NTA UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2012 June

Looking for NTA UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2012 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.

 NTA UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2012 JuneNTA UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2012 June: To score better marks in the NTA UGC NET Social Work, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Social Work Question Paper 2 2012 June. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers along with the latest Social Work Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.

NTA UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2012 June

NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Social Work exam.

Practicing these NTA UGC NET Social Work previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.


1. Which one of the following is not apart of social case work process?

(A) Treatment

(B) Assessment

(C) Study

(D) Content Analysis

Answer: (D)

 

2. In order to find the degree of relationships, we have to use a statistical test called

(A) t-test

(B) Anova

(C) Chi-square test

(D) Pearson’s correlation

Answer: (D)

 

3. “Papers on Social Work – An Indian Perspective” was written by

(A) G.R. Banerjee

(B) G.R. Madan

(C) Sachdev

(D) Marula Siddaiah

Answer: (A)

 

4. World Summit on Social Development was held in the year

(A) 1994

(B) 1995

(C) 1996

(D) 1963

Answer: (A)

 

5. The Theory of Demographic transition includes

(A) High birthrate and high death rate

(B) Rapidly falling death rate and high birthrate

(C) Low birthrate and low death rate

(D) All the above

Answer: (D)

 

6. Pilot study refers to

(A) Preliminary testing of the tools used for the research.

(B) Follow up study done within a year after the original study.

(C) Preliminary study conducted on a limited scale before the original study.

(D) Macro level study undertaken to test the hypothesis.

Answer: (C)

 

7. What Rights are Human Rights?

(A) Rights which are provided by Constitution of India.

(B) Rights which are Fundamental.

(C) Rights provided to all human beings by nature.

(D) Rights desired by human beings.

Answer: (C)

 

8. Diagnostic School of Social Case Work was developed by

(A) Ross

(B) Jung

(C) Rank

(D) Mead

Answer: (D)

 

9. Public Interest Litigation refers to

(A) Mechanism to provide justice out of the Court.

(B) To provide speedy justice.

(C) To provide justice to poor, needy and weaker sections of society with the help of the NGOs’ and media.

(D) None of the above.

Answer: (C)

 

10. Paulo Friere’s approach could be briefly stated as

(A) Organization of services for people.

(B) Mobilization of community leaders.

(C) Action-reflection process with people.

(D) Identification of target systems for work.

Answer: (C)

 

11. Which of the following is not a social process?

(A) Accommodation

(B) Acculturation

(C) Annihilation

(D) Assimilation

Answer: (C)

 

12. Which of the following is a correct matching?

(A) Juvenile Justice Act – 1985

(B) Untouchability Offences Act – 1954

(C) Dowry Prohibition Act – 1962

(D) Factories Act – 1948

Answer: (D)

 

13. Panchayati Raj Institutions in India have brought about one of the following:

(A) Eradication of untouchability

(B) Land ownership to depressed classes

(C) A formal representation of weaker sections in village governance

(D) Spread of education

Answer: (C)

 

14. Who is the author of the book “Social Group Work – A Helping Process”?

(A) Wilson G and Ryland

(B) Trecker H.B.

(C) Philips H.U.

(D) Konopka G.

Answer: (D)

 

15. The objective of Social Legislation is

(A) To solve social problems.

(B) To bridge the gap between current needs and existing laws.

(C) To make new laws.

(D) To review the laws and problems.

Answer: (B)

 

16. Manifestation of repressed ideas in the form of finer things is

(A) Sublimation

(B) Ambivalence

(C) Compensation

(D) Fixation

Answer: (A)

 

17. Who gave the concept of ‘Looking glass self’?

(A) Karl Marx

(B) G.H. Mead

(C) C.H. Cooley

(D) M.K. Gandhi

Answer: (C)

 

18. ‘Operationalization of Variables’ in social work research means

(A) Making the variables simple enough to understand

(B) Making the variables measurable

(C) Arranging the variables in a logical order

(D) Making the variables fit for research.

