NTA UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 September

Looking for NTA UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 September? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.

NTA UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 September NTA UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 September: To score better marks in the NTA UGC NET Performing Arts, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Performing Arts Question Paper 2 2013 September. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers along with the latest Performing Arts Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.

NTA UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 September

NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Performing Arts exam.

Practicing these NTA UGC NET Performing Arts previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.


Part – I: Common to Dance / Drama / Theatre

 

1. Assertion (A): No Sthayi Bhav, No Rasa.

Reason (R): The famous Rasasutra mentions Sthayi Bhāv also.

(A) (A) is true, (R) is true.

(B) (A) is false, (R) is false.

(C) (A) is true, (R) is false.

(D) (A) is false, (R) is true.

Answer: (C)

 

2. Match items in List – I with the items in List – II:

List – I            List – II

a. Vimarsha     i. Rupak

b. Patāka         ii. Aside

c. Samvakāra   iii. Sandhi

d. Janantika     iv. Arthaprakruti

Codes:

      a b c d

(A) i ii iv iii

(B) iii iv i ii

(C) ii iii i iv

(D) iv i ii iii

Answer: (B)

 

3. Which is the correct sequence?

(A) Phalayoga, Niyata Phalaprapti, Praptisambhava, Prārambha, Prayatna

(B) Prayatna, Praptisambhava, Phalayoga, Prārambha, Niyata Phalaprapti

(C) Niyata Phalaprapti, Phalayoga, Prarambha, Praptisambhav, Prayatna

(D) Prārambha, Prayatna, Praptisambhava, Niyata Phalaprapti, Phalayoga

Answer: (D)

 

4. Pick the odd one out:

(A) Vithi

(B) Bhā a

(C) Prakari

(D) Vyāyoga

Answer: (C)

 

5. He is the hero of Bhāna type of drama

(A) Pi hamarda

(B) Vidu aka

(C) Via

(D) Ce a

Answer: (C)

 

6. Assertion (A): There is a distinct carry-over of the structures and conventions of Sanskrit Theatre in the Traditional Theatre Forms.

Reason (R): The Traditional Theatre Forms have discarded the preliminaries of purva-ranga.

Codes:

(A) (A) is true, (R) is true.

(B) (A) is true, (R) is false.

(C) (A) is false, (R) is false.

(D) (A) is false, (R) is true.

Answer: (B)

 

7. Match the items in List – I with the items in List – II:

List – I                                                List – II

a. Cycle plays                                      i. Veethi Nātakam

b. Temple Courtyard Theatre              ii. Rāmlila, Rāslila

c. Street Theatre                                  iii. Yakshagana

d. Mask Forms                                    iv. Seraikala, Purulia Chhau

Codes:

       a b c d

(A) iv ii iii i

(B) ii iii i iv

(C) i iv ii iii

(D) iii i iv ii

Answer: (B)

 

8. Which is the correct sequence in the context of their geographical origin from West to East?

(A) Bhavai, Nautanki, Chhau, Jatra, Ankia Nāt

(B) Chhau, Nautanki, Jatra, Bhavai, Ankia Nāt

(C) Ankia Nāt, Chhau, Nautanki, Jatra, Bhavai

(D) Nautanki, Jatra, Chhau, Bhavai, Ankia Nāt

Answer: (A)

 

9. Pick the odd one out:

(A) Gombeyatta

(B) Bhāgavatamela

(C) Bommalattam

(D) Rava a Chāya

Answer: (B)

 

10. Section of Kathakali and Kutiyattam where the actor is free to improvise

(A) Lokdharmi

(B) Manodharma

(C) Natyadharmi

(D) Natyabhangi

Answer: (B)

 

11. The living legend recognised as heritage by UNESCO is

(A) Ravi Shankar

(B) Mani Madhav Chakiyar

(C) Kapila Vatsyayan

(D) Balmurali Krishnan

Answer: (B)

 

