTA UGC NET Visual Art Paper 2 Solved Question Paper 2012 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgXNnnPsWgAL5EYvIReD9YpGyDtOd1m_JQSF071BIFK8Eg1yYSODJKRuGaU2_6Ke_vKVYpkgdXxyHbaLfkeRUllKigK2LlC3hIaw6vLdJ2VUtG3yEmRkE9mSeVQNnMogUvmBdKac5Y2z7Fm3PrqeB09WYt5g7ULD8UEJr_xOWHFvymGJCFbL13MV4xcgA=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgXNnnPsWgAL5EYvIReD9YpGyDtOd1m_JQSF071BIFK8Eg1yYSODJKRuGaU2_6Ke_vKVYpkgdXxyHbaLfkeRUllKigK2LlC3hIaw6vLdJ2VUtG3yEmRkE9mSeVQNnMogUvmBdKac5Y2z7Fm3PrqeB09WYt5g7ULD8UEJr_xOWHFvymGJCFbL13MV4xcgA=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-visual-art-paper-2-solved-question-paper-2012-june.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-visual-art-paper-2-solved-question-paper-2012-june.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content