NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 December

Looking for NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 December? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 December.

 NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 DecemberNTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 December: To score better marks in the NTA UGC NET Physical Education, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Physical Education Question Paper 2 2013 December. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers along with the latest Physical Education Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 December.

NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 December

NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Physical Education exam.

Practicing these NTA  UGC NET Physical Education Previous Year Question Papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 December.


1. In Beijing Olympics, Michael Phelps broke the record of

(A) Mark Spitz

(B) Wilson Cherian

(C) Ian Thorpe

(D) Rolland Matthews

Answer: (A)

 

2. Which one of the following pair is correctly matched?

(A) Impulse is the product of – Force and distance

(B) Sagittal axis is perpendicular to – Sagittal plane

(C) Linear motion is created by – Centric force

(D) Nature of collision during kicking a ball – Perfectly elastic collision

Answer: (C)

 

3. Select the correct choice: Haemoglobin is found in

(A) Red Blood Corpuscles (RBC)

(B) White Blood Corpuscles (WBC)

(C) Platelets

(D) Bone marrow

Answer: (A)

 

4. The motion of a pole vaulter in downward direction after clearing the bar is an example of

(A) Regular motion

(B) Regularly accelerated motion

(C) Decelerated motion

(D) Irregularly decelerated motion

Answer: (B)

 

5. Select the correct option:

A skill where there is time to prepare, previews the situation and completely control the movement is termed as:

(A) Closed skill

(B) Self-paced skill

(C) Mixed paced skill

(D) Externally paced skill

Answer: (B)

 

6. The National Plan of Physical Education was published by Government of India in

(A) 1956

(B) 1957

(C) 1958

(D) 1959

Answer: (A)

 

7. Newton’s Third Law of Motion can be primarily used to explain:

(A) Running and jumping

(B) Throwing and catching

(C) Kicking and hitting

(D) Bowling and batting

Answer: (A)

 

8. Which of the following Vitamins is available from Sun rays?

(A) Vitamin A

(B) Vitamin B

(C) Vitamin C

(D) Vitamin D

Answer: (D)

 

9. Transition period in training cycle aims at

(A) Recovery

(B) Peaking

(C) Rehabilitation

(D) Super compensation

Answer: (A)

 

10. If we toss three coins, probability of three heads will be

(A) 1/8

(B) 2/8

(C) 3/8

(D) 4/8

Answer: (A)

 

11. When the reliability and validity of a test have already been established, it is called

(A) Objective test

(B) Teacher-made test

(C) Standardised test

(D) Subjective test

Answer: (C)

 

12. Which of the following is against the principles of organisation?

(A) Overlapping of authority

(B) Proper communication

(C) Proper decentralisation

(D) Delegation of power

Answer: (A)

 

13. How much protein a working woman should take every day?

(A) 27 gm

(B) 46 gm

(C) 37 gm

(D) 50 gm

Answer: (C)

 

14. The first institute in India to propagate the cause of indigenous physical activities is

(A) YMCA, Madras

(B) LNIPE, Gwalior

(C) H.V.P. Mandal, Amravati

(D) Punjab Government College of Physical Education, Patiala

Answer: (C)

 

15. Which one of the following is not a research tool?

(A) Stop watch

(B) Video camera

(C) Questionnaire

(D) Survey

Answer: (D)

 

16. The ambit within which the sports management must not perform is generally referred to as

(A) Evaluation in Sports

(B) Innovation in Sports

(C) Sphere of Sports Management

(D) Leadership in Sports

Answer: (B)

 

17. Advantages of Interschool sports are:

I. Development of proficiency in skills

II. Overemphasis on winning

III. Less emphasis on mass participation

IV. Development of high level of physical fitness

Find the correct combination:

Codes:

(A) I, II

(B) II, III

(C) I, IV

(D) II, IV

Answer: (C)

 

18. Which of the following combination of food components does not produce Heat and Energy in the body?

I. Carbohydrates

II. Vitamins

III. Water

IV. Lipids

Select the correct answer:

(A) II & III

(B) I & II

(C) II & IV

(D) I & IV

Answer: (A)

 

19. Select the correct order of arrangement of the following anatomical structures in descending order of their locations:

(A) Xiphoid process, Glenoid cavity, Coracoid process, Acetabulum

(B) Glenoid cavity, Xiphoid process, Acetabulum, Coracoid process

(C) Coracoid process, Glenoid cavity, Xiphoid process, Acetabulum

(D) Acetabulum, Xiphoid process, Glenoid cavity, Coracoid process

Answer: (C)

