NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June

Looking for NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June? Here get Paper 3 Solved Question Paper 2012 June.

NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June: To score better marks in the NTA UGC NET Computer Science and Applications, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Question Paper 2012 June. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers along with the latest Computer Science and Applications Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June.

NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June

NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Computer Science and Applications exam.

Practicing these NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June.


1. Consider the following pseudocode segment:

K: =0

for i1:= l to n

for i2:= 1 to i1

:

:

:

for im:= 1 to im–1

K: = K+1

The value of K after the execution of this code shall be

(A) C (n + m – 1, m)

(B) C (n – m + 1, m)

(C) C (n + m – 1, n)

(D) C (n – m + 1, n)

Answer: (A)

 

2. In Delta Rule for error minimization

(A) Weights are adjusted w.r.to change in the output

(B) Weights are adjusted w.r.to difference between desired output and actual output

(C) Weights are adjusted w.r.to difference between input and output

(D) None of the above

Answer: (B)

 

3. The concept of pipelining is most effective in improving performance if the tasks being performed in different stages:

(A) require different amount of time

(B) require about the same amount of time

(C) require different amount of time with time difference between any two tasks being same

(D) require different amount with time difference between any two tasks being different

Answer: (B)

 

4. What is Granularity?

(A) The size of database

(B) The size of data item

(C) The size of record

(D) The size of file

Answer: (B)

 

5. Suppose that a given application is run on a 64-processor machine and that 70 percent of the application can be parallelized. Then the expected performance improvement using Amdahl’s law is

(A) 4.22

(B) 3.22

(C) 3.32

(D) 3.52

Answer: (B)

 

6.

NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June qn 6

Answer: (A)

 

7. Match the following:

(i) OLAP                                 (a) Regression

(ii) OLTP                                 (b) Data Warehouse

(iii) Decision Tree                    (c) RDBMS

(iv) Neural Network                (d) Classification

(i) (ii) (iii) (iv)

(A) (b) (c) (a) (d)

(B) (b) (c) (d) (a)

(C) (c) (b) (a) (d)

(D) (c) (b) (d) (a)

Answer: (B)

 

8. Which level of Abstraction describes what data are stored in the Database?

(A) Physical level

(B) View level

(C) Abstraction level

(D) Logical level

Answer: (D)

 

9. The problem that occurs when one transaction updates a database item and then the transaction fails for some reason is ________.

(A) Temporary Select Problem

(B) Temporary Modify Problem

(C) Dirty Read Problem

(D) None

Answer: (C)

 

10. In an image compression system 16384 bits are used to represent 256 × 256 image with 256 gray levels. What is the compression ratio for this system?

(A) 1

(B) 2

(C) 4

(D) 8

Answer: (B)

 
 

11. X.25 is ________ Network.

(A) Connection Oriented Network

(B) Connection less Network

(C) Either Connection Oriented or Connection Less

(D) Neither Connection Oriented nor Connection Less

Answer: (A)

 

12. Which of the following can be used for clustering of data?

(A) Single layer perception

(B) Multilayer perception

(C) Self organizing map

(D) Radial basis function

Answer: (C)

 

13. Which of the following is scheme to deal with deadlock?

(A) Time out

(B) Time in

(C) Both (A) & (B)

(D) None of the above

Answer: (A)

 

14. If the pixels of an image are shuffled then the parameter that may change is

(A) Histogram

(B) Mean

(C) Entropy

(D) Covariance

Answer: (D)

 

15. The common property of functional language and logical programming language:

(A) Both are declarative

(B) Both are based on l-calculus

(C) Both are procedural

(D) Both are functional

Answer: (A)

 

16. Given the following statements:

(i) The power of deterministic finite state machine and nondeterministic finite state machine are same.

(ii) The power of deterministic pushdown automaton and nondeterministic pushdown automaton are same.

Which of the above is the correct statement(s)?