Answer: (B)

 

19. Which one of the following is not a correct matching?

(A) Arya Samaj – Swami Dayanand Saraswati

(B) Bhrahma Samaj – Raja Ram Mohan Roy

(C) Prarthana Samaj – Ramabai Ranade

(D) Satysodhak Samaj – Jyothiba Phule

Answer: (C)

 

20. The book ‘Social Diagnosis’ was written by

(A) Mary Richmond

(B) Joseph Luft

(C) Perelman

(D) Ross

 

Answer: (A)

 

21. Assertion (A): Panchayati Raj Institutions have provided women’s representation in local self-government institutions in Rural India.

Reason (R): Panchayati Raj Institutions facilitates capacity building and empowerment of women.

Choose your answer from the codes given below:

(A) Both (A) and (R) are not correct.

(B) (A) is correct and (R) is the correct explanation of (A).

(C) (A) is correct but (R) is not the correct explanation of (A).

(D) (R) is correct but (A) is wrong.

Answer: (B)

 

22. Assertion (A): The protection of women by Domestic Violence Act, 2006 has increased the responsibility of the family.

Reason (R): The protection of women by Domestic Violence Act will further weaken the already weak institution of family.

Choose your answer from the codes given below:

(A) Both (A) and (R) are correct, but (R) is not the correct interpretation of (A).

(B) Both (A) and (R) are correct and (R) is the correct interpretation of (A).

(C) (A) is correct and (R) is wrong.

(D) Both (A) and (R) are wrong.

Answer: (C)

 

23. Assertion (A): Professional prejudice is thwarting the growth of medical social work in India.

Reason (R): Lack of conviction on the part of the medical social workers is the reason.

Choose your answer from the codes given below:

(A) Both (A) and (R) are correct.

(B) Both (A) and (R) are not correct.

(C) (A) is correct but (R) is not correct.

(D) (A) is not correct but (R) is correct.

Answer: (C)

 

24. Assertion (A): Most of the development programmes have failed in benefiting the target groups.

Reason (R): Developmental administrators lack the right approach and commitment.

Choose your answer from the codes given below:

(A) Both (A) and (R) are correct and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are not correct.

(C) Both (A) and (R) are correct, but (R) is not the correct explanation of (A).

(D) (A) is correct, but (R) is not the correct explanation of (A).

Answer: (A)

 

25. Assertion (A): ‘All Human Rights for All’ cannot be realised without Right to Development

Reason (R): Right to development ensures the realization of human rights.

Choose your answer from the codes given below:

(A) Both (A) and (R) are correct and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are not correct.

(C) (A) is correct, but (R) is not the correct explanation of (A).

(D) Both (A) and (R) are correct, but (R) is not correct explanation of (A).

Answer: (A)

 

26. Assertion (A): Reformation of crime convicts is possible with the appointment of professional social worker in prisons.

Reason (R): Professional social workers are equipped with knowledge and skills to deal with such issues.

Choose your answer from the following codes:

(A) (A) is correct, but (R) is not correct explanation to (A)

(B) Both (A) and (R) are correct and (R) is not the correct explanation of (A).

(C) Both (A) and (R) are not correct.

(D) Both (A) and (R) are correct and (R) is the correct explanation to (A).

Answer: (D)

 

27. Assertion (A): Working with minorities requires that social worker has an in-depth understanding of the effect of oppression on the minority groups.

Reason (R): Oppression of minority change the mindset of oppressed which requires the attention of social workers.

Choose your answer from the following codes:

(A) Both (A) and (R) are correct and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are correct, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is correct, but (R) is not correct.

(D) Both (A) and (R) are not correct.

Answer: (A)

 

28. Assertion (A): Persons with low self-esteem tend to find fault with others.

Reason (R): Improper socialization is not the root cause of low self-esteem.

Choose your answer from the following codes:

(A) Both (A) and (R) are correct.

(B) Both (A) and (R) are not correct.

(C) (A) is correct, but (R) is not correct.

(D) (A) is not correct, but (R) is correct.