 

20. It is alleged that Istanbul lost the bid to host 2020 Summer Olympic Game mainly due to these reasons:

I. Geopolitical uncertainties in neighbouring country

II. Poor presentation by their officials

III. Lesser economic resources

IV. Unsure of ability to provide required standard of facilities

Find the correct combination:

Codes:

(A) II & IV

(B) I & III

(C) II & III

(D) IV & I

 

Answer: (B)

 

21. Professional ethics in physical education includes:

I. Dedication to profession

II. Physical efficiency

III. Sociability

IV. Moral values

Find the correct combination:

Codes:

(A) I, II

(B) II, III

(C) I, IV

(D) II, IV

Answer: (C)

 

22. Match List – I with List – II and select the correct option from the codes given below:

List – I                                    List - II

I. Saliva                                   1. Mouth

II. Hydrochloric Acid (HCl)   2. Stomach

III. Bile                                   3. Liver

IV. Insulin                               4. Pancreas

Codes:

I           II         III        IV

(A)       4          3          1          2

(B)       1          4          2          3

(C)       1          2          3          4

(D)       2          1          3          4

Answer: (C)

 

23. The process of super-compensation involves

I. Optimum level of fatigue

II. Administering load

III. Rest and Recovery

IV. Compensation of energy

Arrange the above in proper sequential order:

Codes:

(A) II, I, III, IV

(B) I, II, III, IV

(C) III, IV, I, II

(D) IV, III, II, I

Answer: (A)

 

24. Select the correct combination of guidelines to be followed for asking questions during interview from the codes given below:

Guidelines:

I. Questions should be ambiguous.

II. Questions should be unbiased.

III. Questions should be relevant.

IV. Questions should be short.

Codes:

(A) I, II and III

(B) II, III and IV

(C) II, IV and I

(D) IV, I and II

Answer: (B)

 

25. The test, measurement and evaluation are used to perform the following functions:

I. Determining status

II. Making comparison

III. Making appreciation

IV. Giving warning

Find out the correct combination from the following codes:

Codes:

(A) I, III

(B) I, IV

(C) II, III

(D) I, II

Answer: (D)

 

26. Find out the correct sequence from the codes given below:

Following are the main functions of sports management:

I. Controlling

II. Coordinating

III. Planning

IV. Organising

Codes:

(A) II, III, IV, I

(B) III, IV, II, I

(C) I, II, III, IV

(D) IV, I, II, III

Answer: (B)

 

27. Use the correct code given below:

Arrange the skeletal muscles sequentially in descending order:

I. Sterno mastoid

II. Trapezius

III. Quadriceps

IV. Gastrocnemius

Codes:

(A) I, II, III, IV

(B) II, I, III, IV

(C) III, IV, I, II

(D) IV, III, II, I

Answer: (A)

 

28. Carron has identified two basic systems for conceptualizing the leadership process. They are:

I. Influence system

II. Social system

III. Reward system

IV. Power system

Find the correct combination:

Codes:

(A) I and II

(B) I and III

(C) II and IV

(D) III and IV

Answer: (B)

 

29. The underlying factors governing training of advanced athletes are:

I. Growth and development

II. Environmental factors

III. Nature and volume of previous training

IV. Talent

Find the correct combination:

Codes:

(A) I, II

(B) III, IV

(C) II, IV

(D) I, III

Answer: (B)

 

30. Given below are some stages of acquisition of knowledge. Arrange them in a sequential order from the codes given below:

I. Analysis

II. Information

III. Evaluation

IV. Application

Codes:

(A) I, II, III, IV

(B) II, III, IV, I

(C) IV, I, II, III

(D) II, I, IV, III

Answer: (D)

 

31. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other as Reason (R):

Assertion (A): Physical Education is not only limited to physical development.

Reason (R): Competitive Sports stress only on winning a competition.

Which one of the following statements is correct?

(A) Both (A) and (R) are true and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are true, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (B)

 

32. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R).

Assertion (A): Circulatory system is also known as the system of Transportation.

Reason (R): Heart sends O2 and digested food material to every cell and receives CO2 & wastes from cells.

In the context of two statements, which one of the following statements is correct?

(A) Both (A) & (R) are right and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) & (R) are right, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is right, but (R) is wrong.