(A) Both (i) and (ii)

(B) Only (i)

(C) Only (ii)

(D) Neither (i) nor (ii)

Answer: (B)

 

18. Consider a schema R (A, B, C, D) and functional dependencies A->B and C -> D. Then the decomposition R1(A, B) and R2(C, D) is

(A) Dependency preserving but not lossless join

(B) Dependency preserving and lossless join

(C) Lossless Join but not dependency preserving

(D) Lossless Join

Answer: (A)

 

19. The quantiser in an image-compression system is a

(A) lossy element which exploits the psychovisual redundancy

(B) lossless element which exploits the psychovisual redundancy

(C) lossy element which exploits the statistical redundancy

(D) lossless element which exploits the statistical redundancy

Answer: (A)

 

20. Data Warehouse provides

(A) Transaction Responsiveness

(B) Storage, Functionality Responsiveness to queries

(C) Demand and Supply Responsiveness

(D) None of the above

 

Answer: (B)

 

21. A* algorithm uses f ' = g + h' to estimate the cost of getting from the initial state to the goal state, where g is a measure of the cost of getting from initial state to the current node and the function h' is an estimate of the cost of getting from the current node to the goal state. To find a path involving the fewest number of steps, we should set

(A) g = 1

(B) g = 0

(C) h' = 0

(D) h' = 1

Answer: (A)

 

22. The transform which possesses the highest ‘energy compaction’ property is

(A) Slant transform

(B) Cosine transforms

(C) Fourier transforms

(D) Karhunen-Loeve transforms

Answer: (D)

 

23. 

NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June qn 23

Answer: (B)

 

24. The _______ memory allocation function modifies the previous allocated space.

(A) calloc( )

(B) free( )

(C) malloc( )

(D) realloc( )

Answer: (D)

 

25. Which is not the correct statement(s)?

(i) Every context sensitive language is recursive.

(ii) There is a recursive language that is not context sensitive.

(A) (i) is true, (ii) is false.

(B) (i) is true and (ii) is true.

(C) (i) is false, (ii) is false.

(D) (i) is false and (ii) is true.

Answer: (B)

 

26. The mechanism that binds code and data together and keeps them secure from outside world is known as

(A) Abstraction

(B) Inheritance

(C) Encapsulation

(D) Polymorphism

Answer: (C)

 

27. Identify the addressing modes of below instructions and match them:

(a) ADI                       (1) Immediate addressing

(b) STA                       (2) Direct addressing

(c) CMA                      (3) Implied addressing

(d) SUB                      (4) Register addressing

(A) a – 1, b – 2, c – 3, d – 4

(B) a – 2, b – 1, c – 4, d – 3

(C) a – 3, b – 2, c – 1, d – 4

(D) a – 4, b – 3, c – 2, d – 1

Answer: (A)

 

28. Which one of the following is not a Greibach Normal form grammar?

(i) S -> a | bA | aA | bB

A -> a

B -> b

(ii) S -> a | aA | AB

A -> a

B -> b

(iii) S -> a | A | aA

A -> a

(A) (i) and (ii)

(B) (i) and (iii)

(C) (ii) and (iii)

(D) (i), (ii) and (iii)

Answer: (C)

 

29. Which of the following IP address class is a multicast address?

(A) Class A

(B) Class B

(C) Class C

(D) Class D

Answer: (D)

 

30. While unit testing a module, it is found that for a set of test data, maximum 90% of the code alone were tested with a probability of success 0.9. The reliability of the module is

(A) atleast greater than 0.9

(B) equal to 0.9

(C) atmost 0.81

(D) atleast 1/0.81

Answer: (C)

 

31. The upper bound of computing time of m coloring decision problem is

(A) O(nm)

(B) O(nm)

(C) O(nmn)

(D) O(nmmn)

Answer: (C)

 

32.

NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June qn 32

Answer: (D)

 

33. Which one of the following statements is incorrect?

(A) The number of regions corresponds to the cyclomatic complexity.

(B) Cyclometric complexity for a flow graph G is V (G) = N – E + 2, where E is the number of edges and N is the number of nodes in the flow graph.

(C) Cyclometric complexity for a flow graph G is V (G) = E – N + 2, where E is the number of edges & N is the number of nodes in the flow graph.

(D) Cyclometric complexity for a flow graph G is V (G) = P + 1, where P is the number of predicate nodes contained in the flow graph G.

Answer: (C)

 

34. Consider a weighted undirected graph with positive edge weights and let (u, v) be an edge in the graph. It is known that the shortest path from source vertex s to u has weight 53 and shortest path from s to v has weight 65. Which statement is always true?

