NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 June

Looking for NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.

 NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 JuneNTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 June: To score better marks in the NTA UGC NET Comparative Study of Religions, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2013 June. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers along with the latest Comparative Study of Religions Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.

NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 June

NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Comparative Study of Religions exam.

Practicing these NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.


1. The study of religion is not related to

(A) Historical Approach

(B) Anthropological Approach

(C) Sociological Approach

(D) Mechanical Approach

Answer: (D)

 

2. Which of the following pairs is not correctly matched?

(A) Vedas – Sanskrit

(B) Jain Agams – Prakrit

(C) Quran – Pali

(D) Guru Granth Sahib – Gurmukhi

Answer: (C)

 

3. Which of the following ideas has never been the part of Primitive society?

(A) Manaism

(B) Totenism

(C) Animism

(D) Capitalism

Answer: (D)

 

4. What does Animism stand for?

(A) Animal Kingdom

(B) Love for animals

(C) Making of a film involving animals

(D) All things in nature consist of life

Answer: (D)

 

5. The correct meaning of interfaith dialogue is

(A) Different people not having mutual understanding

(B) Two persons having mutual conversation on their faiths

(C) People fighting for their rituals

(D) People fighting for their nation

Answer: (B)

 

6. Which of the following is the correct meaning of Totemism?

(A) An old man is worshipped as God.

(B) An animal is worshipped as family God.

(C) An old enemy is killed for clan.

(D) An independent inquiry of religious facts.

Answer: (B)

 

7. Which one of the following scriptures is written in Arabic Language?

(A) Bible

(B) Avesta

(C) Quran

(D) Guru Granth Sahib

Answer: (C)

 

8. Which one of the following scriptures has 1430 pages?

(A) Guru Granth Sahib

(B) Quran

(C) Bible

(D) Avesta

Answer: (A)

 

9. The correct meaning of Atheism is

(A) No faith in Motherhood

(B) No faith in Society

(C) No faith in God

(D) No faith in Science

Answer: (C)

 

10. This religion believes in the transmigration of soul

(A) Islam

(B) Judaism

(C) Sikhism

(D) Christianity

Answer: (C)

 

11. Revelation is not the source of this religion

(A) Buddhism

(B) Islam

(C) Christianity

(D) Sikhism

Answer: (A)

 

12. This cannot be included in the beliefs of religion

(A) Violence

(B) Non-violence

(C) Truth

(D) Harmony

Answer: (A)

 

13. The odd one in the following is:

(A) God, prayer, meditation

(B) Non-violence, Peace, Harmony

(C) Mecca, Hinduism, Tirthankara

(D) Revelation, Scripture, Recitation

Answer: (C)

 

14. This is not known as the science of religion

(A) Comparative study of religion

(B) Phenomenological study of religion

(C) Hermeneutical study of religion

(D) Fanatic study of religion

Answer: (D)

 

15. One of the prophets among the following has said that the way to salvation is only through him

(A) Guru Nanak

(B) Moses

(C) Mahavir

(D) Jesus Christ

Answer: (D)

 

16. The term ‘Rahit Nama’ is associated with this religion

(A) Islam

(B) Buddhism

(C) Sikhism

(D) Jainism

Answer: (C)

 

17. ‘Ratnatraya’ is the fundamental principle of this religion

(A) Judaism

(B) Christianity

(C) Islam

(D) Jainism

Answer: (D)

 

18. Which one of the following pairs is correctly matched?

(A) Fasting and the month of Ramadan

(B) Guru-Parb and Bhagavan Mahavir

(C) Crucifixion and Jainism

(D) Tipitaka and Christianity

Answer: (A)

 

19. The Vedas were revealed to

(A) Muni-s

(B) Rishi-s

(C) Acharya-s

(D) Sadhu-s

Answer: (B)

 

20. The following two Brahmana-Scriptures are related to Rigveda:

(A) Aitareya and Shankhayana

(B) Śatpatha and Gopatha

(C) Taittiriya and Gopatha

(D) Jaiminiya and Tandya

 

Answer: (A)

 

21. According to Shankhya philosophy Pramanas are

(A) Four

(B) Six

(C) Eight

(D) Three

Answer: (D)

 

22. Ramanujacharya is the profounder of

(A) Traitavad

(B) Vishishtadwaita

(C) Karya-Karanavada

(D) Brahmaikyavada

Answer: (B)

 

23. “Mā Nishada Pratishtham Tvamagamah Shashwatih Samah” uttered firstly by

(A) Valmiki

(B) Vyasa

(C) Kabirdas

(D) Mirabai

Answer: (A)

 

24. Idol worship was strongly opposed in his social reform and Bhakti movement by

(A) Raidas

(B) Tulasidas

(C) Surdas

(D) Kabirdas

Answer: (D)

