NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 December

Looking for NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 December? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.

NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 December NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 December: To score better marks in the NTA UGC NET Physical Education, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Physical Education Question Paper 2 2012 December. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers along with the latest Physical Education Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.

NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 December

NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Physical Education exam.

Practicing these NTA UGC NET Physical Education previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.


1. India participated in Olympic Games for the first time in

(A) 1896

(B) 1900

(C) 1904

(D) 1924

Answer: (B)

 

2. Bones in human body are classified on the basis of

(A) Structure and Functions

(B) Location and Attachment

(C) Size and Shape

(D) Joint and Movement

Answer: (C)

 

3. Find the correct answer:

(A) Friction is a negative force for performance.

(B) Friction is a positive force for performance.

(C) Friction is negative as well as positive force for performance.

(D) Friction does not have any influence on performance.

Answer: (C)

 

4. Theory of insight learning was propounded by

(A) Thorndike

(B) Pavlov

(C) Kohler

(D) Cattell

Answer: (C)

 

5. First Teachers’ Training College in India was started at

(A) Lucknow

(B) Kandivali

(C) Chennai

(D) Amravati

Answer: (C)

 

6. Aim of sports training is

(A) Improvement of physical fitness.

(B) Improvement of technical skills.

(C) Improvement of tactical efficiency.

(D) Improvement of sports performance.

Answer: (D)

 

7. One of the important research tools is

(A) Questionnaire

(B) Library technique

(C) Hypothesizing

(D) Survey

Answer: (A)

 

8. Test, Measurement and Evaluation are related with one another in the following way:

(A) Measurement and Evaluation are parts of test.

(B) Evaluation and Test are parts of measurement.

(C) Test and Measurement are parts of evaluation.

(D) Evaluation is a part of both Test and Measurement.

Answer: (C)

 

9. Basic function of Association of India Universities (AIU) is

(A) Purchase of equipment for Universities

(B) Planning of the Inter- University Competitions.

(C) Providing finance to develop sports facilities

(D) Appointment of Physical Education Directors for Universities

Answer: (B)

 

10. Sociological foundation of physical education discusses

I. Body type

II. Motor learning

III. Competition and Co-operation

IV. Socialization process

Find the correct combination.

(A) I and IV

(B) II and IV

(C) I and III

(D) III and IV

Answer: (D)

 

11. The digested food material in small intestine is absorbed in

I. Duodenum

II. Vilus

III. Ilium

IV. Villi

Find the correct combination:

(A) I and III

(B) II and IV

(C) IV and III

(D) II and I

Answer: (B)

 

12. Angular velocity depends on:

I. Radius of rotation directly.

II. Radius of rotation inversely.

III. Linear velocity directly.

IV. Linear velocity indirectly.

Find the correct combination:

(A) I and III

(B) III and II

(C) II and IV

(D) IV and I

Answer: (B)

 

13. Motivation consists of

I. Direction

II. Intensity

III. Persistence

IV. All of above

Find the correct combination.

(A) I and II

(B) II and III

(C) I and III

(D) IV

Answer: (D)

 

14. Micronutrients include:

I. Carbohydrate

II. Minerals

III. Vitamins

IV. Fat

Find the correct combination.

(A) I and II

(B) II and III

(C) III and IV

(D) IV and I

Answer: (B)

 

15. Interval training load depends on

I. Load volume

II. Heart rate

III. Load intensity

IV. Lactic acid concentration

Find the correct combination.

(A) I and II

(B) I and III

(C) II and III

(D) II and IV

Answer: (D)

 

16. Research problem involves the following characteristics:

I. Novelty

II. Valuability

III. Feasibility

IV. Simplicity

Find the correct combination:

(A) I, II, III

(B) II, III, IV

(C) I, III, IV

(D) I, II, IV

Answer: (C)

 

17. Criteria of a standard test involve

I. Reliability

II. Complexity

III. Variability

IV. Norm

Find the correct combination.

(A) I and II

(B) II and III

(C) III and IV

(D) IV and I

Answer: (D)

 

18. The primary goal of intramural competition is:

I. To provide opportunity for mass participation of students.

II. To participate in Inter-school competition.

III. To provide Intra-school competition experience.

IV. To improve sports performance for higher level of competition.

Find the correct combination.

(A) I and II

(B) III and IV

(C) I and III

(D) II and IV

Answer: (C)

 

19. Given below are two statements, one is labelled as Assertion (A) and the other is labelled as Reason (R).

Assertion (A): Self-expression is the aim of physical education according to Naturalism.

Reason (R): Naturalism believes nothing beyond nature.