(A) Weight (u, v) < 12

(B) Weight (u, v) = 12

(C) Weight (u, v) > 12

(D) Weight (u, v) > 12

Answer: (C)

 

35. Consider the regular expression (a + b) (a + b) … (a + b) (n-times). The minimum number of states in finite automaton that recognizes the language represented by this regular expression contains

(A) n states

(B) n + 1 states

(C) n + 2 states 

(D) 2n states

Answer: (B)

 

36. Number of binary trees formed with 5 nodes is

(A) 32

(B) 36

(C) 120

(D) 42

Answer: (D)

 

37. Are we building the right product? This statement refers to

(A) Verification

(B) Validation

(C) Testing

(D) Software quality assurance

Answer: (B)

 

38. The following postfix expression is evaluated using a stack 823^/23* + 51* –

The top two elements of the stack after first * is evaluated

(A) 6, 1

(B) 5, 7

(C) 3, 2

(D) 1, 5

Answer: (A)

 

39. The following CFG

S -> aB | bA, A -> a | as | bAA,

B -> b | bs | aBB

Generates strings of terminals that have

(A) Odd number of a’s and odd number of b’s

(B) Even number of a’s and even number of b’s

(C) Equal number of a’s and b’s

(D) Not equal number of a’s and b’s

Answer: (C)

 

40. Consider the following pseudo-code:

If (A > B) and (C > D) then

A = A + 1

B = B + 1

Endif the cyclomatic complexity of the pseudo-code is

(A) 2

(B) 3

(C) 4

(D) 5

Answer: (B)

 

41. Which layer of OSI reference model uses the ICMP (Internet Control Message Protocol)?

(A) Transport layer

(B) Data link layer

(C) Network layer

(D) Application layer

Answer: (C)

 

42. 

NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June qn 42

Answer: (D)

 

43. 


NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June qn 43

Answer: (D)

 

44. Which diagram provides a formal graphic notation for modelling objects, classes and their relationships to one another?

(A) Object diagram

(B) Class diagram

(C) Instance diagram

(D) Analysis diagram

Answer: (A)

 

45. A computer system supports 32 bit virtual address as well as 32 bit physical addresses. Since the virtual address space is of same size as that of physical address space, if we want to get rid of virtual memory, which one of the following is true?

(A) Efficient implementation of multiuser support is no longer possible.

(B) The processor cache can be made more efficient.

(C) Hardware support for memory management is not needed.

(D) CPU scheduling can be made more efficient.

Answer: (C)

 

46. The feasible region represented by the constraints

x1 – x2 < 1, x1 + x2 3, x1 > 0, x2 > 0 of the objective function Max Z = 3x1 + 2x2 is

(A) A polygon

(B) Unbounded feasible region

(C) A point

(D) None of these

Answer: (B)

 

47. The colour of an object is largely determined by its diffuse reflection coefficient. If Kd = (0.8, 0.4, 0), then what shall be the colour of the object, if the light used is blue and magenta?

(A) White and Red

(B) Red and Blue

(C) Black and White

(D) Black and Red

Answer: (D)

 

48. If an instruction takes ‘i’ microseconds and a page fault takes an additional ‘j’ microseconds. The effective instruction time, if on the average a page fault occurs every k instructions, is

(A) i + j/k

(B) i + j * k

(C) (i + j)/k

(D) (i + j) * k

Answer: (A)

 

49. 


NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June qn 49

Answer: (B)

 

50. How many relations are there on a set with n elements that are symmetric and a set with n elements that are reflexive and symmetric?

(A) 2n(n+1)/2 and 2n.3n(n–1)/2

(B) 3n(n–1)/2 and 2n(n–1)

(C) 2n(n+1)/2 and 3n(n–1)/2

(D) 2n(n+1)/2 and 2n(n–1)/2

Answer: (D)

 

51. The strategy used to reduce the number of tree branches and the number of static evaluations applied in case of a game tree is

(A) Minmax strategy

(B) Alpha-beta pruning strategy

(C) Constraint satisfaction strategy

(D) Static max strategy

Answer: (B)

 

52. Match the following:

(i) Regular Grammar                           (a) Pushdown automaton

(ii) Context free Grammar                  (b) Linear bounded automaton

(iii) Unrestricted Grammar                  (c) Deterministic finite automaton

(iv) Context Sensitive Grammar         (d) Turing machine

(i)         (ii)        (iii)       (iv)

(A)       (c)        (a)        (b)        (d)

(B)       (c)        (a)        (d)       (b)

(C)       (c)        (b)        (a)        (d)

(D)       (c)        (b)        (d)       (a)

Answer: (B)

 

53. 


NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June qn 53

Answer: (A)

 

54. What is the size (in terms of bits) of Header length field in IPV4 header?

(A) 2

(B) 4

(C) 8

(D) 16

Answer: (B)

 

55. Match the following with respect to java.util.* class methods:

(a) Bit Set (i) Time zone getTimezone( )

(b) Calendar (ii) int hashcode( )

(c) Time zone (iii) int nextInt( )

(d) Random (iv) Void setID(String tzName)

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (ii)        (i)         (iv)       (iii)

(B)       (iii)       (iv)       (i)         (ii)

(C)       (iv)       (iii)       (ii)        (i)

(D)       (ii)        (i)         (iii)       (iv)

Answer: (A)

 

56. ______ is sometimes said to be object oriented, because the only way to manipulate kernel objects is by invoking methods on their handles.

(A) Windows NT

(B) Windows XP

(C) Windows VISTA

(D) Windows 95/98

Answer: (A)

 

57. A user level process in Unix traps the signal sent on a Ctrl + C input and has a signal handling routine that saves appropriate files before terminating the process. When a Ctrl + C input is given to this process, what is the mode in which the signal handling routine executes?

(A) User mode

(B) Kernel mode

(C) Superuser mode

(D) Privileged mode

Answer: (B)

 

58. A CPU generally handles an interrupt by executing an interrupt service routine

(A) As soon as an interrupt is raised

(B) By checking the interrupt register at the end of fetch cycle

(C) By checking the interrupt register after finishing the executing the current instruction

(D) By checking the interrupt register at fixed time intervals

Answer: (C)

 

59.


NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June qn 59


Answer: (B)

 

60. Radio signals generally propagate according to the following mechanisms:

(A) Modulation, Amplification, Scattering

(B) Reflection, Diffraction, Scattering

(C) Amplification, Diffraction, Modulation

(D) Reflection, Amplification, Diffraction

Answer: (B)

 

61. Identify the devices given below with their IC numbers:

(i) USART                                          (a) 8251

(ii) Micro controller                             (b) 8051

(iii) Interrupt controller                       (c) 8259

(iv) DMA controller                            (d) 8257

(i)         (ii)        (iii)       (iv)

(A)       (a)        (b)        (c)        (d)

(B)       (b)        (a)        (d)       (c)

(C)       (c)        (d)       (a)        (b)

(D)       (d)       (a)        (b)        (c)

Answer: (A)

 

62. The optimal solution of the following assignment problem using Hungarian method is

I           II         III        IV

A         8          26        17        11

B         13        28        4          26

C         38        19        18        15

D         19        26        24        10

      (A) (B) (C) (D)

(A) (I) (II) (III) (IV)

(B) (I) (III) (II) (IV)

(C) (I) (III) (IV) (II)

(D) (I) (IV) (II) (III)

Answer: (B)

 

63. If a and b are the end points of a line, then which one of the following is true?

(A) If both end points are left, right, above or below the window, the line is invisible.

(B) If both end points are left, right, above or below the window, the line is completely visible.

(C) If both end points are left, right, above or below the window, the line is trivially visible.

(D) If both end points are left, right, above or below the window, the line is trivially invisible.

Answer: (D)

 

64. Match the following with link quality measurement and handoff initiation:

(a) Networked- Controlled Handoff (NCHO)           (i) MS connect to BS

(b) Mobile- Assisted Handoff (MAHO)                    (ii) Process via channel the target BS

(c) Forward Handoff                                                  (iii) First Generation Analog Cellular System

(d) Hard Handoff                                                       (iv) Second Generation Digital Cellular System

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (iii)       (iv)       (ii)        (i)

(B)       (ii)        (iii)       (i)         (iv)

(C)       (ii)        (i)         (iv)       (iii)

(D)       (iv)       (iii)       (i)         (ii)

Answer: (A)

 

65. Consider the methods used by processes P1 and P2 for accessing their critical sections. The initial values of shared Boolean variables S1 and S2 are randomly assigned,

P1                                             P2

While (S1 = = S2);        while (S1 = = S2);

Critical section            critical section

S1 = S2;                                    S1 = S2;

Which one of the following statements describes the properties achieved?