12. Match the following:

List – I                        List – II

a. Sangana                   i. Kuchipudi Kala Kendra

b. Horizon                   ii. SNA

c. Nartanam                 iii. NSD

d. Rang Prasang          iv. ICCR

Codes:

       a b c d

(A) ii iv iii i

(B) ii iv i iii

(C) iv ii iii i

(D) i iv iii ii

Answer: (B)

 

13. Match items in List – I with List – II:

List – I                                    List – II

a. Bhasa                                   i. Billahabba

b. Vasudeva Prabhu                ii. Shudra Tapaswi

c. Venkatrama Shastri             iii. Abhisheka Natakam

d. Rashtra Kavi Kuvempu      iv. Prahlada Charitram

Codes:

       a b c d

(A) iv i ii iii

(B) iii ii iv i

(C) ii iii i iv

(D) iii i iv ii

Answer: (D)

 

14. Which of these is not a Uttama character?

(A) Damayanti

(B) Draupadi

(C) Rukmini

(D) Yashodhara

Answer: (Wrong question)

 

15. Mavshi is a character in

(A) Rasalila

(B) Tamasha

(C) Nautanki

(D) Ankia Nat

Answer: (B)

 

16. Match the following:

List – I                        List – II

a. Natuvanar                i. Git Govinda

b. Tereshila                  ii. Conductor

c. Gangavataran          iii. Kathakali

d. Jay Deva                 iv. Karana

Codes:

       a b c d

(A) ii iii iv i

(B) i iii iv ii

(C) ii iv i iii

(D) i iv ii iii

Answer: (A)

 

17. This year India is celebrating the 150 years of

(A) Satyadev Dube

(B) Ravindranath Tagore

(C) Shrimant Sayajirao Gaekwad III

(D) Swami Vivekananda

Answer: (D)

 

18. One of the most prominent actors who impersonated female character is

(A) Kalamandalam Gopi

(B) Afzal Khan

(C) Bal Gandharva

(D) Zohra Saigal

Answer: (C)

 

19. The director of Kalakshetra in Chennai is

(A) Girish Karnad

(B) Adyar Lakshman

(C) Leela Samson

(D) Anita Ratnam

Answer: (C)

 

20. Assertion (A): The World Theatre Day and the World Dance Day are both declared by UNESCO.

Reason (R): The cultures of the world are indebted to the performing arts.

Codes:

(A) (A) and (R) both are true.

(B) (A) is true, (R) is false.

(C) (A) is false, (R) is true.

(D) (A) and (R) both false.

 

Answer: (A)

 

21. Assertion (A): To be a contemporary creative dancer or actor, one has to be brilliant and something of a rebel.

Reason (R): The dancer or actor has to venture into uncharted terrain to be creative.

Codes:

(A) (A) is false, (R) is true.

(B) (A) is true, (R) is false.

(C) (A) and (R) both true.

(D) (A) and (R) both false.

Answer: (C)

 

22. Pick the odd one out:

(A) Bolshoi Ballet – Moscow

(B) Broadway – New York

(C) Bharat Bhavan – Bhopal

(D) Sanmukhanand Sabha – Chennai

Answer: (D)

 

23. Pick the correct sequence (going from South to North)

(A) Kudiattam, Vithi Natakam, Karmā, Rauf

(B) Vithinatakam, Karmā, Kudiattam, Rauf

(C) Kudiattam, Vithinatakam, Rauf, Karmā

(D) Rauf, Vithinatakam, Karmā, Kudiattam

Answer: (A)

 

24. The Noh and Wayang Dance theatres are respectively from

(A) Japan – Indonesia

(B) China – Indonesia

(C) Java – Bali

(D) Japan – China

Answer: (A)

 

25. For Grammy Awards, the life time achievement award conferred on the Indian artist this year is

(A) A.R. Rehman

(B) Pt. Ravi Shankar

(C) Nora Johns

(D) Pt. Vishwa Mohan Bhatt

Answer: (B)

 

Part – II: Dance

 

26. Assertion (A): The ‘Padmabhushan” award is only given to a traditional Guru.

Reason (R): Nobody has more knowledge than Guru.

