NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 June

Looking for NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.

NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 JuneNTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 June: To score better marks in the NTA UGC NET Archaeology, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Question Paper 2013 June. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers along with the latest Archaeology Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.

NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 June

NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Archaeology exam.

Practicing these NTA UGC NET Archaeology Paper 3 previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.


1. The famous Kailashnath Temple at Ellora was carved out during the time of

(A) Cholas

(B) Rashtrakutas

(C) Pallavas

(D) Guptas

Answer: (B)

 

2. Which one of the following places has recently yielded an inscribed sculpture of Ashok?

(A) Junagadh

(B) Delhi

(C) Hampi

(D) Sannati

Answer: (D)

 

3. Which of the following figure is mainly depicted on the coins of Gangeyadeva Kalachuri?

(A) Lakshmi

(B) Vishnu

(C) Saraswati

(D) Kartikeya

Answer: (A)

 

4. Which inscription mentions by name both Kalidasa and Bharavi?

(A) Allahabad Prashasti of Samudra Gupta

(B) Talagunda Pillar inscription of Kakustha Varma

(C) Girnar inscription of Rudradaman

(D) Aihole inscription of Pulakesin – II

Answer: (D)

 

5. Who is the founder of Pashupata religion?

(A) Shantinatha

(B) Sreekara Pandita

(C) Purana Kashyappa

(D) Lukulish

Answer: (D)

 

6. Nalanda University was primarily a

(A) Shaiva Centre

(B) Vaishnava Centre

(C) Buddhist Vihara

(D) Jaina Centre

Answer: (C)

 

7. Main characteristic feature of the Vesara style of Architecture is

(A) Oval shape plan

(B) Square shape plan

(C) Stellate (star) shape plan

(D) Triangular shape plan

Answer: (C)

 

8. The main characteristic feature of megalithic culture is

(A) Large stone burials

(B) Large brick burials

(C) Large stone temples

(D) Large brick temples

Answer: (A)

 

9. The Buddha was first time represented anthropomorphically on the coins of

(A) Menander

(B) Kanishka I

(C) Huvishka

(D) Vasudeo

Answer: (B)

 

10. Who among the following introduced the gold coins?

(A) Demetrius

(B) Wema Kadphises

(C) Kanishka I

(D) Kujula – Kadphises

Answer: (B)

 

11. Who issued the coins depicting the King seated on a couch playing the vina?

(A) Chandragupta Maurya

(B) Kumara Gupta I

(C) Kanishka I

(D) Rudradaman

Answer: (B)

 

12. The earliest stone tools are known as

(A) Olduwan

(B) Acheulian

(C) Retouched tool

(D) Flake tool

Answer: (A)

 

13. The composer of Aihole Inscription of Pulakeshina II was

(A) Harisena

(B) Chapada

(C) Banabhatta

(D) Ravikirti

Answer: (D)

 

14. Which of the following was the most important river of Rig Vedic Age?

(A) Ganga

(B) Yamuna

(C) Saraswati

(D) Sindhu

Answer: (C)

 

15. Who allowed for the first time Indian Universities to take up archaeological excavation?

(A) A. Cunningham

(B) R.E.M. Wheeler

(C) A. Ghosh

(D) M. S. Vats

Answer: (B)

 

16. The half-life of Carbon-14 isotope present in organic matter is

(A) 5568 years

(B) 5598 years

(C) 5658 years

(D) 5698 years

Answer: (A)

 

17. Which of the following is the earliest copper plate grant?

(A) The Damodarpur Copper Plate Inscription

(B) Paharpur Copper Plate Inscription

(C) The Sohagaura Copper Plate Inscription

(D) The Ghugrahate Copper Plate Inscription

Answer: (C)

 

18. Attirampakkam is located in

(A) Andhra Pradesh

(B) Karnataka

(C) Tamil Nadu

(D) Orissa

Answer: (C)

 

19. The source of Lapislazuli (fine quality) was located in one of the following regions:

(A) Gujarat

(B) Rajasthan

(C) Punjab

(D) Afghanistan

Answer: (D)

 

20. Which of the following group of human beings is known as the most intelligent group?

(A) Homo habilis

(B) Homo erectus

(C) Homo sapiens sapiens

(D) Neanderthalensis

 

Answer: (C)

 

21. Megalithic people were unaware of one of the following:

(A) Pastoralism

(B) Agriculture

(C) Trade

(D) Urbanism

Answer: (D)

 

22. Identify one of the following: Sarnath is famous for

(A) Commercial centre

(B) Communal harmony

(C) Centre of education

(D) The first Sermon of Buddha

Answer: (D)

