NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 June

Looking for NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.

 NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 JuneNTA UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 June: To score better marks in the NTA UGC NET Mass Communication and Journalism, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Question Paper 2 2013 June. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers along with the latest Mass Communication and Journalism Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.

NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 June

NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Mass Communication and Journalism exam.

Practicing these NTA UGC NET Mass Communication and Journalism previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.


1. When signs are organised into systems, they will become

(A) Codes

(B) Letters

(C) Words

(D) Attitudes

Answer: (A)

 

2. In a post-modern society, culture is

(A) Regulated

(B) Commodified

(C) Traditional

(D) Non-pluralistic

Answer: (B)

 

3. No new information is available in

(A) Dynamic communication

(B) Internal communication

(C) Phatic communication

(D) Conflict communication

Answer: (C)

 

4. Redundancy helps in solving the problems associated with

(A) The equipment

(B) The law

(C) The audience

(D) The political system

Answer: (C)

 

5. Vivendi universal is a well-known media organisation of

(A) France

(B) Australia

(C) The United States

(D) Canada

Answer: (A)

 

6. Which was the newspaper that Mahatma Gandhi edited in the year 1919?

(A) Indian Opinion

(B) National Herald

(C) Pioneer

(D) Satyagrahi

Answer: (A)

 

7. Reaching the maximum number of people at the least possible cost by media is called

(A) Media manipulation

(B) Mediated communication

(C) Media efficiency

(D) Media consistency

Answer: (D)

 

8. A variable that creates an alternative explanation of results is identified as

(A) Alternative variable

(B) Artifact

(C) Predictor variable

(D) Antecedent variable

Answer: (C)

 

9. Duplicating only the sampling and experimental procedures of a previous analysis is called

(A) Literal replication

(B) Instrumental replication

(C) Constructive replication

(D) Operational replication

Answer: (B)

 

10. Life style segmentation research investigates respondents

(A) Education

(B) Income

(C) Occupation

(D) Interests

Answer: (D)

 

11. A study of a specific population as it changes over a period of time is known as

(A) Demographic analysis

(B) Population analysis

(C) Cohort analysis

(D) Cluster analysis

Answer: (C)

 

12. In advertising, a document that describes the target market, budget, creative strategy and objective is known as

(A) Media profile

(B) Strategy document

(C) Media brief

(D) Audit plan

Answer: (C)

 

13. When a straight forward proposition is used in advertising, it is called

(A) Emotional approach

(B) Dogmatic approach

(C) Creative approach

(D) Typical approach

Answer: (B)

 

14. Specimens of advertisements are kept in

(A) The log book

(B) The sample book

(C) The copy book

(D) The guard book

Answer: (D)

 

15. Saatchi and Saatchi is an agency that specializes in

(A) Advertising

(B) Public Relations

(C) Event Management

(D) Opinion Surveys

Answer: (A)

 

16. Lobbying is an activity of

(A) Publicists

(B) Propagandists

(C) Public relationists

(D) Media Managers

Answer: (C)

 

17. When public relations personnel manage news in the media, it is termed?

(A) Spin doctoring

(B) News commitment

(C) News control

(D) Perceived necessity

Answer: (A)

 

18. The readability test, Fog Index, was developed by

(A) Rudolph Flesch

(B) Robert Gunning

(C) James Reston

(D) Walter Cronkite

Answer: (B)

 

19. When words have the emotive potential, they are categorised as

(A) Metanyms

(B) Parawords

(C) Similes

(D) Metaphors

Answer: (D)

 

20. Curtain-raiser is part of a/an

(A) Investigative journalism

(B) Interpretative journalism

(C) Advocacy journalism

(D) Counter-media

 

Answer: (B)

 

21. Ballooning is a cartoon contains

(A) Picture

(B) Text

(C) Guidelines

(D) No information

Answer: (B)

 

22. Journalism that depends upon computer-assisted analysis of existing information is known as

(A) Database journalism

(B) Offline journalism

(C) CAA journalism

(D) Technical journalism

Answer: (A)

 

23. When a camera pans fast to a visual’s blur and steadies into a correct focus at a particular point, it is called

(A) Hand-held camera

(B) Whip pan

(C) Tilting

(D) Panning

Answer: (B)