(D) (A) is wrong, but (R) is right.

Answer: (A)

 

33. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other as Reason (R):

Assertion (A): Type – III lever provides advantage in form of speed.

Reason (R): Type III lever has longer resistance arm.

In the context of the above statements, which one of the following is correct?

(A) Both (A) and (R) are true and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are true, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (A)

 

34. Given below are two statements, one is labelled as Assertion (A) and the other is labelled as Reason (R).

Assertion (A): Psychological core of personality is the deepest component which includes attributes, value, interests, motives and self-worth of an individual.

Reason (R): Psychological core of personality is dynamic and external and make adjustment to the environment.

In the context of the above statements, which one of the following is correct?

(A) Both are true and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both are true, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (C)

 

35. Given below are two statements, one is labelled as Assertion (A) and the other is labelled as Reason (R).

Assertion (A): Curriculum development at elementary school level should concentrate on perceptual motor learning and movement education.

Reason (R): Education is a lifelong process, and we continue to learn from experience throughout our lives.

In the context of two statements, which one of the following is correct?

(A) Both (A) and (R) are true and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are true, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (B)

 

36. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other as Reason (R):

Assertion (A): Norms of a standard test provide means to assess the performance of an athlete.

Reason (R): Values of norms of a standard test cannot be changed by any one.

In the context of the above statements, which one of the following is true?

(A) Both (A) and (R) are true and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are true, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (B)

 

37. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): First-aid and safety education should be the part of curriculum of school education.

Reason (R): Knowledge of health and safety skills is required to face any emergency situation in life.

In the context of the two statements, which one of the following is correct?

(A) Both (A) and (R) are true and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are true and (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (R) is true and (A) is false.

(D) (A) is true and (R) is false.

Answer: (A)

 

38. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): Degrees of freedom are the numbers of scores in a sample that are free to vary.

Reason (R):‘t’-value to test the level of significance depends on degrees of freedom.

In the context of the above statements, which one of the following is correct?

(A) Both (A) and (R) are true, but (R) is not the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are true and (R) is the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (A)

 

39. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): Blood pressure is also used as a guide to the efficiency of the heart and blood vessels. Normal values are 120 mm/80 mm.

Reason (R): At systole, when the heart thrusts from the left ventricle into the aorta, the pressure is 120 mm. At diastole, the left ventricle is being refilled, the pressure is 80 mm.

In the context of the above statements, which one of the following is correct?

(A) Both (A) and (R) are right, but (R) is not the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are right and (R) is the correct explanation of (A).

(C) (A) is right, but (R) is wrong.

(D) (A) is wrong, but (R) is right.

Answer: (B)

 

40. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): WADA coordinates doping programme at the National and International levels.

Reason (R): WADA works to protect athletes from the harmful effects of performance-enhancing drugs and strives to create an equal opportunity in athletic competition.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are true and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are true, but (R) is not correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (D)

 

41. Arrange the following schemes in a sequential order based on their chronological origination:

I. NSS

II. NDS

III. NCC

IV. NPFP

Codes:

(A) III, IV, II, I

(B) I, II, III, IV

(C) II, III, IV, I

(D) IV, III, II, I

Answer: (A)

 

42. Which one of the following pairs is not correctly matched?

(A) Rejection of Null hypothesis when Ho is true –               Type-I error

(B) Acceptance of Null hypothesis when Ho is false –           Type-II error

(C) Acceptance of Null hypothesis when Ho is true –            Type-I error

(D) Rejection of Null hypothesis when Ho is false –             Type-I error

Answer: (C)

 

43. Match List – I with List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                                    List – II

I. Guts Maths                          1. Sweden

II. Per Henrik Ling                 2. Denmark

III. Franz Nachtegall              3. England

IV. Archibald Maelaren          4. Germany

Codes:

I           II         III        IV

(A)       1          2          3          4

(B)       4          1          2          3

(C)       2          3          4          1

(D)       3          4          1          2

Answer: (B)

 

44. Match List – I with List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                                    List – II

I. Systemic circulation            1. Supply of O2 & Nutrients to all parts

II. Coronary circulation          2. Supply of O2 & Nutrients to Heart muscle

III. Pulmonary circulation       3. Purification of blood

IV. Renal circulation               4. Separating urine from blood

Codes:

I           II         III        IV

(A)       4          3          2          1

(B)       2          1          4          3

(C)       3          4          1          2

(D)       1          2          3          4

Answer: (D)

