NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June

Looking for NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.

NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 JuneNTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June: To score better marks in the NTA UGC NET Archaeology, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Archaeology Question Paper 2 2013 June. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers along with the latest Archaeology Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.

NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June

NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Archaeology exam.

Practicing these NTA UGC NET Archaeology previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.


1. The first systematic and scientific attempt to put Indian pre-history on a proper foundation was made by

(A) Meadows Tailor

(B) Yale-Cambridge Expedition

(C) Archaeological Survey of India

(D) Deccan College, Poona

Answer: (B)

 

2. Who pioneered the Arial photography in Archaeology?

(A) Glyn Daniel

(B) Wooley

(C) O.G.S. Crawford

(D) Pitts River

Answer: (C)

 

3. Experiments in the realm of domestication of animals and cultivation of plants were made in

(A) Lower Palaeolithic period

(B) Middle Palaeolithic period

(C) Upper Palaeolithic period

(D) Mesolithic period

Answer: (D)

 

4. Abripataud in France has yielded a very rich sequence of

(A) Lower Palaeolithic

(B) Middle Palaeolithic

(C) Upper Palaeolithic

(D) Mesolithic

Answer: (C)

 

5. Which of the following is synonymous with the second urbanisation in Indian subcontinent?

(A) Stone Age

(B) Bronze Age

(C) Iron Age

(D) Golden Age

Answer: (C)

 

6. Which of the following inscriptions mentions ‘Devanampiya Piyadasi’ as Ashok?

(A) Rupnath rock edict

(B) Maski rock edict

(C) Sanchi pillar edict

(D) Bairat rock edict

Answer: (B)

 

7. Who among the following issued the Potin coins?

(A) Yaudheyas

(B) Satavahanas

(C) Parthians

(D) Western Kshatrapas

Answer: (B)

 

8. Which of the following sites has yielded the oldest remains of Ostrich egg shell beads in India?

(A) Chambal Valley

(B) Bhimbetka

(C) Patne

(D) Chaturbhuj Nala

Answer: (C)

 

9. The King who introduced the figure of Buddha with the legend “BODDO” on the gold and “SAKAMANO BODO” on the copper coins?

(A) Demetrius

(B) Huvishka

(C) Kanishka I

(D) Wima kadphises

Answer: (C)

 

10. The composer of the Aihole inscription of Pulakesin – II was

(A) Harisena

(B) Ravikirti

(C) Chapada

(D) Banabhatta

Answer: (B)

 

11. Which of the following inscriptions dated both in Saka era and Kali era?

(A) Junagadh Inscription

(B) Allahabad Pillar Inscription

(C) Aihole Inscription

(D) Besnagar Garuda Pillar Inscription

Answer: (C)

       

12. Which of the following is known as bifacial tool?

(A) Chopper

(B) Chopping

(C) Blade

(D) Parallel sided blade

Answer: (B)

 

13. Find out why the early man could use copper first?

(A) It was easy to work on it.

(B) It was a pure metal.

(C) Its deposits were easily accessible.

(D) It was available frequently.

Answer: (C)

 

14. Lakulisa is an incarnation of

(A) Mahavira

(B) Shiva

(C) Visnu

(D) Indra

Answer: (B)

 

15. Which of the following Harappan site is not in Gujarat?

(A) Rojdi

(B) Lothal

(C) Manda

(D) Surkotda

Answer: (C)

 

16. Which one of the following places has recently yielded an inscribed sculpture of Ashoka?

(A) Sannati

(B) Junagadh

(C) Mathura

(D) Saranath

Answer: (A)

 

17. The Harappan bricks were mainly

(A) Hand-made

(B) Made in an open mould

(C) Cut with the help of chisel

(D) Sawn with the help of a saw

Answer: (B)

 

18. Who built the Rath Temples of ‘Mahabalipuram’?

(A) Mahendravarman Pallav

(B) Mahendravarman

(C) Narshinhvarman-I

(D) None of these

Answer: (C)

 

19. Which of the following inscription states that image of Jinasena was brought back from Pataliputra to Utkalapradesha?

(A) Barabar Cave Inscription

(B) Hathigumpha Inscription of King Kharavela

(C) Kalinga Edict of Ashoka

(D) Sravanabelagola Inscription

Answer: (B)

 

20. Which one of the following inscriptions mentions the name of Kalidasa and Bharavi?

(A) Hathigumpha Inscriptions

(B) Banskhera Copper Plate

(C) Aihole Inscription

(D) Allahabad Pillar Inscription

 

Answer: (C)

 

21. Of the following epigraphs which one is significant for the history of Bhagavatism?

(A) Besanagar Pillar Inscription of Heliodorus

(B) Rumindei Pillar Inscription of Ashoka

(C) Mathura Pillar Inscription of Chandragupta II

(D) Talagunda Pillar Inscription of Kakustha Varma

Answer: (A)