 

23. Which of the following is not associated with the South Indian Megaliths?

(A) Menhir

(B) Dolmenoid cist

(C) Cairn circle

(D) Cemetery-H

Answer: (D)

 

24. Who among the following depicted the symbol of a ship with mast on his coins?

(A) Vasisthiputra Pulumavi

(B) Rudradaman I

(C) Gautamiputra Satakarni

(D) Simuka Satavahana

Answer: (A)

 

25. Jayal Formation in the Thar Deserthas yielded

(A) Lower Palaeolithic tools

(B) Upper Palaeolithic tools

(C) Mesolithic tools

(D) None of the above

Answer: (A)

 

26. Who has said that ‘the archaeological excavator is not digging things, he is digging up people?

(A) Sir John Marshall

(B) Sir Mortimer Wheeler

(C) Sir John Lubbock

(D) Gordon Childe

Answer: (B)

 

27. Where the earliest rock-cut caves were carved by Ashoka?

(A) Lomash Rishi Caves

(B) Vyagra Gumpha Caves

(C) Barabara Caves

(D) Ajanta Caves

Answer: (C)

 

28. A unique characteristic feature of the Mauryan art is

(A) Polishing the surface

(B) Minute decorative carvings

(C) Floral decoration

(D) None of the above

Answer: (A)

 

29. Which of the following scholars is the author of book entitled “The Personality of India”?

(A) B. Subba Rao

(B) R.D. Banerjee

(C) V.D. Mahajan

(D) K.A.N. Sastry

Answer: (A)

 

30. Hoyasaleshwara Temple is situated at

(A) Beluru

(B) Halebidu

(C) Badami

(D) Hampi

Answer: (B)

 

31. Which of the following features is absent in North Indian Temples?

(A) Shikhara

(B) Mandapa

(C) Antarala

(D) Gopuram

Answer: (D)

 

32. Identify the two Mesolithic rock shelters in India out of the following:

(i) Bhimbethka

(ii) Muchatla Chintamanu Gavi

(iii) Morhanapahar

(iv) Pachad

Codes:

(A) (i) and (iv)

(B) (i) and (iii)

(C) (i) and (ii)

(D) (i), (ii) and (iv)

Answer: (B)

 

33. Dendro chronology was first developed by

(A) Willard F. Libby

(B) Prof. Zeuner

(C) A.E. Douglass

(D) H.H. Thomas

Answer: (C)

 

34. Which of the following dynasty constructed the Khajuraho Temples?

(A) Bundela

(B) Ikshavaku

(C) Chandella

(D) Scindia

Answer: (C)

 

35. Pearl millet is a native of one of the following continents:

(A) Africa

(B) Asia

(C) Australia

(D) America

Answer: (A)

 

36. Who is the author of the book ‘Ramayana Myth or Reality’?

(A) B. Subba Rao

(B) H.D. Sankalia

(C) R. Allchin

(D) K.A.N. Shastri

Answer: (B)

 

37. Where is the upper Palaeolithic site Renigunta located?

(A) Andhra Pradesh

(B) Bihar

(C) Maharashtra

(D) Gujarat

Answer: (A)

 

38. Who is the author of the book “The Birth of Indian Civilization”?

(A) M. Sheshadri

(B) H.D. Sankalia

(C) B.B.Lal

(D) B. R. Allchin

Answer: (D)

 

39. Who introduced the concept of ‘Three Age System’ in pre-history?

(A) H.D. Sankalia

(B) A. Ghosh

(C) B.L. Rice

(D) Christian Thomson

Answer: (D)

 

40. Ostrich egg shell beads have been found at

(A) Adamgarh

(B) Balathal

(C) Kayatha

(D) Patne

Answer: (D)

 

41. Which of the following inscription states that Ashoka paid a visit to Lumbini in the 20th year of his consecration as King?

(A) Sasaram Pillar Inscription

(B) Rummindei Pillar Inscription

(C) Bharhuta Inscription

(D) Bhabru Inscription

Answer: (B)

 

42. Which of the following Ashokan inscriptions refers to the ancient city of “ISILA”?

(A) Maski rock edict

(B) Udegolam

(C) Brahamagiri

(D) Sanchi Edict

Answer: (C)

 

43. In which of the following periods fire was introduced?

(A) Lower Palaeolithic

(B) Middle Palaeolithic

(C) Upper Palaeolithic

(D) Mesolithic

Answer: (D)

 

44. Which of the following became known because of the practice of last rites?

(A) Copper Hoards Culture

(B) Painted Grey Ware Culture

(C) Megalithic Culture

(D) Northern Black Polished Ware Culture

Answer: (C)

 

45. Identify the year of Aihole inscription among the following:

(A) 630 A.D.