Answer: (C)

 

29. Who pointed out that ‘development implies qualitative change’?

(A) La BanVie

(B) Vaudendaele

(C) Siegel

(D) Piaget

Answer: (B)

 

30. The correlation co-efficient tends to lie between…..

(A) 0 to + 1

(B) +1 to +2

(C) 0 to –1

(D) +1 to –1

Answer: (D)

 

31. Human Development Report is published by

(A) World Bank

(B) ADB

(C) UNDP

(D) UNICEF

Answer: (C)

 

32. Match the enactment of the following Acts with the years.

(a) Mental Health Act                                     (1) 1983

(b) The Environment Protection Act              (2) 1984

(c) Developmental Disabilities Act                 (3) 1986

(d) Job Training and Partnership Act              (4) 1987

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (2) (4) (1) (3)

(B) (1) (2) (3) (4)

(C) (3) (4) (2) (1)

(D) (4) (3) (2) (1)

Answer: (D)

 

33. Sequence the following steps of Community Organization process:

(i) Identifying needs

(ii) Exploring the resources

(iii) Prioritising the needs

(iv) Developing Programmes

Codes:

(A) (i) (ii) (iii) (iv)

(B) (i) (iii) (ii) (iv)

(C) (ii) (i) (iii) (iv)

(D) (ii) (i) (iv) (iii)

Answer: (B)

 

34. The sequencing in research process is:

(i) Studying existing literature in a field.

(ii) Generating new theories

(iii) Analysis of the findings

(iv) Synthesing ideas

Codes:

(A) (i) (ii) (iii) (iv)

(B) (i) (iv) (iii) (ii)

(C) (i) (ii) (iv) (iii)

(D) (i) (iv) (ii) (iii)

Answer: (B)

 

35. Put the following events in the order of their occurrence in a calendar year:

(i) World Food Day

(ii) World AIDS Day

(iii) International Day for Elderly

(iv) World Disabled Day

Codes:

(A) (iii) (i) (ii) (iv)

(B) (iii) (i) (iv) (ii)

(C) (i) (iii) (ii) (iv)

(D) (i) (iii) (iv) (ii)

Answer: (A)

 

36. What is the sequence of PRA process?

(i) Sensitizing the team.

(ii) Rapport building with target group.

(iii) Sharing the observations with target group.

(iv) Conducting the PRA.

Codes:

(A) (i) (ii) (iii) (iv)

(B) (i) (ii) (iv) (iii)

(C) (i) (iv) (ii) (iii)

(D) (i) (iv) (iii) (ii)

Answer: (B)

 

37. Match the following persons with the area of their association

(i) Balwant Rai Mehta            (1) Marthandam Project

(ii) Spencer Hatch                   (2) 3 tier P.R. System

(iii) S.K. Dey                           (3) Shantiniketan

(iv) Ravindranath Tagore        (4) Power to People

Codes:

       (i) (ii) (iii) (iv)

(A) (1) (2) (3) (4)

(B) (2) (4) (1) (3)

(C) (2) (1) (4) (3)

(D) (2) (1) (3) (4)

Answer: (C)

 

38. Match the items of List – I with List – II.

List – I                                                List – II

(i) Mode                                              (1) Associationof Attributes

(ii) Mean Deviation                             (2) Dispersion

(iii) Chi-square                                    (3) Correlation

(iv) Karl Pearson Method                   (4) Central tendency

Codes:

       (i) (ii) (iii) (iv)

(A) (2) (4) (3) (1)

(B) (2) (4) (1) (3)

(C) (4) (2) (1) (3)

(D) (4) (2) (3) (1)

Answer: (C)

 

39. Match the name of the activists given in List – I with the name of movements given in List – II.

List – I                                    List – II

(i) M.K. Gandhi                      (1) Chipko Movement

(ii) Vinoba Bhave                    (2) Narmada Bachao Andolan

(iii) Arundati Roy                   (3) Bhudan Movement

(iv) Sundarlal Bahuguna         (4) Constructive Programme

Code :

       (i) (ii) (iii) (iv)

(A) (4) (2) (3) (1)

(B) (4) (3) (2) (1)

(C) (1) (2) (4) (3)

(D) (2) (3) (1) (4)