 

22. The two main periods of occupation identified of Hallur (Karnataka) are

(A) Upper Palaeolithic – Microlithic

(B) Neolithic – Chalcolithic and Megalithic

(C) Megalithic – Early historic

(D) Microlithic – Neolithic

Answer: (B)

 

23. Which of the following styles of temples Saptapagoda represents to?

(A) Nagar style

(B) Mahendravarman style

(C) Mammalla style

(D) Vesar style

Answer: (C)

 

24. Which of the following period was famous for bronzes?

(A) Pallava

(B) Chola

(C) Gupta

(D) Rashtrakuta

Answer: (B)

 

25. The manuscript of Kautilya’s Arthashastra was first discovered and studied by

(A) K.A. Nilakantha Shastri

(B) R. Shama Shastri

(C) J. Buhler

(D) Sir William Jones

Answer: (B)

 

26. About which ruler’s attainments is the Mandsaur inscription?

(A) Harshvardhan

(B) Narsingh Baladitya

(C) Mihirkul

(D) Yashodharma

Answer: (D)

 

27. Which of the following inscriptions refer to the erection of Garuda pillar in front of a temple?

(A) Mehrauli Iron Pillar Inscription

(B) Allahabad Stone Pillar Inscription

(C) Besnagar Pillar Inscription of Heliodorus

(D) A marble pillar inscription and Dharanikota in Guntur district

Answer: (C)

 

28. The famous Kailashnath Temple is located at

(A) Ajanta

(B) Ellora

(C) Badami

(D) Belur

Answer: (B)

 

29. Who introduced the ‘Horseman type of coins’?

(A) Harshavardhana

(B) Amoghavarsha Nripatunga

(C) Gautamiputra Satakarni

(D) Chandra Gupta II

Answer: (D)

 

30. Arrange the following foreign travellers in chronological order:

(i) Itsing

(ii) Fahien

(iii) Megasthanes

(iv) Hiuen Tsang

Codes:

(A) (iii) (ii) (iv) (i)

(B) (iv) (iii) (i) (ii)

(C) (ii) (iv) (i) (iii)

(D) (i) (ii) (iii) (iv)

Answer: (A)

 

31. Arrange the following monuments in the order of their chronology:

(i) Arjuna Rath at Mamallapuram

(ii) Main Stupa at Sanchi

(iii) Virupaksha Temple at Hampi

(iv) Brihadeshwara Temple at Tanjore

Codes:

(A) (ii) (i) (iv) (iii)

(B) (i) (ii) (iii) (iv)

(C) (iv) (iii) (ii) (i)

(D) (iii) (iv) (i) (ii)

Answer: (A)

               

32. Pleistocene animal fossils have been in abundance in

(i) Narmada Valley

(ii) Ganga Valley

(iii) Indus Valley

(iv) Son Valley

Codes:

(A) (i) and (ii)

(B) (ii) and (iii)

(C) (iii) and (iv)

(D) (i) and (iv)

Answer: (D)

 

33. Excavation at Nakjharkhurd in the middle Son valley yielded lower and middle Palaeolithic artefacts in successive stratigraphic context in the formations of

(i) Sihawal

(ii) Patpara

(iii) Beghor

(iv) Khetaunhi

Codes:

(A) (i) and (ii)

(B) (ii) and (iii)

(C) (iii) and (iv)

(D) (i) and (iv)

Answer: (A)

 

34. Assertion (A): The decline of Harappan civilization began from 2000 BC.

Reason (R): It was due to drastic change in climate.

Codes:

(A) (A) is true, but (R) is false.

(B) (A) is false, but (R) is true.

(C) Both (A) and (R) are true.

(D) Both (A) and (R) are false.

Answer: (C)

 

35. Assertion (A): Neolithic culture developed over the foundation of scarcity of natural food resources.

Reason (R): Food collecting pressure and growth of Mesolithic population resulted in exhaustion of natural food which gave impetus to food production.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are false.

(B) Both (A) and (R) are correct.

(C) Both (A) and (R) are partly correct.

(D) (A) is correct and (R) is false.

Answer: (B)

 

36. Assertion (A): Wherever the works of Harappan art survive, they add greatly to our comprehension of prehistoric cultures.

Reason (R): Because they provide an insight into the minds of the artist.

Codes:

(A) (A) is correct and (R) is false.

(B) (A) is false and (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) Both (A) and (R) are false.

Answer: (C)

 

37. Assertion (A): Second urbanisation took place in Ganga-Yamuna doab.

Reason (R): The discovery of iron was the cause for it.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are false.

(B) (A) is correct, but (R) is false.

(C) (A) is false, but (R) is correct.

(D) Both (A) and (R) are correct.

Answer: (D)

 

38. Assertion (A): Decline of Harappan city was not sudden.

Reason (R): There is no evidence of Aryan invasion.