(B) 634 A.D.

(C) 638 A.D.

(D) 649 A.D.

Answer: (B)

 

46. Barley is a native of one of the following regions:

(A) Kashmir

(B) Baluchistan

(C) Anatolia

(D) Yellow river basin

Answer: (C)

 

47. Ethnographic parallels of worship of mother Goddess have been found at

(i) Baghor I

(ii) Budihal

(iii) Burzhom

(iv) Patne

Codes:

(A) (i) and (ii)

(B) (ii) and (iii)

(C) (iii) and (iv)

(D) (i) and (iv)

Answer: (A)

 

48. The Architectural parts of a temple in the construction order are given below. Select the correct answer using the codes given below:

(A) Adhisthana, Bhitti, Kapota, Sikhara

(B) Kapota, Bhitti, Sikhara, Adhisthana

(C) Bhitti, Kapota, Adhisthana, Sikhara

(D) Sikhara, Kapota, Adhisthana,Bhitti

Answer: (A)

 

49. Which of the following prehistoric sites are OSL daters?

(i) Jwalapuram

(ii) Bansghat

(iii) Patpara

(iv) Nevasa

Codes:

(A) (i) and (ii)

(B) (ii) and (iii)

(C) (iii) and (iv)

(D) (i) and (iii)

Answer: (D)

 

50. Assertion (A): The Indus Valley Civilization people did not build ships.

Reason (R): They did not have the knowledge of ship building technology.

Codes:

(A) Both(A) and (R) are true.

(B) (A) is true, but (R) is false.

(C) Both (A) and (R) are false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

 

Answer: (C)

 

51. Assertion (A): The punch marked coins do not have any legend.

Reason (R): The art of writing was not known at that time.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are true.

(B) Both (A) and (R) are false.

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (C)

 

52. Assertion (A): Good trade contact was between Arikamedu and Roman world.

Reason (R): Because Indian merchandise was in surplus.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are correct.

(B) Both (A) and (R) are false.

(C) (A) is false, but (R) is correct.

(D) (R) is false, but (A) is correct.

Answer: (A)

 

53. Assertion (A): Rock-cut caves were mainly excavated for the religions purpose in the ancient India.

Reason (R): It was for the purpose of propagating Buddhism, Brahmanism and Jainism.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are correct.

(B) (A) is correct, but (R) is false.

(C) (A) is false, but (R) is correct.

(D) Both (A) and (R) are false.

Answer: (A)

 

54. Assertion (A): In the early-medieval temples of Cholas, the temple served the purpose of Bankers for helping the poor people.

Reason (R): Such Epigraphic evidences are available.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are false.

(B) (A) is correct, but (R) is false.

(C) (A) is partly correct, but (R) is false.

(D) Both (A) and (R) are correct.

Answer: (D)

 

55. Assertion (A): The anthropomorphic figures of Copper Hoards seem to be ritual figure.

Reason (R): Because they bear resemblance with sacrificial axes of iron used by tribal people of Chhota Nagpur.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is false.

(B) (A) is false, but (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) Both (A) and (R) are false.

Answer: (C)

 

56. Assertion (A): Development of Palaeolithic Technology is worked out by economy of labour and raw material.

Reason (R): The increasing cranial capacity was responsible for it.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are false.

(B) Both (A) and (R) are correct.

(C) (A) is correct and (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is correct.

Answer: (B)

 

57. Assertion (A): Increase in number of sites and extension of distribution area has been found during Mesolithic culture.

Reason (R): It is due to favourable climatic conditions and increase in human population in this period.

Codes:

(A) (A) is correct and (R) is wrong.

(B) (A) is wrong, but (R) is correct.

(C) (A) and (R) both are correct and (R) is correct explanation of (A).

(D) Both (A) and (R) are wrong.

Answer: (C)

 

58. Assertion (A): Megalithic monuments were built by Vedic people.

Reason (R): Large stone blocks for this purpose were used.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are true.

(B) Both (A) and (R) are false.

(C) (A) is false, but (R) is true.

(D) (A) is true, but (R) is false.

Answer: (C)

 

59. Assertion (A): The layers on both sides of the pit are earlier than the pit.

Reason (R): Because these were accumulated before the pit was dug.

Codes:

(A) (A) is correct and (R) is false.

