NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Question Paper 2013 June

Looking for NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.

 NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Question Paper 2013 JuneNTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Question Paper 2013 June: To score better marks in the NTA UGC NET Comparative Literature, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Question Paper 2013 June. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers along with the latest Comparative Literature Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.

NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Question Paper 2013 June

NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Comparative Literature exam.

Practicing these NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.


1. The first systematic application of the theory of patriarchy to literary studies was made by

(A) Michel Foucalt

(B) Shulamith Firestone

(C) Nigel Leask

(D) Kate Millet

Answer: (D)

 

2. Walter Benjamin’s “The Task of the Translator” was initially written as an introduction to an anthology of translations of poems by

(A) Schiller

(B) Rilke

(C) Baudelaire

(D) Paul Valery

Answer: (C)

 

3. ‘Rasa’ is an amalgamation of

(A) Bibhava and Anubhava

(B) Bibhava, Anubhava, Vyabhicaribhava, Sthayibhava

(C) Sthayibhava and Bibhava

(D) Bibhava, Anubhava, Vyabhicaribhava

Answer: (B)

 

4. With which genre would you associate the poem “The apparition of these faces in the crowd; Petals on a wet, black bough”?

(A) Noh

(B) Haiku

(C) Khandakavya

(D) Ghazal

Answer: (B)

 

5. Kappanna and Appanna are characters in which of these modern Indian plays?

(A) Yayati

(B) Nagamandala

(C) Tughlaq

(D) Sakharam Binder

Answer: (B)

 

6. Arrange the following books in order in which they appeared. Use the code given below:

I. Anand Math

II. Umrao Jan Ada

III. Godan

IV. Indulekha

Code:

(A) I, IV, II, III

(B) IV, I, III, II

(C) II, IV, I, III

(D) III, II, I, IV

Answer: (A)

 

7. Name the author of the influential essay, “From Comparative Literature to Translation Studies”.

(A) Susan Bassnett

(B) Jacques Derrida

(C) Tejaswini Niranjana

(D) Itamar Even-Zohar

Answer: (A)

 

8. Which of the following is not a report on the scope, status and standards of Comparative Literature?

(A) Bassnett Report

(B) Bernheimer Report

(C) Levin Report

(D) Greene Report

Answer: (A)

 

9. The Howe Past Midnight is an English translation of Tamil writer Salma’s works done by

(A) Sundara Ramaswamy

(B) Sujit Mukherjee

(C) Lakshmi Holmstrom

(D) A.K. Ramanujan

Answer: (C)

 

10. Which of these methods deal/(s) primarily with categories related to content?

(A) Thematology

(B) Genology and Historiography

(C) Stylistics

(D) Thematology and Stylistics

Answer: (A)

 

11. A key theory in translation studies that challenges the hegemony of the source language and locates the translation firmly in the context of the target language space instead, is the

(A) Polyphony theory

(B) Polyvalence theory

(C) Multivalence theory

(D) Polysystem theory

Answer: (D)

 

12. Homeric epithet is a combination of

(A) Adjective and Noun

(B) Two adjectives

(C) Noun and Adverb

(D) Adjective and Adverb

Answer: (A)

 

13. Vidyasagar’s Bhrantibilas is an adaption of Shakespeare’s

(A) Macbeth

(B) Romeo and Juliet

(C) The Tempest

(D) Comedy of Errors

Answer: (D)

 

14. Gargantua and Pantagruel is

(A) Written by Montaigne during the medieval period in France

(B) Written by Rabelais during French Renaissance

(C) Written by Villon during early Renaissance in France

(D) Written by Montaigne during French Romanticism

Answer: (B)

 

15. The tripartite division of translation into ‘metaphases’, ‘paraphrase’ and ‘imitation’ was introduced by

(A) Alexander Pope

(B) John Dryden

(C) Walter Benjamin

(D) Susan Bassnett

Answer: (B)

 

16. Which of the following languages was not covered by the original four volumes of the National Bibliography of Indian Literature 1901-1953 published by the Sahitya Akademi, but was part of the fifth volume, which was envisaged and added later to the series?

