NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 June

Looking for NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 June? Here get Paper 3 Solved Question Paper 2012 June.

 NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 JuneNTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 June: To score better marks in the NTA UGC NET Comparative Study of Religions, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2012 June. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers along with the latest Comparative Study of Religions Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 June.

NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 June

NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Comparative Study of Religions exam.

Practicing these NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 June.


1. Which is a correct order?

(A) Polytheism, Naturalism, Monotheism

(B) Naturalism, Polytheism, Monotheism

(C) Monotheism, Naturalism, Polytheism

(D) None of these

Answer: (B)

 

2. Book “Elementary Forms of Religious Life” was written by

(A) Max Weber

(B) E.B. Tylor

(C) Emile Durkheim

(D) Mircea Eliade

Answer: (C)

 

3. Religions of Sematic tradition, believe in

(A) One God

(B) Many Gods

(C) Atman

(D) Brahma

Answer: (A)

 

4. Which is a correct match?

(A) Animism – E.B. Tylor, Magic – J.G. Frazen, Totem – E. Durkheim

(B) Animism – E.B. Tylor, Magic – E. Durkheim, Totem – J.G. Frazen

(C) Magic – E.B. Tylor, Animism – E. Durkheim, Totem – J.G. Frazen

(D) None of these

Answer: (A)

 

5. Substantial definitions of religion deal with

(A) Functions of religion

(B) Structure of religion

(C) Structure and functions of religion

(D) Essence of religion

Answer: (D)

 

6. Book “The Golden Bough” was written by

(A) E.B. Tylor

(B) Paul Tillich

(C) Sigmund Freud

(D) James George Frazen

Answer: (D)

 

7. The concept of ‘Sacred’ is first used by

(A) Emile Durkheim

(B) Mircea Eliade

(C) E.B. Tylor

(D) Paul Ricoeur

Answer: (A)

 

8. Find incorrect statement.

(A) Hermeneutics is an art of interpretation.

(B) Hermeneutics is a science of interpretation.

(C) Hermeneutics is a theory of interpretation.

(D) Hermeneutics is a branch of linguistic.

Answer: (D)

 

Read the passage and answer the questions 9 to 12 on the base of your understanding of the passage:

In the contemporary period, two dramatically opposed schools of thought, scientific materialism and religious thought, agree on one key point: that religion and science are in total conflict. Let us sketch the basic position of each of these schools and learn why they agree on this point. Scientific materialism makes the epistemological assumption that the empirical method of science is the only reliable procedure for obtaining knowledge and the metaphysical assumption that physical stuff (i.e., matter and energy) is the ultimate reality of the universe. Auxiliary assumptions that complete the view of scientific materialism include the claim that only the entities studied by science are real and the claim that only science can reveal what is real. After all, science allegedly works from publicly observable, reproducible data that are taken to confirm and disconfirm its theories. Hence, science is said to be properly objective. Religious beliefs, by contrast, are not as readily connected to such data as scientific theories and thus are said to be subjective, parochial, and uncritical.

 

9. Scientific approach and religious approaches are opposite to each other.

(A) Statement is correct.

(B) Statement is not correct.

(C) Statement is neither correct nor incorrect.

(D) Statement is not based on the para.

Answer: (A)

 

10. Epistemology deals with

(A) Faith

(B) Matter

(C) Organ

(D) Knowledge

Answer: (D)

 

11. Religious experience is

(A) Empirical

(B) Experimental

(C) Objective

(D) Personal

Answer: (D)

 

12. Rational approach is must to understand the religious beliefs.

(A) Statement is true.

(B) Statement is false.

(C) Statement is neither true nor false.

(D) Statement is an assumption.

Answer: (B)

 

13. Which is a correct match?

List – I                                    List – II

(a) Christianity                        (i) Guru Nanak

(b) Islam                                  (ii) Jesus Christ

(c) Judaism                              (iii) Muhammad

(d) Sikhism                              (iv) Abraham

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (iii) (ii) (i) (iv)

(B) (iv) (iii) (ii) (i)

(C) (ii) (iii) (iv) (i)

(D) (ii) (iv) (iii) (i)

Answer: (C)

 

14. Phenomenology of religion deals with

(A) Evolution of religion

(B) Structure of religion

(C) Functions of religion

(D) Essence of religion

Answer: (D)

 

15. An interfaith dialogue does not create

(A) Religious peace

(B) Religious harmony

(C) Religious conflict

(D) Religious co-existence

Answer: (C)

 

16. The number of the Vedas is

(A) Four

(B) Three

(C) Six

(D) Eight

Answer: (A)

 

17. Following two Brahmana-Scriptures are related to Yajurveda Samhita :

(A) Satpatha Brahma a and Gopath Brahma a

(B) Aitariya Brahma a and Taitiriya Brahma

(C) Sankhayana Brahma a and Tandya Brahma a

(D) Satpatha Brahma a and Taitiriya Brahma a

Answer: (D)

 

18. The concept of ‘Satkaryavada’ is closely related to

(A) Sankhya

(B) Yoga

(C) Mimansa

(D) Vedanta

Answer: (A)

 

19. The theme of ~J nan, Karm, Bhakti to salvation, is very popular in

(A) Saktism

(B) Vai avism

(C) Saivism

(D) Buddhism

Answer: (B)

 

20. One of the following is correct, identify:

(A) Mahabharata is an epic scripture.