(B) Both (A) and (R) are correct.

(C) (A) is false and (R) is correct.

(D) Both (A) and (R) are false.

Answer: (B)

 

60. Arrange the following sites in chronological order:

(i) Mahabalipuram

(ii) Arikamedu

(iii) Belur

(iv) Brahmagiri

Codes:

(A) (i) (iii) (iv) (ii)

(B) (iv) (ii) (i) (iii)

(C) (ii) (i) (iii) (iv)

(D) (iii) (iv) (ii) (i)

Answer: (B)

 

61. Arrange the following sites in chronological order:

(i) Terdal

(ii) Birbhanpur

(iii) Samnapur

(iv) Hathnora

Codes:

(A) (i), (iii), (iv) and (ii)

(B) (ii), (iii), (iv) and (i)

(C) (iv), (iii), (ii) and (i)

(D) (iii), (ii), (iv) and (i)

Answer: (C)

 

62. We have four cultures, identify the correct chronological order:

(i) Acheulian

(ii) Abbevillian

(iii) Magdalonian

(iv) Mousterian

Codes:

(A) (iv) (iii) (ii) (i)

(B) (iii) (ii) (i) (iv)

(C) (i) (iv) (iii) (ii)

(D) (ii) (i) (iv) (iii)

Answer: (D)

 

63. Arrange the following in chronological order:

(i) Hindu Shahi coins of Afghanistan

(ii) The Chakravikrama type coins of Chandragupta II

(iii) The gold coins of KujulaKadphises

(iv) Coins of Azes I

Codes:

(A) (iv) (iii) (ii) (i)

(B) (ii) (i) (iii) (iv)

(C) (iii) (ii) (i) (iv)

(D) (ii) (iii) (iv) (i)

Answer: (A)

 

64. Match the items of List – I with those of List – II:

List – I                        List – II

a. Lothal                      i. B.P. Sinha

b. Kalibanga                ii. R.E.M. Wheeler

c. Arikamedu              iii. B.B. Lal

d. Chirand                   iv. S.R. Rao

Codes:

       a b c d

(A) iv iii ii i

(B) ii iii i iv

(C) iii i iv ii

(D) i ii iii iv

Answer: (A)

 

65. Match the following sites of List – I with rivers of List – II:

List – I                        List – II

a. Maheshwar              i. Chhoti Kali Sindh

b. Kayatha                   ii. Bhima

c. Chandoli                  iii. Narmada

d. Nagda                     iv. Chambal

Codes:

       a b c d

(A) iii i ii iv

(B) i iii iv ii

(C) iv iii ii i

(D) i ii iii iv

Answer: (A)

 

66. Middle Palaeolithic artefacts have been found from the rock shelters/ caves of

(i) Lahariadih

(ii) Bhimbethka

(iii) Lekhahia

(iv) Sanghao Cave

Codes:

(A) (i) and (ii)

(B) (ii) and (iii)

(C) (iii) and (iv)

(D) (ii) and (iv)

Answer: (D)

 

67. Match the following Geographical areas of List – I with Pre-historians of List – II:

List – I                                                                        List – II

a. Kashmir and the Sohan river valley                        i. Sankalia and Joshi

b. Liddar Valley                                                          ii. deTerra and Paterson

c. Potwar Plateau                                                        iii. Rendell and Dennel

d. Beas and Banganga Valleys                                   iv. B.B. Lal

Codes:

      a b c d

(A) i ii iii iv

(B) iv iii ii i

(C) ii i iii iv

(D) i ii iv iii

Answer: (C)

 

68. Match the following List – I with List – II and select the answer using the codes given below:

List – I                        List – II

a. Burzahom                i. Chalcolithic

b. Kumaranahalli         ii. Neolithic

c. Nevasa                     iii. Megalithic

d. Kayatha                  iv. Palaeolithic

Codes:

      a b c d

(A) iv iii ii i

(B) i ii iii iv

(C) ii iii iv i

(D) iii iv i ii

Answer: (C)

 

69. Match the following rulers of List – I with their respective temples of List – II and select the correct answer using the codes given below the list:

List – I                                                                        List – II

a. Brihadeshwar (Rajarajeshwara) Temple                  i. Loka Mahadevi

b. Badami Caves                                                         ii. Rajaraj Chola

c. Ratha’s at Mamallapuram                                       iii. Mangaleshwar

d. Virupaksha Temple of Pattadakal                          iv. Narasingh Varman

Codes:

       a b c d

(A) iv ii i iii

(B) iii iv i ii

(C) i ii iii iv

(D) ii iii iv i

Answer: (D)

 

70. Match the items of List – I with those of List – II:

List – I                        List – II

a. Vikrama era             i. 628 A.D.

b. Gupta era                ii. 78 A.D.

c. Harsha era               iii. 58 B.C.

d. Saka era                  iv. 319 A.D.

