NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 December

Looking for NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 December? Here get Paper 3 Solved Question Paper.

 NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 DecemberNTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 December: To score better marks in the NTA UGC NET Comparative Study of Religions, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2013 December. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers along with the latest Comparative Study of Religions Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 December.

NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 December

NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Comparative Study of Religions exam.

Practicing these NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 December.


1. Which one of the following is not a part of primitive religion?

(A) Fetishism

(B) Animism

(C) Shamanism

(D) Henotheism

Answer: (D)

 

2. The exponent of Totemism was:

(A) James Frazer

(B) Mircea Eliade

(C) Joseph Kitagama

(D) Emile Durkheim

Answer: (A)

 

3. The cult of Osiris was prevalent among:

(A) The Greeks

(B) The Hebrews

(C) The Europeans

(D) The Egyptians

Answer: (D)

 

4. Monotheism believes in:

(A) Oneness of God

(B) Multiplicity of gods

(C) God is nowhere

(D) Duality of God

Answer: (A)

 

5. Phenomenology of religion deals with:

(A) Origin of religion

(B) History of religion

(C) Manifestation of religion

(D) Philosophy of religion

Answer: (C)

 

6. Which of the following is a challenge to Inter-faith understanding?

(A) Multiculturalism

(B) Communalism

(C) Enlightenment

(D) Ritualism

Answer: (B)

 

7. The word ‘Religion’ has its roots in this language:

(A) Greek

(B) Hebrew

(C) Spanish

(D) Latin

Answer: (D)

 

8. Who was the author of ‘Systematic Theology’?

(A) Paul Tillich

(B) Max Muller

(C) Joachim Wach

(D) S. Radhakrishnan

Answer: (A)

 

9. Match the following and identify the correct match:

List – I                                                            List – II

(a) Zend Avesta                                              (1) Muslims

(b) Old Testament                                           (2) Buddhists

(c) Tripitaks                                                     (3) Jews

(d) Quran                                                        (4) Zoroastrians

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (2) (1) (4) (3)

(B) (4) (3) (2) (1)

(C) (1) (2) (3) (4)

(D) (3) (4) (1) (2)

Answer: (B)

 

10. The ancient civilization of Peru is known as:

(A) civilization of Celts

(B) civilization of Mesopotamia

(C) civilization of Alps

(D) civilization of Incas

Answer: (D)

 

11. This is the correct order of Vedas:

(A) Rigveda, Atharvaveda, Samaveda, Yajurveda

(B) Atharvaveda, Samaveda, Rigveda, Yajurveda

(C) Yajurveda, Samaveda, Atharvaveda, Rigveda

(D) Rigveda, Yajurveda, Samaveda, Atharvaveda

Answer: (D)

 

12. This is the sub-text of Samaveda

(A) Gandharva veda

(B) Āyur veda

(C) Dhanur veda

(D) Artha veda

Answer: (A)

 

13. The Shatapatha Brahmana and The Taittiriya-Brahmana are the commentary-texts of this veda -

(A) Rigveda

(B) Yajurveda

(C) Sāmaveda

(D) Atharvaveda

Answer: (B)

 

14. Identify the correct author-group of sānkhya sutra and yoga-sutra-

(A) Kapila       –          Patanjali

(B) Gautama   –          Kanāda

(C) Vyāsa        –          Jaimini

(D) Jaimini      –          Kanāda

Answer: (A)

 

15. The dialogue held between Yamāchārya and Nachiketa is found in this text:

(A) Chhandogy Upanishad

(B) Kenopanishad

(C) Prashnopanishad

(D) Kathopanishad

Answer: (D)

 

16. The main statement of advait concept is

(A) Brahma Satyam Jaganmithya

(B) Jn ~ ānam Mokshsadhakam

(C) Avidya Nivritih Mokshah

(D) Satyameva Jayate

Answer: (A)

 

17. Nainam Chhindam Shastrani nainam Dahati Pāvakah.

Na chainam kledayantyāpo na shoshayati marutah: This following verse of Bhagavad Geeta deals mainly with

(A) Water

(B) Air

(C) Weapon

(D) Soul

Answer: (D)

 

18. Ramayan and Mahabharat are considered as:

(A) Spiritual scriptures

(B) Novels

(C) Poetry

(D) Epics

Answer: (D)

 

19. Kabirdas is related to

(A) Haridwar

(B) Chitrakut

(C) Ujjain

(D) Varanasi

Answer: (D)

 

20. The movement of Raja Ram Mohan Rāi was

(A) Widow marriage

(B) Propoganda of Vedanta

(C) Eradication of ‘Sati’ custom

(D) Eradication of child-marriage

 

Answer: (C)

 