Answer: (B)

 

40. Match the following names of the journals given in List – I with the institutions given in List – II.

List – I                                                            List – II

(i) Indian Journal of Social Work                   (1) Nirmala Niketan Mumbai

(ii) Social Work Perspectives                          (2) N.I.R.D. Hyderabad

(iii) Contemporary Social Work                      (3) Tata Institute of Social Sciences Mumbai

(iv) Journal of Rural Development                 (4) Department of Social Work Lucknow University

Codes:

       (i) (ii) (iii) (iv)

(A) (1) (3) (4) (1)

(B) (4) (2) (1) (3)

(C) (3) (1) (4) (2)

(D) (2) (1) (3) (4)

Answer: (C)

 

41. Match the following items given in List – I with the items given in List – II.

List – I                                    List – II

(i) Creative thinking                (1) Body Language

(ii) Convergent thinking          (2) Team spirit

(iii) Synergy                            (3) Novel thinking

(iv) Kinesics                            (4) Responses based on reasons

Codes:

       (i) (ii) (iii) (iv)

(A) (3) (4) (1) (2)

(B) (4) (3) (1) (2)

(C) (4) (3) (2) (1)

(D) (3) (4) (2) (1)

Answer: (D)

 

42. Match the following National institutes given in List – I with their places of functioning given in List – II.

List – I                                                                                    List – II

(i) National Institute of Orthopedically Handicapped           (1) Mumbai

(ii) National Institute of Visually Handicapped                     (2) Kolkata

(iii) National Institute of Nutrition                                         (3) Dehradun

(iv) National Institute of Hearing Handicapped                     (4) Hyderabad

Codes:

       (i) (ii) (iii) (iv)

(A) (2) (3) (1) (4)

(B) (2) (3) (4) (1)

(C) (3) (2) (4) (1)

(D) (3) (2) (1) (4)

Answer: (B)

 

43. Match the following names of the books given in List – I with the names of the authors given in List – II.

List – I                                                                                    List – II

(i) An Introduction to Social Work                                        (1) W.A. Fried Lander

(ii) Community Organisation: Theory and Practice.               (2) Skidmodand Thakrey

(iii) Social Case Work: Problem Solving Process.                   (3) M.G. Ross

(iv) Introduction to Social Welfare                                         (4) H.H. Pearlman

Codes:

       (i) (ii) (iii) (iv)

(A) (2) (4) (3) (1)

(B) (2) (3) (4) (1)

(C) (4) (2) (3) (1)

(D) (1) (3) (2) (4)

Answer: (B)

 

44. Match the labour legislations given in List – I with the year of enactment given in List – II.

List – I                                                            List – II

(i) Industrial Disputes Act.                             (1) 1948

(ii) Provident Fund Act.                                 (2) 1952

(iii) Employees State Insurance Act.              (3) 1961

(iv) Maternity Benefits Act.                           (4) 1947

Codes:

      (i) (ii) (iii) (iv)

(A) (4) (2) (1) (3)

(B) (3) (4) (1) (2)

(C) (1) (3) (2) (4)

(D) (1) (2) (3) (4)

Answer: (A)

 

45. Match the name of the programmes/ initiatives given in List – I with the year of inception given in List – II.

List – I                                                                        List – II

(i) Swarnjayanti Gram Swarojgar Yojna                     (1) 1992

(ii) National Rural Employment Guarantee scheme   (2) 1995

(iii) World Trade Organisation                                    (3) 2000

(iv) Millennium Development – Goals                        (4) 2005

Codes:

       (i) (ii) (iii) (iv)

(A) (1) (4) (2) (3)

(B) (4) (1) (2) (3)

(C) (4) (2) (1) (3)

(D) (2) (4) (1) (3)

Answer: (A)

 

Read the passage and answer the questions that follow based on your understanding of the passage.