Codes:

       a b c d

(A) iii iv i ii

(B) iv ii iii i

(C) ii iii iv i

(D) iv ii iii i

Answer: (A)

 

71. Match the List – I with List – II:

List – I                        List – II

a. Chirand                   i. O.C.P.

b. Pallavaram               ii. Mesolithic

c. Birbhanpur              iii. Palaeolithic

d. Rajpur-Parasu         iv. Neolithic

Codes:

      a b c d

(A) iv iii ii i

(B) ii iv i iii

(C) iii i iv ii

(D) i ii iii iv

Answer: (A)

 

72. Match the terms of List – I with the meanings of List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                        List – II

a. Virgin soil                i. Unproductive layer

b. Sterile layer             ii. Free from human intervention

c. Baulk                       iii. Concealing the preceding one

d. Ceiling layer            iv. Section bearing portion

Codes:

       a b c d

(A) ii i iii iv

(B) ii i iv iii

(C) iii ii i iv

(D) iv iii ii i

Answer: (B)

 

73. Match the sites of List – I with the regions of List – II and select the correct code given below:

List – I                        List – II

a. Bagasara                  i. Deccan

b. Mahurjhari               ii. Gujarat

c. Manheru                  iii. Uttar Pradesh

d. Agiabir                    iv. Haryana

Codes:

       a b c d

(A) iv i ii iii

(B) ii i iv iii

(C) iii ii i iv

(D) i iii iv ii

Answer: (B)

 

74. Match the Books of List – I with those of authors in List – II:

List – I                                                                                                List – II

a. The Archaeology of India                                                               i. Fairservice W.A.

b. The Roots of Ancient India                                                            ii. Agrawal D.P.

c. The City in Early Historical India                                                   iii. Gupta S.P.

d. Archaeology of Soviet Central Asia and Indian Borderlands       iv. Ghosh A.

Codes:

       a b c d

(A) i ii iii iv

(B) iv iii ii i

(C) ii i iv iii

(D) ii iii iv i

Answer: (C)

 

75. Match the Books of List – I with those of authors in List – II:

List – I                                                List – II

a. Prehistoric India                              i. Possehl G.L.

b. Ancient Cities of the Indus            ii. Piggott S.

c. Prehistory of India                          iii. Subbarao B.

d. The Personality of India                 iv. Sankalia H.D.

Codes:

      a b c d

(A) i ii iii iv

(B) ii i iv iii

(C) iii ii i iv

(D) i iii ii iv

 

Answer: (B)


Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Archaeology Paper 3

The old UGC NET Examinations paper-3 in Archaeology was of descriptive type till December 2011.

Paper-3 becomes the objective type from June 2012 to November 2017. From July 2018 onward, the paper-3 was stopped and becomes part of the paper-2 itself.

So, the old questions for paper-3 from June 2012 to November 2017 which were of objective type (multiple choice questions) can be used by the UGC NET aspirants for their better preparation for paper-2.

Year Wise NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved question Papers are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Paper
UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2017 November
UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2016 July
UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2015 June
UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2015 December
UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2014 June
UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2014 December
UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2012 June

We have covered the NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.

If you have any questions about NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
Looking for NTA UGC NET Archaeology Paper 3 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgAaM3ywsJKGByjGeD0LVoXqXpvxQcIeAt1ylFP_LEkNM5ngWrxd_b3FA6u7dHnSypcMon87xkWVu6gr6hEgMPsJkPip8i27yM7cRo8gDzsvOlWQl9YRUgWIJRqely_ASsP-M1nOp8LDIQ8wJbSp4AU-vhNZhxdyUIn3_6KantLkTdk7fXg-yo0D8SlmA=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgAaM3ywsJKGByjGeD0LVoXqXpvxQcIeAt1ylFP_LEkNM5ngWrxd_b3FA6u7dHnSypcMon87xkWVu6gr6hEgMPsJkPip8i27yM7cRo8gDzsvOlWQl9YRUgWIJRqely_ASsP-M1nOp8LDIQ8wJbSp4AU-vhNZhxdyUIn3_6KantLkTdk7fXg-yo0D8SlmA=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-archaeology-paper-3-solved-question-paper-2013-june.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-archaeology-paper-3-solved-question-paper-2013-june.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content