(B) Mahabharata is a poetry.

(C) Mahabharata is a Vedanga.

(D) Mahabharata is upani ad.

 

Answer: (A)

 

21. The author of the original Sanskrit Ramaya a is

(A) Valmiki

(B) Kalidasa

(C) Tulasidasa

(D) Bharavi

Answer: (A)

 

22. Following one is strong opponent of Idol worship.

(A) Mirabai

(B) Kabiradasa

(C) Tulasidasa

(D) Ballabhacharya

Answer: (B)

 

23. Ramanand, the preacher of equalism and liberal bhakti cult, was belonged to

(A) Saranatha

(B) Allahabada

(C) Vara asi

(D) Haridwar

Answer: (C)

 

24. Inspired by Vedas the widow’s re-marriage movement was started by

(A) Swami Dayanand Saraswati

(B) Kesavachandra Sen

(C) Iswar Chandra Vidya Sagar

(D) Annie Besant

Answer: (A)

 

25. Raja Ram Mohan Rai was the first harbinger who abolished the evil custom of

(A) Sati Pratha

(B) Idol Worship

(C) Child Marriage

(D) Untouchability

Answer: (A)

 

26. The original language of the teachings of Lord Mahaveera is

(A) Pali

(B) Apabhramsa

(C) Ardhamagdhi Prakrit

(D) Sanskrit

Answer: (C)

 

27. The word ‘Jina’ in Jainism literally means

(A) Victor of Women

(B) Victor of Passions

(C) Victor of Games

(D) Victor of Countries

Answer: (B)

 

28. This sect of Jainism does not accepts the thought related to the salvation of women in the same birth

(A) Sthanakavasi

(B) Swetambar Murtipujak

(C) Digambar

(D) Terapanthi Swetambar

Answer: (C)

 

29. Acarya Kundakunda belongs to this period

(A) 3rd Century A.D.

(B) Sixth Century A.D.

(C) 1st Century A.D.

(D) 10th Century A.D.

Answer: (C)

 

30. The following text belongs to Acarya Kundakunda :

(A) Pravacanasara

(B) Acarangasutra

(C) Tattavarthasutra

(D) Bhagawati Aradhana

Answer: (A)

 

31. Supreme Knowledge is known in Jainism as

(A) Shruta

(B) Kevalaj~nana

(C) Veetaragi

(D) Syadavadi

Answer: (B)

 

32. The other name of ‘Syadvada’ is

(A) Panchayama

(B) Anekantavada

(C) Triratna

(D) Saptabhangi

Answer: (D)

 

33. The practice of giving four kinds of charity in Jainism is associated with

(A) Caste protection act

(B) Temple protection activity

(C) Political impact activity

(D) Social and religious service

Answer: (D)

 

34. The famous statute of Bahubali is situated at

(A) Khajuraho

(B) Mount Abu

(C) Ajanta

(D) Shravanabelagola

Answer: (D)

 

35. Match the items in List – I with those in the List – II and:

List – I                                    List – II

(i) Mahavira                             (a) Samaraiccakaha

(ii) Sutrakritanga                     (b) Substance

(iii) Haribhadrasuri                  (c) Ardhamagdhi

(iv) Adharma                           (d) Trishila

Select the correct code answer:

(A) (iii) – (c)

(B) (iv) – (b)

(C) (i) – (a)

(D) (ii) – (d)

Answer: (B)

 

36. Prince Siddhatha’s father was

(A) Prasenajita

(B) Shre ika

(C) Bimbisara

(D) Suddhodana

Answer: (D)

 

37. The first sermon of the Buddha was delivered at

(A) Sarnath (Varanashi)

(B) Uruvela

(C) Lumbini

(D) Bodhgaya

Answer: (A)

 

38. The first Buddhist Council was held during the period of the king

(A) Ashoka

(B) Ajatashatru

(C) Bimbisara

(D) Kanishka

Answer: (A)

 

39. The text which is not included in the Tripitaka is

(A) The Dighanikaya

(B) The Majjhimanikaya

(C) The Visuddhimagga

(D) The Samyuttanikaya

Answer: (C)

 

40. What is the supreme aim of Buddhism?

(A) Attainment of Wisdom

(B) Practicing of Meditation

(C) Purification of Mind

(D) Attainment of Salvation

Answer: (B)