(A) (A) is true, (R) is false.

(B) (A) is false, (R) is true.

(C) (A) is false, (R) is false.

(D) (A) is true, (R) is true.

Answer: (C)

 

27. Identify the correct sequence:

(A) Sama, Avalokita, Aalokita, Nimilite

(B) Sama, Aalokita, Nimilite, Avalokita

(C) Sama, Nimilite, Aalokita, Avalokita

(D) Aalokita, Nimilite, Sama, Avalokita

Answer: (B)

 

28. Match items in List – I with List – II:

List – I            List – II

a. Nadai           i. Mohiniattam

b. Vaiyam        ii. Chhau

c. Ufli              iii. Bharatnatyam

d. Purapaad     iv. Kathakali

Codes:

       a b c d

(A) i iii iv ii

(B) iii iv i ii

(C) i ii iii iv

(D) iii i ii iv

Answer: (D)

 

29. Pick the odd one out: Bharatnatyam was known as Dassiattam earlier as

(A) It was performed by Dasis who worked in the temples.

(B) As it belonged to the families of Dasis.

(C) As Natuvanars only taught the Dasis.

(D) As Dasis were the servants of God.

Answer: (C)

 

30. Pt. Shambhu Maharaj was famous for his portrayal of

(A) Kahe Roket Dagaria

(B) Bhavayami Raghurama

(C) Kahe Chedo Chedo

(D) Kauna Gali Gaye Shyam

Answer: (D)

 

31. The “Queen of Abhinaya” is always remembered for her portrayal of

(A) Krishna ni begane baro

(B) Sadayuda ne Satat

(C) Ra ra sita

(D) Jatayu Vadham

Answer: (A)

 

32. Match items in List – I with List – II:

List – I                        List – II

a. Khajuraho                i. Marble Sculptures

b. Konark                    ii. Shore temple

c. Mahabalipuram        iii. Sun Temple

d. Delwara                  iv. Dance Festival

Codes:

       a b c d

(A) iv ii i iii

(B) iv iii ii i

(C) iii iv i ii

(D) iv iii i ii

Answer: (B)

 

33. Assertion (A): The modern creative dancers in India must learn Chhau and Kalaripayattu.

Reason (R): Both the styles are very physical.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are true.

(B) Both (A) and (R) are false.

(C) (A) is true, (R) is false.

(D) (A) is false, (R) is true.

Answer: (A)

 

34. Which is the most prominent archival private dance collection in India?

(A) IGNCA Dance Collection

(B) Marg Dance Collection

(C) Mohan Khokar Dance Collection

(D) Anand Kumar Swami Collection

Answer: (C)

 

35. Which temple has all 108 Karana’s in order?

(A) Charangapani

(B) Kumbhakonam

(C) Chidambaram

(D) Brihadiswara

Answer: (C)

 

36. Identify the correct sequence:

(A) Rasa, Bhava, Anubhava, Vyabhichari Bhava

(B) Bhava, Anubhava, Vyabhichari Bhava, Rasa

(C) Bhava, Rasa, Anubhava, Vyabhichari Bhava

(D) Rasa, Bhava, Vyabhichari Bhava, Anubhava

Answer: (B)

 

37. Pick the odd one out:

(A) Aditi Mangaldas

(B) Daksha Sheth

(C) Rani Khanam

(D) Prerana Shrimali

Answer: (D)

 

38. Match items in List – I with List – II:

List – I                                    List – II

a. Rukmini Devi Arundel        i. Minaxi

b. Navtej Johar                        ii. Kreeda

c. Sonal Mansih                       iii. Ramayana

d. C.V. Chandrasekhar           iv. Kavyagatha

Codes:

       a b c d

(A) ii i iv iii

(B) iii i iv ii

(C) i ii iii iv

(D) i iv iii ii

Answer: (B)

 

39. The Sanskrit treatise, which establishes the inter-relationship of arts is

(A) Sangita Ratnakar

(B) Vishnudharmottara Purana

(C) Natya Darpana

(D) Sangita Saramruta

Answer: (B)

 

40. Pick the odd pair out:

(A) Ratan Thaiyam – Manipuri

(B) Leela Sampson – Administration

(C) Astad Daboo – Modern Dance

(D) Pasha Saiyad – Ability Unlimited

Answer: (A)

 

41. Assertion (A): Mohiniattam, Shatriya, Chhau are Neo-classical dance styles.

Reason (R): They have come to limelight recently.