(A) Mutual exclusion but not progress

(B) Progress but not mutual exclusion

(C) Neither mutual exclusion nor progress

(D) Both mutual exclusion and progress

Answer: (A)

 

66. If the period of a signal is 1000 ms, then what is its frequency in kilohertz?

(A) 10–3 KHz

(B) 10–2 KHz

(C) 10–1 KHz

(D) 1 KHz

Answer: (A)

 

67. Let a * H and b * H be two cosets of H.

(i) Either a * H and b * H are disjoint

(ii) a * H and b * H are identical

Then,

(A) only (i) is true

(B) only (ii) is true

(C) (i) or (ii) is true

(D) (i) and (ii) is false

Answer: (C)

 

68. HTML is defined using SGML – an _______ standard, information processing-text and office systems (SGML) for text information processing.

(A) ISO – 8878

(B) ISO – 8879

(C) ISO – 8880

(D) ISO – 8881

Answer: (B)

 

69. What is the meaning of ‘Hibernate’ in Windows XP/Windows 7?

(A) Restart the computers in safe mode.

(B) Restart the computers in normal mode.

(C) Shutdown the computer terminating all the running applications.

(D) Shutdown the computer without closing the running applications.

Answer: (D)

 

70. Assume that we have constructor functions for both base class and derived class. Now consider the declaration in main ( ). Base * P = New Derived; in what sequence will the constructor be called?

(A) Derived class constructor followed by Base class constructor.

(B) Base class constructor followed by derived class constructor.

(C) Base class constructor will not be called.

(D) Derived class constructor will not be called.

Answer: (B)

 

71. Which one of the following options is not a shell in UNIX system?

(A) Bourne Shell

(B) C Shell

(C) Net Shell

(D) Korn Shell

Answer: (C)

 

72. 

NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June qn 72

Answer: (D)

 

73. In which file the compiler manage the various objects, which are used in windows programming?

(A) Control File

(B) Binary File

(C) Text File

(D) Obj File

Answer: (C)

 

74. On a disk with 1000 cylinders (0 to 999) find the number of tracks, the disk arm must move to satisfy all the requests in the disk queue. Assume the last request service was at track 345 and the head is moving toward track 0. The queue in FIFO order contains requests for the following tracks: 123, 874, 692, 475, 105, 376

(Assume SCAN algorithm)

(A) 2013

(B) 1219

(C) 1967

(D) 1507

Answer: (B)

 

75. Halftoning is defined as

(A) A technique to obtain increased visual resolution using multiple intensity levels.

(B) A technique for using minimum number of intensity levels to obtain increased visual resolution.

(C) A technique to obtain increased visual resolution using maximum number of intensity levels.

(D) A technique for using appropriate number intensity levels to obtain increased visual resolution.

 

Answer: (B)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Computer Science and Applications Paper 3

The old UGC NET Examination paper-3 in Computer Science and Applications are of descriptive type till December 2011.

The paper-3 becomes objective type from June 2012 to November 2017. From July 2018 onward, the paper-3 was stopped and becomes the part of the paper-2 itself.

So, the old questions paper-3 from June 2012 to November 2017 which were of objective type (multiple choice questions) can be used by the UGC NET aspirants for their better preparation for the paper-2.

Year Wise NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved question Papers are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Paper
UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Question Paper 2017 November
UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Question Paper 2016 July
UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Question Paper 2015 June
UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Question Paper 2015 December
UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Question Paper 2014 June
UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Question Paper 2014 December
UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June

We have covered the NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June.

If you have any questions about NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June
NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June
Looking for NTA UGC NET Computer Science and Applications Paper 3 Solved Question Paper 2012 June? Here get Paper 3 Solved Question Paper 2012 June.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjLpBzWqMmhW6n8N-NCxTVkxYYvLoMnMGW8Uf7zSHU9X1OqfuxFQon6FAByRcM52cJHvHkvlFw33jcgc9oLoncBIktDsVbAOkHqDnwip8IMuXrP78tn2IUaoMTF_vsoziCqz9zgz4D1lC_ezfkj6NFdVeMJfW4gEZLJP0zacPUiATy0luYKUzbG9PNm7w=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjLpBzWqMmhW6n8N-NCxTVkxYYvLoMnMGW8Uf7zSHU9X1OqfuxFQon6FAByRcM52cJHvHkvlFw33jcgc9oLoncBIktDsVbAOkHqDnwip8IMuXrP78tn2IUaoMTF_vsoziCqz9zgz4D1lC_ezfkj6NFdVeMJfW4gEZLJP0zacPUiATy0luYKUzbG9PNm7w=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-computer-science-and-applications-paper-3-solved-question-paper-2012-june.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-computer-science-and-applications-paper-3-solved-question-paper-2012-june.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content