(A) Kashmiri

(B) Rajasthani

(C) Sanskrit

(D) Sindhi

Answer: (B)

 

17. Identify the author who is a double migrant:

(A) Rohinton Mistry

(B) Shani Mootoo

(C) Shyam Selvadurai

(D) Anita Rau Badami

Answer: (B)

 

18. The philosopher whose deconstructionist critique of problems of origins, essence and presence caught the attention of critics who had grown disenchanted with New Criticism and structuralism, was

(A) Jacques Derrida

(B) Michel Foucault

(C) Mikhail Bakhtin

(D) Roland Barthes

Answer: (A)

 

19. Bakhtin proposes the notion of

(A) Heteroglossia

(B) Zones of characters

(C) (A) and (B)

(D) None of them

Answer: (C)

 

20. Name the translator who infamously stated that the Persian poets he translated were not poets enough until he made them so

(A) William Jones

(B) Charles Wilkins

(C) Edward Fitzgerald

(D) Ram Mohan Roy

 

Answer: (C)

 

21. Which of the following is one of the definitive characteristics of the French School of Comparative Literature?

(A) Stylistics

(B) Polygenesis Studies

(C) Influence Studies

(D) Mythological Studies

Answer: (C)

 

22. The common element is early Bangla and Ahamiya literature is

(A) Namah texts

(B) Charyapadas

(C) Krittibas’ Ramayana

(D) Sri Chaitanya Charitamrita

Answer: (B)

 

23. G.K. Chisterton’s “After Walt Whitman” is _______

(A) A parody of Whitman’s themes

(B) A caricature of Whitman’s persona

(C) A tribute to Whitman’s clairvoyance

(D) A parody of Whitman’s style

Answer: (D)

 

24. Which of the following is, in sum, Paul de Man’s thesis in such books as Blindness & Insight and Allegories of Reading?

(A) In all things that speech can express, these are two elements – the outward or instrumental and the real or spiritual.

(B) What literature “knows” is that knowledge is a paretic, that is, unavailable, because it is subject to a double bind. We cannot have access to the truth that we seek in literature; and this is literature’s truth.

(C) Canonical works take the measure of the reader by means of their authority; their capacity to rebuke, baffles, and thwart us, as well as surprise us with unexpected, astonishing power. Even at its most frustrating, the canonical work draws us on; in our fascination, we remain loyal to it.

(D) In the struggle for the allegiance of the reading public, the established poetics can point to prestigious finished products whereas the adherents of the new poetics cannot yet do so. Consequently, the challenges being to import their own ‘finished products’.

Answer: (B)

 

25. “From country to popular” is the subtitle of a volume of which series on Indian Literary history?

(A) A History of Indian Literature

(B) The Oral Tradition in India

(C) Literary History of India

(D) India: Her Literature and Culture

Answer: (A)

 

26. The Pleiade is

(i) A cluster of stars

(ii) A group of 18th century French poets

(iii) A group of seven Alexandrian poets and tragedians.

(A) Only (i) is correct.

(B) Only (ii) is correct.

(C) (i) and (iii) are correct.

(D) (ii) and (iii) are correct.

Answer: (C)

 

27. Who is the author of Dhvanyaloka?

(A) Jagannatha

(B) Bharata

(C) Mammata

(D) Anandavardhana

Answer: (D)

 

28. Novels that breach the template are held by reception aesthetics to be

(A) Discursively constructed

(B) Extending the horizon of expectation

(C) Creating estrangement

(D) Canonically correct

Answer: (B)

 

29. Miss Leela Benare is the protagonist of which of these plays?

(A) Evam Indrajit

(B) Ghasiram Kotwal

(C) Adhe Adhure

(D) Silence! The Court is in Session

Answer: (D)

 

30. “The theorist who took it upon himself to” distinguish between what is social from what is individual in language, and what is essential from what is ancillary was

(A) Eugene Nida

(B) Ferdinand de Saussure

(C) Roland Barthes

(D) Roman Jacobson

Answer: (B)

 