 

24. ‘Taxonomy of News Values’ is written by

(A) Paul Lazarsfeld

(B) David M. White

(C) Stanley Cohen

(D) Galtung and Ruge

Answer: (D)

 

25. The first committee on National Communication Policy in India was headed by

(A) R.R. Diwakar

(B) Ram Vilas Paswan

(C) Balaram Jhakhad

(D) Jyothi Basu

Answer: (B)

 

26. Assertion (A): News photographs and Magazine advertisements are mostly indexical and always iconic in nature.

Reason (R): The categorization is mostly arbitrary and insignificant in meaning production.

(A) Both (A) and (R) are true.

(B) Both (A) and (R) are true, but(R) is not the correctexplanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (C)

 

27. Assertion (A): In India, any law of privacy should be by enacting statutes in conformity with constitutional limitations.

Reason (R): The law of torts in India is based on English law.

(A) Both (A) and (R) are true.

(B) Both (A) and (R) are true, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (A)

 

28. Assertion (A): The Union Government can exercise limited control over the volume of circulation of Indian newspapers.

Reason (R): The control over the volume of newspaper circulation is prima facie an unreasonable restriction on the press freedom.

(A) Both (A) and (R) are true.

(B) Both (A) and (R) are true, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (D)

 

29. Assertion (A): Verbal language and photography are fine examples of representational codes.

Reason (R): Both of them perform referential functions.

(A) Both (A) and (R) are true.

(B) Both (A) and (R) are true, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (A)

 

30. Assertion (A): Vladimir Propp’s Morphology of Folk Tales is a benchmark study for researchers in traditional media.

Reason (R): India is rich in traditional media, and as such does not require western inputs much for research.

(A) Both (A) and (R) are true.

(B) Both (A) and (R) are true, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (B)

 

31. Assertion (A): German influences on Bollywood movies are facilitated by technology and black money.

Reason (R): In India, movie making is a capital-intensive industry and needs strong public sector support.

(A) Both (A) and (R) are true.

(B) Both (A) and (R) are true, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (D)

 

32. Assertion (A): Traditional media in India are mostly mythological due to audience preference.

Reason (R): Modern mass media are responsible for this as they have made audience prefer traditional media.

(A) Both (A) and (R) are true.

(B) Both (A) and (R) are true, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (C)

 

33. Assertion (A): Lower-case headlines are easier to read than all caps headlines.

Reason (R): Research has shown that headlines set in all caps are read 12 percent slower than those set in caps and lower case letters.

(A) Both (A) and (R) are true.

(B) Both (A) and (R) are true, but (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (A)

 

34. Identify correct sequence of television communication in India:

(A) Satellite Instructional Television experiment Television Stations started in Bombay and Madras, Television Centre in Delhi, Television colour transmission.

(B) Television Stations started in Bombay and Madras, Television colour transmission, Satellite Instructional Television Experiment, Television Centre in Delhi.

(C) Television Centre in Delhi, Television Stations started in Bombay & Madras, Satellite Instructional & Television experiment television colour transmission.

(D) Satellite Instructional Television Experiment, Television Colour Transmission, Television centre in Delhi, Television Stations started in Bombay and Madras.

Answer: (C)

 

35. Identify correct sequence of government organisation established

(A) National Film Archives of India, Non-Aligned News Pool, Directorate of Field Publicity, Directorate of Film Festivals.

(B) Directorate of Field Publicity, Directorate of Film Festival, Non-Aligned News Pool, National Film Archives of India.

(C) Directorate of Field Publicity, National Film Archives of India, Directorate of Film Festivals, Non-Aligned News Pool.

(D) Directorate of Film Festivals, Non-Aligned News Pool, National Film Archives of India, Directorate of Field Publicity.

Answer: (C)

 

36. List the right sequence of the earliest known journals printed in the worldfrom

(A) Egypt, Korea, China, Italy

(B) Korea, Egypt, Italy, China

(C) Italy, Korea, Egypt, China

(D) Italy, China, Egypt, Korea

Answer: (D)

 

37. Find out the correct chronological sequence of the following advertising agencies:

(A) O & M, B.B.D.O., Mudra, Lintas

(B) Lintas, Mudra, O & M, B.B.D.O.