 

25. Inspired by the Vedic knowledge the widow remarriage movement was started by

(A) Keshava Chandra Sen

(B) Swami Ramteerth

(C) Sir Saiyad Ahmad Khan

(D) Dayanand Saraswati

Answer: (D)

 

26. The oldest name of ‘Jaina Dharma’was

(A) Muni Dharma

(B) Nirgrantha Dharma

(C) Sthānakavāsi Dharma

(D) Yāpanīya Dharma

Answer: (B)

 

27. The birthplace of Lord Pārśvanātha is

(A) Champā

(B) Sammedashikhara

(C) Koshāmbi

(D) Kāshi

Answer: (D)

 

28. Identify the text which belongs to the Ardhamagdhi Āgama literature

(A) Samarādityakathā

(B) Līlāvaikathā

(C) Jňātādharmakatha

(D) Nāgakumaracharit

Answer: (C)

 

29. The main subject matter of the Tattvārthasūtra is

(A) Jaina Narratives and Purāna

(B) Description of the path of liberation

(C) Biography of Jaina Ācāryas

(D) Description of the Jaina sects

Answer: (B)

 

30. Shravanabelagola is famous as a place of penance of

(A) Ācārya Śivārya

(B) Ācārya Hemachandra

(C) Ācārya Samantabhadra

(D) Ācārya Bhadrabhāhu

Answer: (D)

 

31. The Jaina text ‘Bhagavati Ārādhanā’ mainly deals with

(A) Jaina Logic

(B) Jaina Mathematics

(C) Description of heavens and hells

(D) Samādhimarana

Answer: (D)

 

32. The religion which proclaimed ‘Ratnatraya’ as the path of liberation is

(A) Christianity

(B) Hinduism

(C) Jainism

(D) Buddhism

Answer: (C)

 

33. According to Jainism the dispenser of the fruits of actions is

(A) Disciplined person

(B) Earlier virtuous acts

(C) Parmātmā

(D) Dharmācārya

Answer: (A)

 

34. The Jaina Monuments of Devagarha are especially famous for

(A) Iconography

(B) Paintings

(C) Stupas

(D) Illustrated Manuscripts

Answer: (A)

 

35. Contemporary development of Jainism is represented by introduction of

(A) Creation of the group of Samanasand Samanis in between householders and monks.

(B) Increasing worship of Hindu Gods in Jaina community

(C) Attraction towards performing non-attachment

(D) Attraction towards religious activities in youth

Answer: (A)

 

36. Gautama Buddha was among his six contemporary religious profounder

(A) The eldest

(B) The youngest

(C) Equal to all

(D) Elder to the first two

Answer: (B)

 

37. The Buddha’s teachings were introduced to Sri Lanka for the first time during the period

(A) 6th Century B.C.

(B) 5th Century B.C.

(C) 4th Century B.C.

(D) 3rd Century B.C.

Answer: (D)

 

38. The KATHĀVATTHU was authored by

(A) Buddhaghosa

(B) Buddhadatta

(C) Nāgasena

(D) Moggaliputta Tissa

Answer: (D)

 

39. The place where Siddhartha (Buddha) was born, is known as

(A) Uruvela

(B) Shrāvasttī

(C) Lumbini

(D) Kapilavasttu

Answer: (C)

 

40. The doctrines of Śūnyvāda were started and propagated by the one known as

(A) Asa ga

(B) Vasubandhu

(C) Nāgārjuna

(D) Nāgasena

Answer: (C)

 

41. The Sanchi Buddhist Stupa was primarily constructed by

(A) Bimbisāra

(B) Prasenajit

(C) Kālāsoka

(D) King Ashoka

Answer: (D)

 

42. The famous Buddhist text related with Nāgasena is known as

(A) Visuddhimaggo

(B) Abhidhammttha-Sa gaho

(C) Mahāva so

(D) Milindapañho

Answer: (D)

 

43. The Buddhism prevalent in Sri Lanka is known as

(A) Theravāda

(B) Sabbatthivāda

(C) Mahāyāna

(D) Mahāsańghika

Answer: (A)

 

44. The Buddha’s teaching on the four Noble Truths compiled in the Tripitaka is available under thediscourse known as

(A) Mahāparinibbāna Sutta

(B) Dhaniya Sutta

(C) Dhammacakkapavattana Sutta

(D) Mūlapariyāya Sutta

Answer: (C)

 

45. Ajanta, the main centre of the Buddhist Art is located in the state

(A) Karnataka

(B) Maharashtra

(C) Madhya Pradesh

(D) Orissa

Answer: (B)

 

46. This is a book of the Old Testament Bible

(A) Book of Revelation

(B) Book of Isaiah

(C) Confessions

(D) Letter to the Romans

Answer: (B)