 

41. Identify the place of Buddhist Art.

(A) Mount Abu

(B) Saranath

(C) Delhi

(D) Ahmedabad

Answer: (B)

 

42. This is known as historical text of Buddhism.

(A) Jataka

(B) Suttapitaka

(C) Vi uddhimagga

(D) Mahavavamsa

Answer: (D)

 

43. This text is not included in the Tripitakas

(A) Dighanikaya

(B) Milindapa~nha

(C) Dhammasa gahi i

(D) Yamaka

Answer: (B)

 

44. Zen Buddhism is found in

(A) Tibet

(B) Japan

(C) Thailand

(D) Korea

Answer: (B)

 

45. Jataka tales are engraved in

(A) Vidisa

(B) Ajanta Caves

(C) Sanchi

(D) Bodha-Gaya

Answer: (C)

 

46. Total number of the Apostles of Jesus

(A) Ten

(B) Nine

(C) Twelve

(D) Eight

Answer: (C)

 

47. The first book of Bible

(A) Exodus

(B) Leviticus

(C) Numbers

(D) Genesis

Answer: (D)

 

48. Apostle of the Indian Church

(A) St. Jude

(B) St. Peter

(C) St. Thomas

(D) St. John

Answer: (C)

 

49. The parable of the Good Samaritan is in the Gospel of

(A) Matthew

(B) Mark

(C) Luke

(D) John

Answer: (C)

 

50. Contemporary Indian Christian Theology appreciates

(A) Religious Pluralism

(B) Religious Uniformity

(C) Religious Triumphalism

(D) Religious Fundamentalism

Answer: (A)

 

51. Match the following and identify the correct choice:

List – I                                                List – II

(a) Easter                                             (i) Holy Spirit

(b) Christmas                                       (ii) Mother Mary

(c) Assumption                                    (iii) Resurrection of Jesus

(d) Pentecost                                       (iv) Birth of Jesus

      (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (ii) (iii) (iv)

(B) (iii) (iv) (ii) (i)

(C) (i) (iii) (ii) (iv)

(D) (iii) (iv) (i) (ii)

Answer: (B)

 

52. Identify the first four Ecumenical Councils in the Church.

(A) Ephesus, Chalcedon, Constantinople, Nicaea

(B) Lateran, Lyons, Vatican I, Vatican II

(C) Constance, Lateran, Constantinople, Ephesus

(D) Nicaea, Constantinople, Ephesus, Chalcedon

Answer: (D)

 

53. Beginning of the Lutheran Church in India is at

(A) Madurai

(B) Mumbai

(C) Bangalore

(D) Tranquebar

Answer: (D)

 

54. St. Paul is known as the

(A) First Christian Philosopher

(B) First Jewish Philosopher

(C) First Latin Theologian

(D) First Christian Theologian

Answer: (D)

 

55. Original Sin is mentioned in

(A) Exodus

(B) Leviticus

(C) Numbers

(D) Genesis

Answer: (D)

 

56. Sang-i-Asbad is placed in

(A) Jerusalem

(B) Medina

(C) Kaaba

(D) Karbala

Answer: (C)

 

57. Prophet Muhammad received revelation through

(A) Abu Baqr

(B) Gabraiel

(C) Israel

(D) Abu Talib

Answer: (B)

 

58. Which one is not correctly matched?

(A) Sahih Bukhari – Hadith

(B) Beduin – Arab

(C) Al Biruni – Kitab-al-Hind

(D) Surah al Fatiha – Jews

Answer: (D)

 

59. Muslims do not believe in

I. Day of Judgement

II. Shirk

III. Quran

IV. Rebirth

Codes:

(A) I and II are correct.

(B) II and IV are correct.

(C) IV and I are correct.

(D) I and III are correct.

Answer: (B)

 

60. Identify the correct match:

(A) Mutazilites – School of Shariat

(B) Muharram – Muslim month of Pilgrimage

(C) Caliphs al Rashidun – First four Caliphs

(D) Dar-ul- Uloom – Aligarh

Answer: (C)

 

61. Hal in Sufism relates to

(A) Individual efforts

(B) State of mind

(C) Fear of God

(D) Shariat

Answer: (B)

 

62. Arrange the following in chronological order:

I. Dara Shikoh

II. Shaikh Nizamuddin Auliya

III. Mian Mir

IV. Shaikh Farid

Codes:

(A) IV, II, III, I

(B) II, III, I, IV

(C) II, IV, III, I

(D) III, I, II, IV

Answer: (C)

 

63. Dar-ul-Ulum is situated at

(A) Aligarh

(B) Azamgarh

(C) Lucknow

(D) Deoband

Answer: (D)

 

64. Maulana Abul Kalam Azad is famous for

(A) Creation of Bangladesh.