In the context of the two statements, which one of the following is correct?

(A) Both (A) and (R) are true and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are true but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (A)

 

20. Assertion (A): Internal respiration means the exchange of gases in cell through extracellular fluid.

Reason (R): Pulmonary circulation means systemic circulation.

In the context of above statements, which one of the following is correct?

(A) Both (A) and (R) are true and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are true but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

 

Answer: (C)

 

21. Assertion (A):Lowering centre ofGravity of the body increasesdegree of stability.

Reason (R): Equilibrium hasindirect relation with height ofCentre of Gravity.

In the context of above statements,which one of the following is correct?

(A) (A) is true and (R) is false.

(B) (A) is false and (R) is true.

(C) Both (A) and (R) are false.

(D) Both (A) and (R) are correct.

Answer: (D)

 

22. Assertion (A): Hostile aggressionprovokes one to harm othersphysically.

Reason (R): Aggression is intent to harm another personmentally and / or physically.

In the context of above statements,which one of the following is correct?

(A) (A) is true, but (R) is false.

(B) Both (A) and (R) are true, and(R) is the correct explanation of(A).

(C) Both (A) and (R) are true, but(R) is not the correctexplanation of (A).

(D) (A) is false, but (R) is correct.

Answer: (B)

 

23. Assertion (A): Before independence,there was not a single physicaleducation college in India.

Reason (R): Y.M.C.A. College ofPhysical Education was startedin 1920 in Chennai.

In the context of above statements,which one of the following is correct?

(A) Both (A) and (R) are true and(R) is the correct explanation of(A).

(B) Both (A) and (R) are true but(R) is not the correctexplanation of (A).

(C) (A) is true but (R) is false.

(D) (A) is false but (R) is true.

Answer: (D)

 

24. Assertion (A): Person suffering fromsmallpox should be isolated.

Reason (R): Isolation is a measurefor prevention of infection.

In the context of above statements,which one of the following is correct?

(A) Both (A) and (R) are true and(R) is the correct explanation of(A).

(B) Both (A) and (R) are true, but(R) is not the correctexplanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (A)

 

25. Assertion (A): For improvement ofperformance in long distancerunning, continuous training iseffective.

Reason (R): Continuous methodof training improves basicendurance.

In the context of above statements,which one of the following statements is correct?

(A) Both (A) and (R) are true and(R) is the correct explanation of(A).

(B) Both (A) and (R) are true but(R) is not the correctexplanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (A)

 

26. Assertion (A):‘t’ test is used toassess the significance ofdifference between two means.

Reason (R):‘t’ test is a methodused for inferential statistics.

In the context of above statements,which one of the following statements is correct?

(A) Both (A) and (R) are true but(R) is not the correctexplanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are false.

(C) Both (A) and (R) are true and(R) is the correct explanation of(A).

(D) (A) is true and (R) is false.

Answer: (C)

 

27. Assertion (A): Lean Body Mass isthe amount of body weightexcluding body fat.

Reason (R): Body compositioninvolves components withwhich human body is formed.

In the context of above statements,which one of the following statements is correct?

(A) Both (A) and (R) are true but(R) is not the correctexplanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are true and(R) is the correct explanation of(A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is right.

Answer: (A)

 

28. Assertion (A): Managementinvolves organizing,administering and supervisingthe work.

Reason (R): Well began is halfdone.

In the context of above statements,which one of the following statements is correct?

(A) Both (A) and (R) are correctand (R) is the correctexplanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are correctbut (R) is not the correctexplanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (B)

 

29. Arrange the following events in chronological order:

I. Foundation of L.C.P.E.

II. Starting of Y.M.C.A. College ofPhysical Education, Chennai.

III. Starting of academicdepartment for PhysicalEducation in Universities.

IV. Starting of M. Phil course inPhysical Education.

Codes:

(A) I, II, IV, III

(B) III, IV, I, II

(C) II, I, III, IV

(D) IV, III, II, I

Answer: (C)

 

30. Arrange the following body parts in descending order:

I. Cell

II. Tissue

III. Organ

IV. System

Codes:

(A) I, II, III, IV

(B) IV, III, II, I

(C) III, IV, I, II

(D) II, I, IV, III

Answer: (A)

 

31. Arrange the following phases of take-off in proper sequence:

I. Absorption

II. Active stretching

III. Take-off

IV. Touch down

Codes:

(A) I, II, III, IV

(B) IV, I, II, III

(C) III, IV, I, II

(D) II, III, IV, I

Answer: (B)

 

32. Arrange the following in correct sequence for skill learning:

I. Associative Phase

II. Presentation stage

III. Automatization stage

IV. Cognitive stage

Codes:

(A) I, III, IV, II

(B) II, IV, I, III

(C) III, I, II, IV

(D) IV, II, III, I

Answer: (B)

 

33. Arrange the following sequence for First Aid Management in sprain:

I. Compression

II. Ice

III. Rest

IV. Elevation

Codes:

(A) II, III, IV, I

(B) III, II, I, IV

(C) I, III, II, IV

(D) IV, I, II, III

Answer: (B)

 

34. Arrange the following phases ofperiodization in correct sequence:

I. Preparatory phase

II. Transition phase

III. Competition phase

IV. Pre-competition phase

Codes:

(A) I, II, III, IV

(B) I, III, IV, II

(C) I, IV, III, II

(D) II, I, IV, III

Answer: (C)

 

35. Arrange the following phases ofresearch in correct sequence:

I. Analysis of data

II. Drawing conclusions

III. Testing hypothesis

IV. Collecting data

Codes:

(A) II, III, I, IV

(B) I, IV, III, II

(C) IV, I, II, III

(D) III, II, IV, I

Answer: (C)

 

36. Arrange the following test inchronological order in respect of their origination:

I. Physical fitness

II. Motor fitness

III. Health Related fitness

IV. Motor Educability

Codes:

(A) I, III, IV, II

(B) II, IV, III, I

(C) III, I, II, IV

(D) I, II, III, IV

Answer: (D)

 

37. Arrange the following steps for managing a sports program:

I. Budgeting

II. Directing

III. Planning

IV. Staffing

Codes:

(A) II, III, I, IV

(B) III, I, IV, II

(C) I, II, III, IV

(D) IV, I, II, III

Answer: (B)

 

38. Match List – I with List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                                    List – II

a. Educational Gymnastics     i. Ancient Olympics

b. Turner movement                ii. Rome

c. Gladiatorial combat             iii. Germany

d. Stade race                           iv. Sweden

Codes:

       a b c d

(A) iv iii ii i

(B) iii iv i ii

(C) i ii iv iii

(D) ii i iii iv

Answer: (A)

 

39. Match List – I with List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                                    List – II

a. Aorta                                   i. Brings oxygenated blood to heart from lungs

b. Pulmonary vein                   ii. Supplies oxygenated blood to heart muscles

c. Vena-Cava                          iii. Brings deoxygenated blood to lungs

d. Coronary artery                   iv. First artery to leave heart

v. Brings deoxygenated blood to heart

Codes:

      a b c d

(A) i ii iii iv

(B) iii iv ii v

(C) iv i v ii

(D) iv v i iii

Answer: (C)

 

40. Match List – I with List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                        List – II

a. Force of Gravity      i. Stability

b. Frictional force        ii. Rebound

c. Buoyant force         iii. Free fall

d. Elastic force            iv. Floating

Codes:

       a b c d

(A) iii i iv ii

(B) i iv ii iii

(C) ii iii i iv

(D) iv ii iii i

Answer: (A)

 

41. Match List – I with List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                                    List – II

a. Motivational theory             i. Psychoanalytic theory

b. Play theory                          ii. Attribution theory

c. Learning theory                   iii. Social learning theory

d. Personality theory               iv. Operant theory

Codes:

       a b c d

(A) iv iii ii i

(B) i iv iii ii

(C) iii ii i iv

(D) ii i iv iii

Answer: (D)

 

42. Match List – I with List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                                    List – II

a. B.M.I.                                  i. Leanness

b. Body composition               ii. Performance related fitness

c. Explosive strength               iii. Health related fitness

d. Pondoral Index                   iv. Obesity

Codes:

      a b c d

(A) i iv iii ii

(B) iv iii ii i

(C) iii ii i iv

(D) ii i iv iii

Answer: (B)

 

43. Match List – I with List – II andselect the correct answer from the codes given below:

List – I                        List – II

a. Penalty corner         i. Volleyball

b. Penalty spot            ii. Track & Field

c. Libero                      iii. Hockey

d. Stop Board                         iv. Football

Codes:

       a b c d

(A) ii iii iv i

(B) i ii iii iv

(C) iv i iii ii

(D) iii iv i ii

Answer: (D)

 

44. Match List – I with List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                                                List – II

a. F-test                                               i. Co-efficient of correlation

b. Measuring central tendency            ii. Standard Deviation

c. Test of correlation                           iii. ANOVA

d. Measuring variability                      iv. Median

Codes:

       a b c d

(A) i iii ii iv

(B) iii iv i ii

(C) iv ii iii i

(D) ii i iv iii

Answer: (B)