 

47. This is a famous Old Testament city

(A) Rome

(B) Corinth

(C) Goa

(D) Jericho

Answer: (D)

 

48. The Sermon on the Mount is found in

(A) Book of Wisdom

(B) Gospel of St. John

(C) Gospel of St. Matthew

(D) Letter to the Ephesians

Answer: (C)

 

49. The head of the Apostles of Jesus was

(A) St. Thomas

(B) St. Paul

(C) St. Andrew

(D) St. Peter

Answer: (D)

 

50. Jesus was born at

(A) Bethlehem

(B) Nazareth

(C) Jerusalem

(D) Jericho

Answer: (A)

 

51. Match the items of List – I and List – II and identify the correct combination:

List – I                        List – II

a. Exodus                    i. Liberator of Israel

b. King David                         ii. Wise King

c. Solomon                  iii. Ideal King

d. Moses                      iv. Liberation from Egypt

Codes:

       a b c d

(A) iv iii ii i

(B) i iii iv ii

(C) iii i ii iv

(D) ii iv i iii

Answer: (A)

 

52. Protestant Reformation was started by

(A) Karl Barth

(B) Martin Luther

(C) St. Ambrose

(D) St. Augustine

Answer: (B)

 

53. Indian Christianity began in

(A) First Century A.D.

(B) 4th Century A.D.

(C) 16th Century A.D.

(D) 19th Century A.D.

Answer: (A)

 

54. The ancient centre of Orthodox Christianity is

(A) Constantinople

(B) Moscow

(C) Rome

(D) Jerusalem

Answer: (A)

 

55. This is a branch of Christian theology with reference to environment

(A) Reformation Theology

(B) Liberation Theology

(C) Natural Theology

(D) Eco-Theology

Answer: (D)

 

56. The Abbasid rule lasted during the period

(A) 661 A.D. – 750 A.D.

(B) 665 A.D. – 1150 A.D.

(C) 670 A.D. – 1250 A.D.

(D) 750 A.D. – 1258 A.D.

Answer: (D)

 

57. Arrange the following caliphs in order in which they appeared. Use the codes given below:

I. Mamun

II. Harun Rashid

III. Mutawakkil

IV. Mutasim

Codes:

(A) II, III, I, IV

(B) II, I, IV, III

(C) I, II, III, IV

(D) IV, I, II, III

Answer: (B)

 

58. Which of the following pairs is correctly matched?

(A) Al- Khwarizmi – The Father of Historiography

(B) Jabir Ibn Hayyan – The Father of Chemistry

(C) Ibn Sina – The Father of Algebra

(D) Al-Razi – The discoverer of blood circulation

Answer: (B)

 

59. Which of the following pairs is not correctly matched?

(A) Al-Zahrawi – Surgery

(B) Ibnul Muqaffa – Kalilah Wa Dimnah

(C) Shaikh Ahmed Sirhindi – Fathur Rahman

(D) Ibnul Haytham – Kitabul Manazir

Answer: (C)

 

60. Author of the book Tarjumanul Quran was

(A) Sir Syed Ahmed Khan

(B) Maulana Ashraf Ali Thanawi

(C) Maulana Mahmud Hasan

(D) Maulana Abul Kalam Azad

Answer: (D)

 

61. Author of the book Al-Ahkam al- Sultaniyah was

(A) Al-Mawardi

(B) Ibn Khaldun

(C) Ibn Jarir

(D) Ibn Kathir

Answer: (A)

 

62. The number of Surahs in the Quran is

(A) 100

(B) 110

(C) 114

(D) 120

Answer: (C)

 

63. Author of the book Kashful Mahjub was

(A) Khwaja Muinuddin Chishti

(B) Hazrat Nizamuddin Auliya

(C) Syed Ali Bin Uthman Al- Hujwiri

(D) Shaikh Baba Farid

Answer: (C)

 

64. The Aligarh Movement is associated with

(A) Nawab Siddiq Hasan Khan

(B) Sir Syed Ahmed Khan

(C) Maulana Azad

(D) Maulana Abdul Majid Daryabadi

Answer: (B)

 

65. Arrange the following Sufis in chronological order in which they appeared. Use the codes given below:

I. Qutbuddin Bakhtiar Kaki

II. Fariduddin Ganjshakar

III. Muinuddin Chishti

IV. Nizamuddin Auliya

Codes:

(A) I, II, IV, III

(B) III, II, I, IV

(C) III, I, II, IV

(D) II, I, III, IV

Answer: (C)

 

66. Adi Sakhian was edited by

(A) Dr. Piar Singh

(B) Dr. McLeod

(C) Bhai Vir Singh

(D) None of the above

Answer: (A)

 

67. Who sponsored Ernest Trumpp to translate Sri Guru Granth Sahib?

(A) German Govt.