(B) Exposition of Quran.

(C) Wahabi Movement.

(D) Jihad against the Kafirs.

Answer: (B)

 

65. Ibn Sina was famous as

(A) An Exponent of Shariat

(B) A Musician

(C) Atheist

(D) A Mystic-Scientist

Answer: (D)

 

66. In order to preach his mission Guru Nanak set off from

(A) Amritsar

(B) Kartarpur

(C) Sultanpur Lodhi

(D) Achal Batala

Answer: (C)

 

67. Ten Gurus One Spirit means

(A) Ten Sikh Gurus are spiritually different

(B) Theology of Sikh Gurus is different from one and another.

(C) Ten Sikh Gurus carry the same spirit.

(D) God appears in the form of a Guru.

Answer: (C)

 

68. The Sikh Scripture does not contain the writings of

I. Bhagat Kabir

II. Jaidev

III. Mira Bai

IV. Dadu Dayal

Codes:

(A) I and III are correct

(B) II and III are correct

(C) I and II are correct

(D) III and IV are correct

Answer: (D)

 

69. Which one is not correctly matched?

(A) Bhai Nand Lal – Tankhah Nama

(B) Giani Dit Singh – Khalsa Akhbar

(C) Bhai Ghaniya – Udasi

(D) Baba Dayal – Nirankari

Answer: (C)

 

70. Rahitnama literature deals with

(A) Collection of Bani

(B) Sikh Code of Conduct

(C) Knowledge of Music

(D) Exposition of Gurbani

Answer: (B)

 

71. Identify the correct chronological order in which they appeared.

(A) Gur Sobha, Puratan Janamsakhi, Zafarnama, Vansawalinama

(B) Vansawalinama, Zafarnama, Puratan Janamsakhi, Gur Sobha

(C) Zafarnama, Gur Sobha, Vansawalinama, Puratan Janamsakhi

(D) Puratan Janamsakhi, Zafarnama, Gur Sobha, Vansawalinama

Answer: (D)

 

72. Guru Gobind Singh’s mission was to

(A) Oppose the Muslims

(B) Help the Hill-chiefs

(C) Protect the Righteous

(D) Destroy the Temples

Answer: (C)

 

73. The Sikhs do not believe in

I. Ancestor Worship

II. Guru Granth-Guru Panth

III. Avtarvad

IV. Degh Tegh Fateh

Codes:

(A) I and III are correct.

(B) III and IV are correct.

(C) II and III are correct.

(D) II and IV are correct.

Answer: (A)

 

74. Women in Sikhism are

(A) Despised

(B) Honoured

(C) Worshipped

(D) Humiliated

Answer: (B)

 

75. Sikh Diaspora is very strong in

I. Canada

II. Pakistan

III. Thailand

IV. England

Codes:

(A) I and II are correct.

(B) III and IV are correct.

(C) II and III are correct.

(D) I and IV are correct.

 

Answer: (D)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Comparative Study of Religions Paper 3

The old UGC NET Examination paper-3 in Comparative Study of Religions are of descriptive type till December 2011.

The paper-3 becomes objective type from June 2012 to November 2017. From July 2018 onward, the paper-3 was stopped and becomes the part of the paper-2 itself.

So, the old questions paper-3 from June 2012 to November 2017 which were of objective type (multiple choice questions) can be used by the UGC NET aspirants for their better preparation for the paper-2.

Year Wise NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved question Papers are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Paper
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2017 November
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2016 July
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2015 June
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2015 December
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2014 June
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Question Paper 2014 December
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 June

We have covered the NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 June.

If you have any questions about NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 June
NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 June
Looking for NTA UGC NET Comparative Study of Religions Paper 3 Solved Question Paper 2012 June? Here get Paper 3 Solved Question Paper 2012 June.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjNLGBeWeTAcRvGF1ms3fT56--LXVTLJPkXQijuFyBqVBa7QlvargSb8jfqxH-Ji05AuVPen_-XQ5W8HAWUQ88Mrip0CRqIcSNBfwRku90B-dKrF0RsN3HjO94RSUXo0Cz_QHpH3XLClo1V86H5oTIk9QoXMYDC25qfJwIjCGOImljiIQBEHBsmar05bw=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjNLGBeWeTAcRvGF1ms3fT56--LXVTLJPkXQijuFyBqVBa7QlvargSb8jfqxH-Ji05AuVPen_-XQ5W8HAWUQ88Mrip0CRqIcSNBfwRku90B-dKrF0RsN3HjO94RSUXo0Cz_QHpH3XLClo1V86H5oTIk9QoXMYDC25qfJwIjCGOImljiIQBEHBsmar05bw=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-comparative-study-of-religions-paper-3-solved-question-paper-2012-june.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-comparative-study-of-religions-paper-3-solved-question-paper-2012-june.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content