21. This social reformer was against the idol-worship:

(A) Chaitanya Mahaprabhu

(B) Swami Vivekanand

(C) Keshava Chandra Sen

(D) Dayanand Saraswati

Answer: (D)

 

22. The word ‘Jina’ in Jainism literally means

(A) Victor of cities

(B) Victor of women

(C) Victor of passions

(D) Victor of countries

Answer: (C)

 

23. Lord Parśvanatha mainly propounded this concept of religion -

(A) Purusārth Dharm

(B) Chāturyāma Dharm

(C) Varnāśrama Dharm

(D) Śunyavāda Dharm

Answer: (B)

 

24. Match the items in List-I with those in List-II and select the correct code answer:

List – I                                                            List – II

(i) Abhaya                                                       (a) Moolsūtra

(ii) Kundakunda                                              (b) Ayodhya

(iii) Uttrādhyayan sutra                                   (c) Dāna

(iv) Rushabdeva                                              (d) Niyam–sara

(A) (i) + (c)

(B) (ii) + (b)

(C) (iii) + (d)

(D) (iv) + (a)

Answer: (A)

 

25. The samayasara text is composed by

(A) Acharya Haribhadra

(B) Acharya Śivārya

(C) Acharya Bhadrabāhu

(D) Acharya Kundakunda

Answer: (D)

 

26. According to Jainism the meaning of Mrsāvāda word is

(A) Attachment

(B) Stealing things

(C) Telling lie

(D) Killing living beings

Answer: (C)

 

27. ‘Samvara’ is included in this group of Jaina principles:

(A) Three jewels

(B) Six substances

(C) Seven fundamentals

(D) Five vows

Answer: (C)

 

28. This is the supreme aim of Jainism:

(A) Purification of mind

(B) Attainment of salvation

(C) Practicing of meditation

(D) Attainment of wisdom

Answer: (B)

 

29. The doctrine of ‘syādavāda’ is mainly related to the religious tradition of -

(A) Buddhism

(B) Sikhism

(C) Jainism

(D) Christianity

Answer: (C)

 

30. The famous Mount Abu Jaina temples are built with the support of

(A) Vastupāla-Tejapāla

(B) Samprati King

(C) Chamundarai

(D) Mahārāna Kumbha

Answer: (A)

 

31. Shravnabelagola is famous for

(A) Museum of paper manu scripts

(B) Birth place of Lord Rsabhadeva

(C) Salvation of Lord pārsvanātha

(D) The statue of Gomateshvara Bāhubali

Answer: (D)

 

32. The pratice of giving four kinds of charity in Jainism is mainly associated with -

(A) Caste Protection Act

(B) Social and Religious Service

(C) Temples Protection Service

(D) Political and Social Election work

Answer: (B)

 

33. Siddhārtha was the son of:

(A) King Ashoka

(B) King Khārabela

(C) King Samudradatta

(D) King Śuddhodana

Answer: (D)

 

34. The enlightenment was got by Gautam Siddhartha at -

(A) Sārnātha

(B) Bodh Gaya

(C) Lumbini

(D) Pāvā

Answer: (B)

 

35. The Second Buddhist Council was held during the period of -

(A) Kaniska

(B) Ashoka

(C) Kālāśoka

(D) Ajātaśatru

Answer: (C)

 

36. This is known as historical text of Buddhism -

(A) Suttapitaka

(B) Jataka

(C) Di – pavam. sa

(D) Dhammapada

Answer: (C)

 

37. One of the following is the fourth constituent of the noble eight fold pāth:

(A) Sammā Kammānta

(B) Sammā Ditthi

(C) Sammā Sati

(D) Sammā Vāyāma

Answer: (A)

 

38. The way of explaining the twelve points of views is known in Buddhism is -

(A) Syādvada

(B) Pratityasa mutpada

(C) Satkaryavada

(D) Sūnyavāda

Answer: (B)

 

39. ‘Anattavāda’ is the doctrine of:

(A) Buddhism

(B) Jainism

(C) Brahma ism

(D) Ājivakism

Answer: (A)

 

40. The ‘Nyāyabindu’ text was composed in this language:

(A) Sanskrit

(B) Pali

(C) Tibetan

(D) Prakrit

Answer: (A)

 

41. Mahābodhi temple is situated at -

(A) Kāsi

(B) Ujjain

(C) Bodh Gaya

(D) Pātaliputra

Answer: (C)

 

42. Jataka tales are engraved in -

(A) Bodha Gayā temple

(B) SānchiStupa

(C) Sāranātha Vihar

(D) Ajanta Caves

Answer: (B)

 

43. Buddhism was introduced in Japan in the:

(A) 6th Century A.D.

(B) 3rd Century A.D.

(C) 5th Century A.D.

(D) 2nd Century A.D.