Codes:

(A) (A) is false, (R) is true.

(B) (A) and (R) both true.

(C) (A) is true, (R) is false.

(D) (A) and (R) are both false.

Answer: (B)

 

42. From where did the dancers come to the court of Maharaja of Baroda as Dowry?

(A) Pudhucherry

(B) Selam

(C) Pandanallur

(D) Thanjavur

Answer: (D)

 

43. Match items in List – I with List – II:

List – I                                    List – II

a. Katherin de Medici                         i. Swan lake

b. Marius Petipa                      ii. Ballet

c. Dia Ghileff                          iii. Ballerina

d. Anna Pavlova                     iv. Impressario

Codes:

       a b c d

(A) ii i iv iii

(B) iii iv i ii

(C) ii iv i iii

(D) iii i ii iv

Answer: (A)

 

44. Pick the odd one out:

The commonalities of Carnatic and North Indian Tala system is

(A) The Gati Bheda

(B) The Jati Bheda

(C) The style of counting

(D) The number of matras

Answer: (C)

 

45. Pick the odd one out:

(A) Garba

(B) Kummi

(C) Ghumar

(D) Bhangada

Answer: (D)

 

46. Assertion (A): There is no demarcation between classical and creative dance in India today.

Reason (R): Both are performed by same artists.

Codes:

(A) (A) is false, (R) is false.

(B) (A) is true, (R) is false.

(C) (A) is true, (R) is true.

(D) (A) is false, (R) is true.

Answer: (D)

 

47. The “New Directions in Indian Dance” is edited by

(A) Dr. Kapila Vatsyayan

(B) Dr. Padma Subrabmaniam

(C) Dr. Nandini Ramani

(D) Dr. Sunil Kothari

Answer: (D)

 

48. Which is the most important website for the information of Dance in India?

(A) Kutcheri Buzz

(B) Wikipedia

(C) Narthaki

(D) SNA

Answer: (C)

 

49. Nritya Parva 2013 and Natyakala Conference were organized respectively at

(A) Chennai – Bangaluru

(B) Mumbai – Chennai

(C) Baroda – Chennai

(D) Chennai – Bhopal

Answer: (C)

 

50. The “Māna”, “Pramana” and “Parimana” are the measures of

(A) Body

(B) Rhythm

(C) Cycles

(D) Melody

Answer: (A)

 

Part – III: Drama/Theatre

 

26. The Oriental Theatre is based on

(A) Text

(B) Performance

(C) Design

(D) Technology

Answer: (B)

 

27. Match the following List – I with List – II:

List – I                                    List – II

a. Bartolt Brecht                     i. Forum Theatre

b. Richard Schechner              ii. Third Theatre

c. Augusto Boal                      iii. Epic Theatre

d. Eugeneo Barba                   iv. Environmental Theatre

Codes:

        a b c d

(A) iii i iv ii

(B) i iv iii ii

(C) iii iv i ii

(D) ii iv iii i

Answer: (C)

 

28. Identify the correct sequence:

(A) Surendra Varma, Mohan Rakesh, Bhartendu Harishchandra, Jaisankar Prasad

(B) Bhartendu Harishchandra, Jaisankar Prasad Surendra Varma, Mohan Rakesh

(C) Bhartendu Harishchandra, Jaisankar Prasad, Mohan Rakesh, Surendra Varma

(D) Mohan Rakesh, Bhartendu Harishchandra, Surendra Varma, Jaisankar Prasad

Answer: (C)

 

29. Pick the odd one out:

(A) William Shakespeare

(B) Bartolt Brecht

(C) Moliere

(D) Jerzy Grotowski

Answer: (D)

 

30. Assertion (A): Scenic design elevates the quality of the production.

Reason (R): No play is possible without scenic design.