 

45. Match List – I with List – II and select the correct option using the codes given below:

List – I                                    List – II

I. Insight Theory                     1. Motivation

II. Attribution Theory                         2. Aggression

III. Drive Theory                    3. Personality

IV. Psychodynamic Theory    4. Learning

Codes:

I           II         III        IV

(A)       1          4          3          2

(B)       2          3          4          1

(C)       4          1          2          3

(D)       3          2          1          4

Answer: (C)

 

46. Match List – I with List – II and select the correct option from the codes given below:

List – I                        List – II

(Skill Test for)             (Author)

I. Basketball                1. Hyde

II. Archery                  2. Brady

III. Volleyball                         3. Cornish

IV. Handball               4. Johnson

Codes:

I           II         III        IV

(A)       4          3          2          1

(B)       3          2          1          4

(C)       4          1          2          3

(D)       1          4          3          2

Answer: (C)

 

47. Match List – I with List – II and select the correct option using the codes given below:

List – I                                                List – II

I. Weight training method                  1. Speed endurance

II. Interval Training Method               2. Strength

III. Continuous Training Method       3. Power

IV. Plyometric Training Method        4. Basic endurance

Codes:

I           II         III        IV

(A)       2          1          4          3

(B)       3          2          1          4

(C)       1          3          4          2

(D)       4          1          2          3

Answer: (A)

 

48. Match List – I with List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                                                                        List - II

I. Teaching career opportunity                                    1. Health Clubs

II. Coaching career opportunity                                  2. Adapted Physical Education

III. Fitness and health related career opportunity      3. Athletic administration

IV. Sports management career opportunity                4. Commercial Sports Club

Codes:

I           II         III        IV

(A)       2          4          1          3

(B)       2          1          4          3

(C)       1          2          3          4

(D)       4          3          2          1

Answer: (A)

 

49. Match List – I with List – II and select the correct option from the codes given below:

List – I                        List – II

I. Iron                          1. Proper thyroid function

II. Sodium                   2. Development of strong bones

III.Phosphorus            3. Functioning of nervous system

IV. Iodine                   4. Formation of haemoglobin

Codes:

I           II         III        IV

(A)       1          2          3          4

(B)       2          1          4          3

(C)       3          4          1          2

(D)       4          3          2          1

Answer: (D)

 

50. Match List – I with List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                                                                        List – II

I. Supervision of instructional programme                  1. Recruitment or staffing

II. Supervision of facilities and equipments               2. Performance and honour of athletes

III. Supervision of Personnel                                      3. Time table, class scheduling

IV. Supervision of Records                                        4. Annual maintenance of playfield, gymnasium, swimming pool etc.

Codes:

I           II         III        IV

(A)       1          2          3          4

(B)       4          3          2          1

(C)       2          3          4          1

(D)       3          4          1          2

 

Answer: (D)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Physical Education

Year Wise NTA UGC NET Physical Education Solved question Papers from June 2006 till today are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Paper
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2020 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2019 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2019 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2018 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2018 July
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2017 November
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2016 July
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2015 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2015 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2014 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2014 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2011 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2011 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2010 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2010 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2009 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2009 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2008 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2008 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2007 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2007 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2006 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2006 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2005 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2005 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 December.

If you have any questions about NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
Looking for NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 December? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 December.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg3-cj-XoL7nyGEN-o0AXlFVvsG205XS4e1QB5eVDEnkeqv7NZMY8WFuaghvhgTWaanO_XoZmgQ3HX6UGZnzbZ7G0GViPqlKJ_Mgf-p6hkOC0E_84kakqYiFCNamwONji168v5ZOYOguFy3xxMAVxm9OF696DBDJchBzNt2pbVb2JqsanBxauU11ZC6Ag=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg3-cj-XoL7nyGEN-o0AXlFVvsG205XS4e1QB5eVDEnkeqv7NZMY8WFuaghvhgTWaanO_XoZmgQ3HX6UGZnzbZ7G0GViPqlKJ_Mgf-p6hkOC0E_84kakqYiFCNamwONji168v5ZOYOguFy3xxMAVxm9OF696DBDJchBzNt2pbVb2JqsanBxauU11ZC6Ag=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-physical-education-paper-2-solved-question-paper-2013-december.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-physical-education-paper-2-solved-question-paper-2013-december.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content