Answer: (A)

 

44. Roman Pontiff (Pope) is accepted as the leader of the following Christian church:

(A) Protestant

(B) Orthodox

(C) Anglican

(D) Catholic

Answer: (D)

 

45. Identify the correct chronological order of the councils that happened in the history of Christianity:

(A) Jerusalem, Nicea, Trent and Vatican II

(B) Vatican, Vatican II, Nicea, Jerusalem

(C) Trent, Jerusalem, Nicea and Vatican II

(D) Nicea, Trent, Jerusalem and Vatican II

Answer: (A)

 

46. David is the author of:

(A) Genesis

(B) Gospel

(C) Psalms

(D) Book of Theology

Answer: (C)

 

47. Jesus was born at:

(A) Bethlehem

(B) Nazareth

(C) Jerusalem

(D) Jericho

Answer: (A)

 

48. Jesus Christ preached his message in the countryside of:

(A) Judea

(B) Jammu Kashmir

(C) Europe

(D) Egypt

Answer: (A)

 

49. Match the items of List-I with List-II by identifying the correct one:

List – I (Persons)                                             List – II (Associated Places)

(1) Mother Theresa                                          (a) Mylapore

(2) St. Francis Xavier                                      (b) Kerala

(3) St. Thomas Apostle                                   (c) Goa

(4) St. Alphonsa                                              (d) Kolkatta

Identify the right Code:

(A) (1) and (a)

(B) (2) and (d)

(C) (3) and (c)

(D) (4) and (b)

Answer: (D)

 

50. Jesus suffered and was crucified at:

(A) Egypt

(B) Galilee

(C) Rome

(D) Jerusalem

Answer: (D)

 

51. Identify the Christian mystic from the following:

(A) St. Francis Assissi

(B) St. Thomas Apostle

(C) St. George

(D) St. Peter

Answer: (A)

 

52. Identify the chronological order of great persons of the Bible:

(A) Jacob, Abraham, Isaac, Jesus Christ

(B) Jesus Christ, Jacob, Isaac, Abraham

(C) Isaac, Abraham, Jesus Christ, Jacob

(D) Abraham, Isaac, Jacob, Jesus Christ

Answer: (D)

 

53. Which is the correct match?

List – I                                                            List – II

(a) St. Francis Xavier                                      (1) Mannanam

(b) St. Thomas                                                 (2) Goa

(c) John Brito                                                  (3) Mylapore

(d) Blessed Chavara                                        (4) Madurai

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (1) (2) (3) (4)

(B) (4) (3) (2) (1)

(C) (3) (4) (2) (1)

(D) (2) (3) (4) (1)

Answer: (D)

 

54. Identify the immediate predecessor of Jesus Christ:

(A) St. Mathew

(B) John the Baptist

(C) Moses

(D) Abraham

Answer: (B)

 

55. Which of the following is correctly matched?

(A) Abd Allah ibn Abdal – Muttalib – Amina

(B) Mamun ibn Harun – Ottomans

(C) Walid ibn Abdal – Malik – Safawids

(D) Shah Tahmasp – Abbasids

Answer: (A)

 

56. Which of the following is not correctly matched?

(A) Bayt al Hikmah – al-Mamun

(B) Imam Ghazali – Ihya Ulum al Din

(C) Nizamuddin Awliya – Naqshbandiya order

(D) Shah Wali Allah – Hujjatullah al Baligha

Answer: (C)

 

57. Read the following:

List – I                                                            List – II

(a) Uthman ibn Affan                                     (1) Umayyads

(b) Al-Mutawakkil                                          (2) Safavids

(c) Sulayman ibn Abdal-Malik                        (3) Fatimids

(d) Ahmad ibn Hanbal                                    (4) Asharite

Identify the correct combination:

(A) (a) and (2)

(B) (c) and (1)

(C) (b) and (3)

(D) (d) and (4)

Answer: (B)

 

58. The Quran is consisted of

(A) 112 Chapters

(B) 114 Chapters

(C) 116 Chapters

(D) 118 Chapters

Answer: (B)

 

59. Who among the following was the foster mother of the Prophet Muhammad?

(A) Fatima bint Amr

(B) Halima Sadia

(C) Barra bint Abdal Uzza

(D) al Shafa

Answer: (B)

 

60. The author of Aathar al Sanadid is

(A) Sir Sayyid Ahmad Khan

(B) Amir Ali

(C) Chiragh Ali

(D) Altaf Husain

Answer: (A)

 

61. Who among the following was a leading advocate for Islamic revivalism in the 19th century?

(A) Muhammad ibn Abd al Wahhab

(B) Jamal al-din- al- Afghani

(C) Hasan al-Banna

(D) Said Nursi

Answer: (B)

 

62. Who among the following was a cousin of Khadijah?

(A) Hisham ibn Umar

(B) Waraqah ibn Nawfal

(C) Hakam ibn abi-al-salt

(D) Zahoor ibn Walid

Answer: (B)