31. Name the 1958 work that applied structuralist and semi logical methods to a range of non-literary texts such as wrestling, food and fashion

(A) S/Z

(B) The Pleasure of the Text

(C) Mythologies

(D) Writing Degree Zero

Answer: (C)

 

32. The European poet who compared his own poetic style with that of Pinder in the lines “Julus, whoever rivals Pindar……” was

(A) Roousard

(B) Harace

(C) Catullus

(D) Villon

Answer: (B)

 

33. The Loeb Classical Library is known to provide comparative literary scholars with __________.

(A) Original classics in unexpurgated format

(B) Literary translations of classics

(C) Literal translations of classics

(D) Original classics, edited, with notes and lists of sources

Answer: (C)

 

34. Identify the Booker Prize awardee from the list below, who was not born in India.

(A) Arundhati Ray

(B) Salman Rushdie

(C) V.S. Naipaul

(D) Aravind Adiga

Answer: (C)

 

35. Babaji Nataka

(i) Is considered by many as the first Oriya play.

(ii) Has been translated into English as The Holy Man.

(iii) Is written in colloquial 19thcentury Oriya.

(iv) Has several characters who speak Bangla, Hindi and English.

(A) (i), (ii) and (iii) are correct.

(B) (i), (ii) and (iv) are correct.

(C) Only (i) is correct.

(D) (i), (ii), (iii) and (iv) are correct.

Answer: (D)

 

36. Uttararamacaritam was a famous play of

(A) Bhavabhuti

(B) Kalidasa

(C) Shudraka

(D) Banabhatta

Answer: (A)

 

37. The name of Faulkner’s novel The Sound and the Fury has been taken from

(A) Othello

(B) King Lear

(C) Hamlet

(D) Macbeth

Answer: (D)

 

38. Ovid’s Metamorphoses contains

(A) A collection of religious sayings

(B) A collection of myths

(C) A collection of parables

(D) A collection of poems on ancient European civilization

Answer: (B)

 

39. Identify the book which does not fall under the category of diasporic literature

(A) Can you hear the Night bird call?

(B) The Oath of the Vayuputras

(C) Interpreter of Maladies

(D) The Sorrow and the Terror

Answer: (B)

 

40. Identify the one which is not a historical novel:

(A) Ivanhoe

(B) The Hunchback of Notre Dame

(C) War and Peace

(D) Moby Dick

Answer: (D)

 

41. The Order of Things is a book by

(A) Roland Barthes

(B) Michel Foucault

(C) Jacques Derrida

(D) Ngugi wa Thiongo

Answer: (B)

 

42. Aayatollah Khomeini had declared a ‘fatwa’ on

(A) Arundhati Ray for “God of Small Things”

(B) Salman Rushdie for Midnight’s Children

(C) Salman Rushdie for the Satanic Verses

(D) Amitav Ghosh for River of Smoke

Answer: (C)

 

43. The Cherry Orchard was written by

(A) Moliere in French

(B) Chekhov in Russian

(C) Heine in German

(D) Chekhov in Polish

Answer: (B)

 

44. Who declared that the “unconscious is structured like a language”?

(A) Jacques Lacan

(B) Ferdinand de Saussure

(C) Roman Jacobson

(D) Sigmund Freud

Answer: (A)

 

45. The greatest theorist of tragicomedy was

(A) Giovanni de Bernardo

(B) Battista Guarini

(C) John Dryden

(D) Joseph Addison

Answer: (B)

 

46. “Translation as Perjury” is an essay by

(A) Rammohan Roy

(B) N. Kamala

(C) Anisur Rahman

(D) Sujit Mukherjee

Answer: (D)

 

47. Counterpoints is written by

(A) Ipshita Chanda

(B) Nabaneeta Dev Sen

(C) Chandra Mohan

(D) Ajeet Kaur

Answer: (B)

 

48. Jean-Paul Sartre’s The Flies borrows its theme from

(A) Sophocles

(B) Aristophanes

(C) Homer

(D) Aeschylus

Answer: (D)

 