(A) (A) is false, (R) is false.

(B) (A) is true, (R) is false.

(C) (A) is true, (R) is true.

(D) (A) is false, (R) is true.

Answer: (B)

 

31. Theatre follows the principles of

(A) Spatial Art

(B) Temporal Art

(C) Spatio-temporal art

(D) None of the above

Answer: (C)

 

32. Match the List – I with List – II:

List – I                                    List – II

a. Charandas Chor                  i. Ratan Thiyam

b. Nana Fadnavis                    ii. Indira Parthasarathy

c. King of Dark Chamber       iii. Mohan Agashe

d. Aurangzeb                          iv. Deepak Tiwari

Codes:

       a b c d

(A) ii iv i iii

(B) iv iii i ii

(C) i iii iv ii

(D) iii iv ii i

Answer: (B)

 

33. In Greek theatre the story moves in a sequential order. It is called

(A) Unity of Time

(B) Unity of Action

(C) Unity of Space

(D) Unity of Plot

Answer: (B)

 

34. Assertion (A): B.V. Karanth is an experimentalist in Indian Theatre.

Reason (R): He has never conceived any play without music.

(A) (A) is true, (R) is false.

(B) (A) is false, (R) is true.

(C) (A) is false, (R) is false.

(D) (A) is true, (R) is true.

Answer: (A)

 

35. Pick the odd one out:

(A) Savitri

(B) Padmini

(C) Ghashiram

(D) Virashat

Answer: (D)

 

36. Write in correct order:

(A) B.V. Karanth, Shambhu Mitra, Girish Chandra Ghosh, Habib Tanveer

(B) Shambu Mitra, Habib Tanveer, Girish Chandra Ghosh, B.V. Karanth

(C) Girish Chandra Ghosh, Habib Tanveer, B.V. Karanth, Shambhu Mitra

(D) Girish Chandra Ghosh, Shambhu Mitra, Habib Tanveer, B.V. Karanth

Answer: (D)

 

37. Pick the odd one out :

(A) A Doll’s House

(B) The Westside Story

(C) My Fair Lady

(D) Three Penny Opera

Answer: (A)

 

38. Match the List – I with List – II:

List – I                                    List – II

a. Indira Parthasarathy            i. Music Director

b. Bansi Kaul                          ii. Play Director

c. Bhaskar Chandawakar        iii. Playwright

d. Rudraprasad Sengupta       iv. Designer

Codes:

       a b c d

(A) iii iv i ii

(B) i iv ii iii

(C) iv ii iii i

(D) ii iii iv i

Answer: (A)

 

39. In the context of playwriting, one follows the order:

(A) Scene, Act, Unit, Sequence

(B) Act, Scene, Unit, Sequence

(C) Sequence, Scene, Act, Unit

(D) Unit, Act, Sequence, Scene

Answer: (B)

 

40. Assertion (A): ‘Waiting for Godot’ is an absurd play.

Reason (R): Absurd ideology starts with ‘waiting for Godot’.

Codes:

(A) (A) is false, (R) is True.

(B) (A) is True, (R) is True.

(C) (A) is False, (R) is False.

(D) (A) is True, (R) is False.

Answer: (D)

 

41. Which Indian Epic character is commonly found in Indian drama and dance?

(A) Karna

(B) Krishna

(C) Bhishma

(D) Ashwatthama

Answer: (B)

 

42. Assertion (A): In Vijay Tendulkar’s plays, women characters are strongly projected who want to live on their own way.

Reason (R): They are always struggling with the present situation.

Codes:

(A) (A) is True, (R) is True.

(B) (A) is False, (R) is True.

(C) (A) is False, (R) is False.

(D) (A) is True, (R) is False.