 

63. Which of the following is correctly matched?

(A) Alf Laylah Wa-Laylah – Umayyads

(B) Kitab al-Musiqi al-Kabir – Al-Kindi

(C) Abu Nasr al-Farabi – al-Mu‘allim al-thani

(D) Kitab al-Kharaj – Imam Shāfi‘i

Answer: (C)

 

64. Who among the following is known as al-Shayikh al-Akbar?

(A) Mansur Hallaj

(B) Junayd Baghdadi

(C) Zun Nun Misri

(D) Ibn Arabi

Answer: (D)

 

65. In which of the following regions the manufacture of writing paper first began?

(A) Samarqand

(B) Egypt

(C) Baghdad

(D) Morocco

Answer: (A)

 

66. Granth and Panth shall be Guru of the Sikhs, was declared by:

(A) Guru Nanak Dev

(B) Guru Arjan Dev

(C) Guru Hargobind Sahib

(D) Guru Gobind Singh

Answer: (D)

 

67. Finalization of Guru Granth Sahib was done at:

(A) Anandpur Sahib

(B) Talwandi Sahib

(C) Kiratpur Sahib

(D) Nander

Answer: (B)

 

68. Maharaja Ranjit Singh took possession of Lohore in:

(A) 1899

(B) 1799

(C) 1857

(D) 1708

Answer: (B)

 

69. Identify the correct chronological order of the following:

(A) Ram Raias, Dhirmalias, Minas, Nirankaris

(B) Minas, Dhirmalias, Ramraias, Nirankaris

(C) Nirankaris, Ramraias, Dhirmalias, Minas

(D) Dhirmalias, Minas, Nirankaris, Ramraias

Answer: (B)

 

70. Word ‘Gurbilas’ was used to describe the life of:

(A) Guru Nanak Dev

(B) Guru Hargobind Sahib

(C) Guru Gobind Singh

(D) Both Guru Hargobind Sahib and Guru Gobind Singh

Answer: (D)

 

71. Janamsakhi literature relates to the life story of:

(A) All Sikh Gurus

(B) Guru Nanak Dev

(C) Guru Gobind Singh

(D) None amongst above

Answer: (B)

 

72. ‘Malaar ki Vaar’ belongs to

(A) Guru Nanak Dev

(B) Guru Amar Das

(C) Guru Ram Das

(D) Guru Arjan Dev

Answer: (A)

 

73. In Sikhism word ‘Udasi’ means:

(A) An ascetic

(B) A sad person

(C) A vegabond

(D) A traveller

Answer: (D)

 

74. The word ‘Gurmata’ means

(A) Hukamnamah from Guru Granth

(B) Teaching of Guru

(C) Decision of Khalsa Panth

(D) None among the above

Answer: (C)

 

75. Guru Granth Sahib does not comprise the writings of:

(A) Surdas

(B) Sadhna

(C) Mira Bai

(D) Ramanand

 

Answer: (C)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Comparative Study of Religions Paper 3

The old UGC NET Examination paper-3 in Comparative Study of Religions are of descriptive type till December 2011.

The paper-3 becomes objective type from June 2012 to November 2017. From July 2018 onward, the paper-3 was stopped and becomes the part of the paper-2 itself.

So, the old questions paper-3 from June 2012 to November 2017 which were of objective type (multiple choice questions) can be used by the UGC NET aspirants for their better preparation for the paper-2.

Year Wise NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved question Papers are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Paper
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2017 November
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2016 July
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2015 June
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2015 December
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2014 June
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2014 December
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 June

We have covered the NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 December.

If you have any questions about NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 December
NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 December
Looking for NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 December? Here get Paper 3 Solved Question Paper.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiwTT_-OhN-TGFBphwTxGQKP2mXwp3Lw-a03lW20X3pmKPxwERit2rbqCczKHs3MfhU93VshgVSOQdeapVkbFdp4FRErgiu7e0NwvajppFq2oKFJPcxJaCNb2c3gDRB5zDx3ITDtDue04RVCjbA24b-pP1OVQXQ2hS6U645fubQaalTSJWcPhhEDO8ukg=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiwTT_-OhN-TGFBphwTxGQKP2mXwp3Lw-a03lW20X3pmKPxwERit2rbqCczKHs3MfhU93VshgVSOQdeapVkbFdp4FRErgiu7e0NwvajppFq2oKFJPcxJaCNb2c3gDRB5zDx3ITDtDue04RVCjbA24b-pP1OVQXQ2hS6U645fubQaalTSJWcPhhEDO8ukg=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-comparative-study-of-religions-paper-3-solved-question-paper-2013-december.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-comparative-study-of-religions-paper-3-solved-question-paper-2013-december.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content