49. The first department of comparative literature was started at

(A) Jadavpur University

(B) Calcutta University

(C) Delhi University

(D) University of Kerala

Answer: (A)

 

50. Which of the following writers is not a Nobel Laureate?

(A) John Steinbeck

(B) Jean-Paul Sartre

(C) Leo Tolstoy

(D) Harold Pinter

Answer: (C)

 

51. “Why Comparative Indian Literature?” is an essay by

(A) R.K. Dasgupta

(B) Amiya Dev

(C) Swapan Majumdar

(D) Sisir Kumar Das

Answer: (D)

 

52. Who among the following cannot be subsumed under the category, American Transcendentalists?

(A) Walt Whitman

(B) Ralph Waldo Emerson

(C) Emily Dickinson

(D) Henry David Thoreau

Answer: (C)

 

53. Friedrich Schlegel was a major figure of

(A) Early German classicism

(B) Medieval German Literature

(C) The Storm and Drang Movement

(D) German Romanticism

Answer: (D)

 

54. The English Novel Rajmohan’s wife was written by

(A) Michael Madhusudan Dutt

(B) Raja Rammohan Roy

(C) Bankimchandra Chattopadhyay

(D) Rabindranath Tagore

Answer: (C)

 

55. Homer’s The Odyssey contains

(A) 12 books

(B) 18 books

(C) 24 books

(D) 6 books

Answer: (C)

 

56. The Hindi film Utsav was based on

(A) Gathasaptasati

(B) Tripitaka

(C) Mricchhakatika

(D) Meghduta

Answer: (C)

 

57. _________ is the study of the discursive content of images, the symbolic meanings that they express.

(A) Iconology

(B) Philology

(C) Mythography

(D) Iconography

Answer: (D)

 

58. Which early European poet used the AZP structure of the ballet to formulate his stanzaic pattern?

(A) Dante

(B) Petrarch

(C) Harace

(D) Pindar

Answer: (D)

 

59. Satyajit Ray’s award winning film “Pather Panchali” is based on a novel by

(A) Kazi Nazrul Islam

(B) Rabindranath Tagore

(C) Bibhutibhushan Bandopadhyay

(D) Sarat Chandra Chattopadhyay

Answer: (C)

 

60. Which of the following reports engages most clearly with the emergence of Cultural studies?

(A) Greene Report

(B) Blue Report

(C) Bernheimer Report

(D) Levin Report

Answer: (C)

 

61. Culture Studies as an academic discipline began in the UK at the

(A) University of London

(B) University of Birmingham

(C) University of Manchester

(D) University of East Anglia

Answer: (B)

 

62. Name the author of the novel Kartography

(A) Hanif Qureishi

(B) Anitav Ghosh

(C) Shyam Selvadurai

(D) Kamala Shamsie

Answer: (D)

 

63. Who among the following devised a “pointillist” method in Art history?

(A) Ernest Gombrich

(B) Fernand Braudel

(C) Erwin Panofsky

(D) Heinrich Wölfflin

Answer: (B)

 

64. The following poems furnish good examples of the artistic potential of emphasis:

I. “The Lady of Shallot”

II. “Musee des Beaux Arts”

III. “Preludes”

IV. “Ode on a Grecian Uru”

(A) I and II are correct

(B) II and III are correct

(C) III and IV are correct

(D) II and IV are correct

Answer: (D)

 

65. Principles of Art History was written by

(A) Oskar Walzel

(B) Heinrich Wolfflin

(C) Zimmermann

(D) E. Legouis

Answer: (B)

 

66. Which of these books were published in two different editions separated by many years, the first in black and white, and the second in colour, where the racism in the former was sought to be removed by the author in the latter?