 

45. Match List – I with List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                                                            List – II

a. Miller Volley test                                        i. Team cohesion

b. PACER                                                       ii. Badminton

c. SCAT                                                          iii. Cardiorespiratory endurance

d. Group Environment Questionnaire             iv. Anxiety

Codes:

       a b c d

(A) ii iii iv i

(B) iii iv i ii

(C) iv i ii iii

(D) i ii iii iv

Answer: (A)

 

46. Match List – I with List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                                    List – II

a. Three seconds rule               i. Football

b. Throw-in                             ii. Hockey

c. Straight push                       iii. Basketball

d. Service                                iv. Badminton

v. Baseball

Codes:

     a b c d

(A) i ii iii v

(B) ii i iv iii

(C) iii i ii iv

(D) i ii v iv

Answer: (C)

 

Read the following passage and answer the question given below.

Burnout is becoming increasingly prevalent among teachers and coaches. Burnout can be defined as physical, emotional and attitudinal exhaustion. There are many causes of teacher burnout. Lack of administrative support, lack of input into the curriculum process, public criticism and the accompanying lack of community support are all factors contributing to burnout. Inadequate salaries, discipline problems too little time to do the ever growing amount of work, large class sizes, and heavier teaching loads may also contribute to this problem. The lack of challenge, inadequate supervisory feedback and the absence of opportunities for personal and professional growth may also lead to burnout.

In the coaching realm burnout may be caused by competitive seasons that seem to go on without end, administrative and community pressures and time pressures. Teacher-coach role conflict occurs when a disparity exists between the expectations associated with being a teacher and a coach, these results in a multitude of simultaneous, somewhat diverse demands. The teacher coach unable to satisfy these demands, experiences role conflict.

In both the teaching and coaching realms, personal problems may interact with professional problems to exacerbate burnout. Personal problems such as conflicts within one’s family, money difficulties, or perhaps problems with relationships may cause additional stress for the individual. These stresses coupled with professional problems may hasten the onset of burnout.

The consequences of burnout are many and are often quite severe, affecting teachers as well as their students. The most critical impact of burnout may be on instruction. Burned out teachers may cope with the demands of teaching by sitting on theside lines.

 

47. Which of the following is the prevalent cause of ‘Teacher-burn out’?

(A) Lack of financial support

(B) Lack of administrative support

(C) Lack of political support

(D) Lack of family support

Answer: (B)

 

48. Which of the following is the most important cause of ‘Coach-burn out’?

(A) Administrative and community pressure

(B) Parents pressure

(C) Participant’s pressure

(D) Higher authority’s pressure

Answer: (A)

 

49. Which role conflict leads to the burnout of a teacher-coach?

(A) Demands of the participants

(B) Demands of administration

(C) Demands of the parents

(D) Expectations of being ateacher-coach

Answer: (D)

 

50. Which of the following is the mostdominant factor that leads to burnoutin teaching and coaching?

(A) Political problems

(B) Social problems

(C) Personal problems

(D) Administrative problems

 

Answer: (C)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Physical Education

Year Wise NTA UGC NET Physical Education Solved question Papers from June 2006 till today are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Paper
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2020 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2019 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2019 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2018 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2018 July
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2017 November
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2016 July
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2015 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2015 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2014 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2014 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2011 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2011 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2010 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2010 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2009 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2009 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2008 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2008 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2007 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2007 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2006 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2006 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2005 June
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2005 December
UGC NET Physical Education Paper 2 Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.

If you have any questions about NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
Looking for NTA UGC NET Physical Education Paper 2 Solved Question Paper 2012 December? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg-KjG6E_YR66CjfvT1xQzbJffshQXVhALvk_nK6b_jLd9WNzf5YkB0qG3p35CDfrmckykYt2oxLmRiDbMuTjiQ-LDzOojZ8FZFguX6eQ5SF9CDOctUWbVnGVTAdCSKU68OhgJoidM_b917QG7h6PYiCSAk9RHHcSGqfBtnkm-jui4wMPZiSByWMoaXrw=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg-KjG6E_YR66CjfvT1xQzbJffshQXVhALvk_nK6b_jLd9WNzf5YkB0qG3p35CDfrmckykYt2oxLmRiDbMuTjiQ-LDzOojZ8FZFguX6eQ5SF9CDOctUWbVnGVTAdCSKU68OhgJoidM_b917QG7h6PYiCSAk9RHHcSGqfBtnkm-jui4wMPZiSByWMoaXrw=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-physical-education-paper-2-solved-question-paper-2012-december.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-physical-education-paper-2-solved-question-paper-2012-december.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content