Answer: (A)

 

43. Write in correct order:

(A) Khamosh Adalat Jari hai – Sakharam Binder, Ghashiram Kotwal, Kamla

(B) Khamosh Adalat Jari hai, Ghashiram Kotwal, Sakharam Binder, Kamla

(C) Kamla, Sakharam Binder, Ghashiram Kotwal, Khamosh Adalat Jari hai

(D) Sakharam Binder, Khamosh Adalat Jari hai, Kamla, Ghashiram Kotwal

Answer: (A)

 

44. Pick the odd one out:

(A) King Lear

(B) Hamlet

(C) Othello

(D) The Tempest

Answer: (D)

 

45. Match the List – I with List – II:

List – I                        List – II

a. IBSEN                    i. Ophelia

b. Shakespeare            ii. Grusha

c. Chekhov                  iii. Nora

d. Brecht                     iv. Mrs. Ranevskaya

Codes:

       a b c d

(A) iii iv i ii

(B) i iii ii iv

(C) iii i iv ii

(D) iv ii iii i

Answer: (C)

 

46. Political ideology is reflected in the plays of

(A) Badal Sarcar

(B) Utpal Dutta

(C) Shambhu Mitra

(D) Ravindranath Tagore

Answer: (B)

 

47. Arrange the entry of the following characters according to their order of entry in ‘Adhe Adhure’:

(A) Mahendranath, Juneja, Binny, Savitri

(B) Juneja, Savitri, Binny, Mahendranath

(C) Savitri, Binny, Mahendranath, Juneja

(D) Savitri, Mahendranath, Binny, Juneja

Answer: (D)

 

48. Assertion (A): Shakespeare has written tragedies.

Reason (R): Shakespeare is only a tragic writer.

Codes:

(A) (A) is False, (R) is False.

(B) (A) is True, (R) is False.

(C) (A) is True, (R) is True.

(D) (A) is False, (R) is True.

Answer: (B)

 

49. Shakespeare’s plays are still performed over the world because of

(A) Strong characterization

(B) Dialogues and Monologues

(C) Performance Strength

(D) Attraction for Artists

Answer: (A)

 

50. Find the odd couple:

(A) Kapila and Padmini

(B) Indrajit and Amma

(C) Mallika and Kalidas

(D) Nana and Lalita Gouri

 

Answer: (B)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Performing Arts

Year Wise NTA UGC NET Performing Arts Solved question Papers from June 2006 till today are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Paper
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2020 June
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2019 December
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2019 June
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2018 December
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2018 July
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2017 November
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2016 July
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2015 June
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2015 December
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2014 June
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2014 December
UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2011 June
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2011 December
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2010 June
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2010 December
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2009 June
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2009 December
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2008 June
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2008 December
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2007 June
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2007 December
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2006 June
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2006 December
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2005 June
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2005 December
UGC NET Performing Arts Paper 2 Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.

If you have any questions about NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
NTA UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
Looking for NTA UGC NET Performing Arts Paper 2 Solved Question Paper 2013 September? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhBn1OcaqQ7qpYIbjsuIgRUS4h_zSK9nciher56Y0OW8H5YVKUgtiyIERgbPVJHIkWt1OyJazmrYCXQvo4odkHfV_GLbchEEU1u5wuRarB-9aXxUNrVEuCJDVTOUyc0L1K5TJ11BT3yhF6f13mRmZvk4M3V6Sm5jND6HYkQTrQvVXUVPOBjuGrXsdw_XQ=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhBn1OcaqQ7qpYIbjsuIgRUS4h_zSK9nciher56Y0OW8H5YVKUgtiyIERgbPVJHIkWt1OyJazmrYCXQvo4odkHfV_GLbchEEU1u5wuRarB-9aXxUNrVEuCJDVTOUyc0L1K5TJ11BT3yhF6f13mRmZvk4M3V6Sm5jND6HYkQTrQvVXUVPOBjuGrXsdw_XQ=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-performing-arts-paper-2-solved-question-paper-2013-september.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-performing-arts-paper-2-solved-question-paper-2013-september.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content