(C) B.B.D.O., O &M,Lintas, Mudra

(D) Mudra, B.B.D.O., Lintas, O & M

Answer: (A)

 

38. Identify the correct sequence of five functional stages of developmental model for product, person and PR campaign.

(A) Distribution, participation, legitimacy, penetration, identification

(B) Identification, legitimacy, participation, penetration, distribution

(C) Participation, identification, penetration, distribution, legitimacy

(D) Legitimacy, participation, identification, Penetration, distribution

Answer: (B)

 

39. Identify right sequence of first Indian language newspaper published

(A)Utkal Dipika, Samachar Darpan, Digdarshan, Sambad Kaumudi

(B) Sambad Kaumudi, Digdarshan, Utkal Dipika, Samachar Darpan

(C)Samachar Darpan, Utkal Dipika, Sambad Kaumudi, Digdarshan

(D) Digdarshan, Samachar Darpan, Sambad Kaumudi, Utkal Dipika

Answer: (D)

 

40. Match List – I with List – II:

List – I                                    List – II

a. Defamation                                     1. Trial by media

b. Fair dealing                         2. Possession of information against National security

c. Contempt of Court              3. Imputation of illegitimacy

d. Official secret                     4. Motive behind making comments

Codes:

       a b c d

(A) 1 4 2 3

(B) 3 4 1 2

(C) 4 1 3 2

(D) 2 3 4 1

Answer: (B)

 

41. Match List – I with List – II:

List – I                                    List – II

a. B.G. Verghese                     1. SITE

b. Rajendra Singh                   2. Micro-finance

c. Mohammed Yunus              3. Aravale

d. Indira Gandhi                     4. Project Chattera

Codes:

       a b c d

(A) 4 2 1 3

(B) 4 2 3 1

(C) 4 3 2 1

(D) 4 1 3 2

Answer: (C)

 

42. Match List – I with List – II:

List – I                                    List – II

a. Harold D. Lasswell             1. Linear model of communication

b. Shannon & Weaver             2. Two-step flow of communication

c. Ruge & Galtung                  3. Political communication

d. Elihu Katz                           4. Selective gate keeping

Codes:

       a b c d

(A) 4 2 3 1

(B) 3 1 4 2

(C) 4 3 2 1

(D) 3 2 1 4

Answer: (B)

 

43. Match List – I with List – II:

List – I                        List – II

a. Construct                 1. Scientific method

b. Positivism                2. Operational definition

c. Measurement           3. Logical reasoning

d. Empiricism              4. Intermediate level

Codes:

       a b c d

(A) 2 3 1 4

(B) 2 1 4 3

(C) 2 3 4 1

(D) 2 4 3 1

Answer: (C)

 

44. Match List – I with List – II:

List – I                        List – II

a. Age                          1. Survey

b. Co-variation            2. Independent variable

c. Coding                    3. Causation

d. Schedule                 4. Content analysis

Codes:

       a b c d

(A) 2 3 4 1

(B) 1 2 3 4

(C) 3 4 1 2

(D) 4 2 3 1

Answer: (A)

 

45. Match List – I with List – II:

List – I                        List – II

a. Sex                          1. More than one sound heard at the same time

b. Fading on                2. Sound effects

c. Segue                       3. Performer moves towards microphones

d. Blend                      4. Smooth transitions from one sound to another

Codes:

       a b c d

(A) 3 2 1 4

(B) 1 4 3 2

(C) 2 3 4 1

(D) 4 1 2 3

Answer: (C)

 

Read the following passage and answer Question Nos. 46 to 50:

Critics refer the cultural imperialism as cultural domination. John Tomlinson has emphasized that imperialism group’s specific form of domination. In case of cultural imperialism in the third world, it points out towards the links between present domination and colonial past. The term is ambiguous between a set of economic and political meanings. To maintain specificity one must choose the term cultural imperialism as a pattern of inherited colonial attitudes and practices or as the practices and effects of ongoing system of economic relations within global capitalism. There are other ways of speaking about cultural imperialism as media imperialism as a discourse of global capitalism and as a critique of modernity. With reference to media imperialism, cultural imperialism places media at the centre of things. Many a times writers consider cultural imperialism and media imperialism as synonyms. On one hand mass media are constantly and rapidly expanding in terms of technical power, penetration coverage and representation of both public and private life in the west. Here media is considered as central cultural reference point of modern western capitalism. If so is the case cultural imperialism is a dominance of one’s culture’s media over another or as global spread of “mass mediated culture”. Further cultural imperialism poses a threat to national cultural identity. In dealing with this discourse of national cultures, we must think of the various levels of locality. Cultural imperialism is also considered critique of global capitalism and capitalism is an homogenizing cultural force. The perception here is that everywhere in the world is beginning to look and feel the same. Cities in any part of the world display uniform features. Further the spread of capitalism is the spread of culture of consumerism. The discourse of cultural imperialism which takes capitalism as its target needs to be connected with that which addresses the discontent of modernity itself. Cultural imperialism is not only effecting individuals but the world itself. Modernity refers to main cultural direction of global development. Modernity and development though by no means necessarily linked as concepts, havebecome closely identified. This questionis that what is the way of responding tothe ambiguous cultural conditions of modernity.

 

46. What is cultural imperialism?

(A) Study of cultures

(B) Negatively marked notions of power.

(C) Inherited attitudes and practices from past

(D) Forced ways of thinking exercised by notions.

Answer: (C)

 

47. What does media imperialism refer to?

(A) Media’s role in reflecting cultures

(B) As inseparable concepts

(C) Media as a centre of reference point

(D) Media and cultural imperialism as two separate aspects

Answer: (C)

 

48. How does cultural imperialism poses a threat to nationality?

(A) By invading the foreign cultures.

(B) By dominating specific cultures.

(C) By being functional in eroding local cultures.

(D) All the three mentioned above

Answer: (D)

 

49. How does cultural imperialism act as a critique of global capitalism?

(A) Consumer culture is imposed on developing societies.

(B) Culture of capitalism is incapable of providing meaningful and satisfying cultural experiences.

(C) Process of cultural imperialism, have functional role to play in the spread of capitalism

(D) Capitalism implies a cultural totality of economic / social / political and social aspects.

Answer: (C)

 

50. How does modernity refer to the main cultural direction of global development?

(A) By projecting ‘particular ways of life’ dominatingly.

(B) By homogenization of cultural diversity

(C) By relating the idea of modernity to that of capitalist society.

(D) By the way of projecting as destination of all cultural development.

 

Answer: (B)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Mass Communication and Journalism

Year Wise NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved question Papers from June 2006 till today are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Paper
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2020 June
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2019 December
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2019 June
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2018 December
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2018 July
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2017 November
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2016 July
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2015 June
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2015 December
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2014 June
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2014 December
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2011 June
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2011 December
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2010 June
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2010 December
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2009 June
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2009 December
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2008 June
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2008 December
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2007 June
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2007 December
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2006 June
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2006 December
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2005 June
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2005 December
UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.

If you have any questions about NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
Looking for NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Paper 2 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiMr5wY5zAr9uj-wEpEpRjpOfQjwIXeDLJrYGRYWHz7x61C4XYgJggPuy76NmeKkWeevHE0HUIkfNYCGEv1PAt0M4lmdW35MfFvzrn4lQF_iekMFbj9QzseJT2Xt49lReyuHmG0pscM7tE30IhgUZxBmEzChPgEFgFjGqfOv5pCZbCJalC9i06aAfPAiQ=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiMr5wY5zAr9uj-wEpEpRjpOfQjwIXeDLJrYGRYWHz7x61C4XYgJggPuy76NmeKkWeevHE0HUIkfNYCGEv1PAt0M4lmdW35MfFvzrn4lQF_iekMFbj9QzseJT2Xt49lReyuHmG0pscM7tE30IhgUZxBmEzChPgEFgFjGqfOv5pCZbCJalC9i06aAfPAiQ=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-mass-communication-and-journalism-paper-2-solved-question-paper-2013-june.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/06/nta-ugc-net-mass-communication-and-journalism-paper-2-solved-question-paper-2013-june.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content