(B) India Office Library

(C) Asiatic Society

(D) Methodist Church

Answer: (B)

 

68. Match the following List – I and List – II and identify the correct combination:

List – I                                    List – II

a. The Adi Granth                   i. Ernest Trumpp

b. Colebrooke                          ii. Prof. Gurmukh Singh

c. Hafizabadi Janamsakhi       iii. Bhai Santokh Singh

d. Chooramani                        iv. Willayat wali Janansakhi

Codes :

       a b c d

(A) i iii iv ii

(B) iii ii iv i

(C) i iii ii iv

(D) iii ii i iv

Answer: (No option is correct)

 

69. Which place in Karnataka is associated with the Guru?

(A) Bangalore – Guru Gobind Singh

(B) Bidar – Guru Nanak

(C) Mysore – Guru Gobind Singh

(D) Dharwar – Guru Har Rai

Answer: (B)

 

70. Identify the correct order in which the following appeared:

(A) Marriage of Nanaki, Marriage of Guru Nanak, Birth of Mardana, Birth of Bhagat Ravidas

(B) Bhagat Ramanand, Bhagat Ravidas, Bhagat Surdas, Samarth Ram Das

(C) Patti, Sukhmani Sahib, Anand Sahib, Jap Sahib

(D) The Adi Granth, Faridkoti Teeka, Sri Guru Granth Sahib Darpan, Hum Hindu Nahin

Answer: (B)

 

71. Which one of the following statements is not correct?

(A) Gurdwaras are not only the place of worship but also the community centre.

(B) Role of Takhat Sahib and Gurdwara is different.

(C) Any one can preach Sikhism in Gurdwara.

(D) There can be no idol worship in Gurdwara.

Answer: (C)

 

72. Identify the most essential requirement for a Sikh

(A) Sikh parents

(B) Married life

(C) Faith in one God

(D) Daily attendance in Gurdwara

Answer: (C)

 

73. Match the following List – I and List – II:

List – I                                    List – II

a. Khand                                 i. Close to Guru

b. Masand                               ii. Congregation of Amritdhari Sikh

c. Panth                                   iii. One of the sons of Sixth Guru

d. Baba Gurdita                      iv. Five

Identify the correct combination.

Codes:

       a b c d

(A) ii i iv iii

(B) ii iii iv i

(C) iii i ii iv

(D) i iii iv ii

Answer: (No option is correct)

 

74. According to the ‘Sikh code of conduct’ the remains of a dead body after the cremation are

(A) To be left in the cremation ground.

(B) To be left for animals.

(C) To be immersed in the water of any stream.

(D) To be dispersed on the mountains.

Answer: (C)

 

75. Identify the correct match:

(A) Guru Nanak – Shah Jahan

(B) Guru Amar Das – Akbar, the Great

(C) Guru Hargobind – Babar

(D) Guru Har Rai – Jahangir

 

Answer: (B)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Comparative Study of Religions Paper 3

The old UGC NET Examination paper-3 in Comparative Study of Religions are of descriptive type till December 2011.

The paper-3 becomes objective type from June 2012 to November 2017. From July 2018 onward, the paper-3 was stopped and becomes the part of the paper-2 itself.

So, the old questions paper-3 from June 2012 to November 2017 which were of objective type (multiple choice questions) can be used by the UGC NET aspirants for their better preparation for the paper-2.

Year Wise NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved question Papers are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Paper
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2017 November
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2016 July
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2015 June
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2015 December
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2014 June
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2014 December
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 June

We have covered the NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.

If you have any questions about NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
Looking for NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEh3AsXHirQ5eWm000osenLkgEcq5SK_UnDhY5LrDRsQYFvMhg2yRXJRMDWNw_7CbLW_S326EnXd_3l4_9WTBkpdzNoLTN_88l5ETxjCsFaArWcLt0XkyhfvC6g7Di3YoF95ous4-aaaVuxt-1BqigFYbJ8tnY13u6hhyjOZKi1wMpNhEmGq2y1PyDwXfA=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEh3AsXHirQ5eWm000osenLkgEcq5SK_UnDhY5LrDRsQYFvMhg2yRXJRMDWNw_7CbLW_S326EnXd_3l4_9WTBkpdzNoLTN_88l5ETxjCsFaArWcLt0XkyhfvC6g7Di3YoF95ous4-aaaVuxt-1BqigFYbJ8tnY13u6hhyjOZKi1wMpNhEmGq2y1PyDwXfA=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-comparative-study-of-religions-paper-3-solved-question-paper-2013-june.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-comparative-study-of-religions-paper-3-solved-question-paper-2013-june.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content