How one can promote inclusive growth? There are elements – like the promotion of self-help groups, or the discussion about the Mahatma Gandhi National Rural Employment Guarantee Act (MNREGA), where it is claimed that this measure has been “highly inclusive”, with 51% to 56% of beneficiaries being SC-ST and 41% to 50% being women. In order to ensure that benefits of growth are more equitably redistributed, the government needs to make sure that the most marginalized remain in focus vis-à-vis all policies, not only in terms of some special policies, like affirmative action. In other words, the entire gamut of social policies needs to be monitored in terms of their impact on the most marginalized sections, if inclusive growth is to become a real policy, instead of remaining a mere slogan. For instance, take the issue of food security. Here, if complex academic debates over counting methods and deflators result in a situation where large sections of poor people end up being classified as non-poor and therefore lose their eligibility for subsidized food grains, the high growth rates could co-exist with large scale immiserization of large numbers of, for example, SC-ST or Muslim populations. While the debates can (and should) continue, it might make more sense to move towards universalization of the public distribution system, with strict steps to lower corruption at all levels. Lowering hunger and malnutrition levels, especially among the most marginalized, would be an important step towards inclusive growth. However, the 12th Plan draft paper lacks a clear focus in this area, and reflects the pressures to move away from universal schemes towards targeted schemes, the latter being subject to a large number of errors, especially serious being those that exclude the really poor.

 

46. Inclusive Growth primarily aims at:

(A) Catering to the needs of weaker section on preferential basis.

(B) Isolating weaker section from the main stream.

(C) Promoting reverse discrimination.

(D) Promoting anti-poverty measures.

Answer: (A)

 

47. Inclusive Growth requires adoption of appropriate policies which cater to

(A) Reducing corruption

(B) Disintegration of disadvantaged section from others.

(C) Holistic wellbeing of marginalized section of the society.

(D) Punishing ineffective government agencies.

Answer: (C)

 

48. Food Security under inclusive growth refers to:

(A) Import of food

(B) Transfer of agricultural land to poor.

(C) Mid-day meal for school children.

(D) Provision of subsidized food grains for poor.

Answer: (D)

 

49. Intended benefits of inclusive growth will lead to:

(A) Personality development

(B) Social disharmony

(C) Socio-economic growth of the disadvantaged people.

(D) Malnutrition.

Answer: (C)

 

50. One of the objectives of inclusive growth is to ensure

(A) To reduce insurgency and terrorism

(B) Protective discrimination in favour of weaker section in employment sector

(C) To resolve industrial disputes

(D) To check migration.

 

Answer: (B)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Social Work

Year Wise NTA UGC NET Social Work Solved question Papers from June 2006 till today are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Social Work Paper 2 Solved Paper
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2020 June
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2019 December
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2019 June
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2018 December
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2018 July
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2017 November
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2016 July
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2015 June
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2015 December
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2014 June
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2014 December
UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2011 June
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2011 December
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2010 June
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2010 December
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2009 June
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2009 December
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2008 June
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2008 December
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2007 June
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2007 December
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2006 June
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2006 December
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2005 June
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2005 December
UGC NET Social Work Paper 2 Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.

If you have any questions about NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
NTA UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
Looking for NTA UGC NET Social Work Paper 2 Solved Question Paper 2012 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiGXV9liP0258z3vTI34tA2PJAkBNjqN4pIOjuSgit-2zNrFMSFjEQYJGMtvNvOYC7x0iHaLUDvs31dshxDLJnZ9vgnNx-5fDxGhPr3XytUV-ORyv6X6vx10PwdwV6I5_73mVPYe5dp7WJd34T_AOJGQ_OSEAcBQkvJgzyQSpg2imT65RY_ZPluMnAlxQ=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiGXV9liP0258z3vTI34tA2PJAkBNjqN4pIOjuSgit-2zNrFMSFjEQYJGMtvNvOYC7x0iHaLUDvs31dshxDLJnZ9vgnNx-5fDxGhPr3XytUV-ORyv6X6vx10PwdwV6I5_73mVPYe5dp7WJd34T_AOJGQ_OSEAcBQkvJgzyQSpg2imT65RY_ZPluMnAlxQ=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-social-work-paper-2-solved-question-paper-2012-june.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-social-work-paper-2-solved-question-paper-2012-june.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content