(A) Tintin in Africa

(B) Tintin in America

(C) Tintin in the Congo

(D) Tintin and the Broken Ear

Answer: (C)

 

67. Match List – I with List – II:

List – I                                                            List – II

(Broad Area)                                       (Theorist associated with it)

i. The politics of representations         1. Richard Hoggart

ii. Cultural studies and Media             2. Stuart Hall

iii. The audience and consumption     3. Lawrence Grossberg

iv. Cultural studies in the US              4. David Morley

Codes:

       i ii iii iv

(A) 3 4 2 1

(B) 2 4 3 1

(C) 2 1 4 3

(D) 4 3 1 2

Answer: (C)

 

68. The ‘Inuits’ are commonly known as

(A) Negroes

(B) Eskimos

(C) Australoids

(D) Red-Indians

Answer: (B)

 

69. An autobiographical graphic novel by Marjane Satrapi is

(A) My Persia

(B) Revolution

(C) Persepolis

(D) Maus

Answer: (C)

 

70. “Understanding Comics” is written by

(A) Neil Gaiman

(B) Scott McCloud

(C) Alan Moore

(D) Raymond Williams

Answer: (B)

 

71. Which Shakespearean play was Rabindranath Tagore forced to translate at the age of fourteen as a part of his holiday homework?

(A) Antony & Cleopatra

(B) Macbeth

(C) Hamlet

(D) The Merchant of Venice

Answer: (B)

 

72. The concept of “Social Drama” was developed by

(A) Martin Esslin

(B) Victor Turner

(C) Northrop Frye

(D) David Hare

Answer: (B)

 

73. The following play has experimented with cultural and dramatic possibilities in an historical light:

(A) Indian Ink

(B) Bringing Up Father

(C) Teeth N’ Smiles

(D) Mudrārāk asa

Answer: (A)

 

74. Which of these is not one of the general categories Raymond Williams delineates in his definition of culture?

(A) The Social

(B) The Documentary

(C) The Ideal

(D) The Actual

Answer: (D)

 

75. ‘Native Earth Performing Arts’ is a theatre company based in

(A) Toronto

(B) Brisbane

(C) Ahmedabad

(D) Nairobi

 

Answer: (A)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Comparative Literature Paper 3

The old UGC NET Examinations paper-3 in Comparative Literature was of descriptive type till December 2011.

Paper-3 becomes the objective type from June 2012 to November 2017. From July 2018 onward, the paper-3 was stopped and becomes part of the paper-2 itself.

So, the old questions for paper-3 from June 2012 to November 2017 which were of objective type (multiple choice questions) can be used by the UGC NET aspirants for their better preparation for paper-2.

Year Wise NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved question Papers are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Paper
UGC NET Comparative Literature Paper 3 Question Paper 2017 November
UGC NET Comparative Literature Paper 3 Question Paper 2016 July
UGC NET Comparative Literature Paper 3 Question Paper 2015 June
UGC NET Comparative Literature Paper 3 Question Paper 2015 December
UGC NET Comparative Literature Paper 3 Question Paper 2014 June
UGC NET Comparative Literature Paper 3 Question Paper 2014 December
UGC NET Comparative Literature Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Comparative Literature Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Comparative Literature Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Comparative Literature Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Comparative Literature Paper 2 Solved Question Paper 2012 June

We have covered the NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.

If you have any questions about NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
Looking for NTA UGC NET Comparative Literature Paper 3 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgad3FjYCwJseYqvd1dcLeI7BRfmgpU34oJuGfh8W83OpSbRRmEjazX0EedKHuqHHLl6FGeg0XoCRrhNgCedD3tTsKPffO55Iw5jGigBhHhZAgpAGqtg1b9gOAlgzS8u38Jt5CtyGT0txY7LJfjFhOC4s6YoRoszeM8iLJP420Tl7PZSyUfhIiT-aw3Mg=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgad3FjYCwJseYqvd1dcLeI7BRfmgpU34oJuGfh8W83OpSbRRmEjazX0EedKHuqHHLl6FGeg0XoCRrhNgCedD3tTsKPffO55Iw5jGigBhHhZAgpAGqtg1b9gOAlgzS8u38Jt5CtyGT0txY7LJfjFhOC4s6YoRoszeM8iLJP420Tl7PZSyUfhIiT-aw3Mg=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-comparative-literature-paper-3-solved-question-paper-2013-june.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-comparative-literature-paper-3-solved-question-paper-2013-june.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content