Codes:

(A) (A) is false, but (R) is correct.

(B) (A) is correct, but (R) is false.

(C) Both (A) and (R) are false.

(D) Both (A) and (R) are correct.

Answer: (D)

 

39. Assertion (A): Ashokan inscriptions are located on ancient major trade routes.

Reason (R): So that common man can read these inscriptions.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are false.

(B) Both (A) and (R) are true.

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (B)

 

40. Match the following List – I with the List – II and select the correct answer using the codes given below the list:

List – I                                                                                                                        List – II

a. The concept of the three age system in Archaeology was first introduced by       i. M. Sheshadri

b. The terracotta head rest was first discovered in India by                                       ii. A.E. Douglas

c. Dendro chronology was first developed by                                                            iii. R.E.M. Wheeler

d. The first scientific archaeological excavation in Indian was conducted by           iv. Christian Thomson

Codes:

      a b c d

(A) i iii iv ii

(B) iv i ii iii

(C) iii ii i iv

(D) ii iv iii i

Answer: (B)

 

41. Match the following List – I with List – II and select the correct answer from the codes given below:

List – I                                                                                                List – II

a. Indian Architecture                                                                                     i. P.V. Kane

b. Epigraphical Studies in India                                                          ii. Percy Brown

c. History of Dharmashastra                                                               iii. A.S. Altekar

d. Catalogue of the Gupta Gold Coins in the Bayana Hoard                        iv. D.C. Sirkar

Codes:

       a b c d

(A) iv iii i ii

(B) ii iv i iii

(C) iii i ii iv

(D) i iii iv ii

Answer: (B)

 

42. Match the books of List – I with authors of List – II:

List – I                                                            List – II

a. Prehistoric Indian Rock Paintings               i. R.K. Varma

b. Stone Age Cultures of Bellary                    ii. B. Subbarao

c. The Mesolithic Age in Mirzapur                 iii. P. Singh

d. The Neolithic Origins                                 iv. E. Neumayer

Codes:

      a b c d

(A) i ii iii iv

(B) iv iii ii i

(C) iv ii i iii

(D) ii iii i iv

Answer: (C)

 

43. Match the following structures of List – I with the site of their finding in List – II:

List – I                                    List – II

a. Dockyard                            i. Lothal

b. Large Tank                          ii. Sringaverapura

c. Apsidal Temple                   iii. Sankh

d. Chakra shaped Stupa          iv. Nagarjuna Konda

Codes:

       a b c d

(A) ii i iv iii

(B) i ii iii iv

(C) iii iv ii i

(D) i iv iii ii

Answer: (B)

 

44. Match the following sites of List – I with the name of the excavators of List – II:

List – I                        List – II

a. Hunsagi                   i. H.D. Sankalia

b. Adamgarh               ii. Gudrun Carnivas

c. Nevasa                     iii. K. Paddayya

d. Chirki                      iv. R.V. Joshi

Codes:

      a b c d

(A) i ii iii iv

(B) iv iii ii i

(C) iii iv i ii

(D) iii iv ii i

Answer: (C)

 

45. Match the following regions of List – I with excavated sites of List – II:

List – I                                                List – II

a. Shillong Plateau in Assam               i. Daojali Hading

b. Garo hills of Meghalaya                  ii. Selbalgiri

c. North Cachar Hills of Assam          iii. Sarutaru

d. Singhbhum                                      iv. barudih

Codes:

      a b c d

(A) i ii iii iv

(B) iv iii ii i

(C) iii ii i iv

(D) ii iii iv i

Answer: (C)

 

46. Match List – I with items of List – II:

List – I                                                List – II

a. King and Queen type coins             i. Samudragupta

b. Chakravikrama type coins               ii. Kumaragupta I

c. Apratigha type coins                       iii. Chandragupta II

d. Standard bearer type coins                         iv. Chandragupa I

Codes:

       a b c d

(A) iv iii ii i

(B) ii iv i iii

(C) iii iv ii i

(D) iv ii iii i

Answer: (A)

 

47. Match the following List – I with List – II and select the correct answer using the codes given below the List:

List – I                                                            List – II

a. Draupadi Rath (Mahabalipuram)                i. Chalukya

b. Kailasanatha Temple (Ellora)                      ii. Ganga

c. Gomateshwara Statue (Sravanabelagola)    iii. Pallava

d. Durga Temple (Aihole)                               iv. Rashtrakuta

Codes:

      a b c d

(A) i iii iv ii

(B) iii iv ii i

(C) iv ii i iii

(D) ii i iii iv

Answer: (B)

 

48. Match the following List – I with List – II and select the correct answer using the codes given below the list:

List – I                                                            List – II

(Inscription)                                                    (Rulers)

a. Saranath Buddhist Image Inscription         i. Heliodorus

b. Mathura Pillar Inscription                           ii. Rudradaman I

c. Besnagar Garuda Pillar Inscription             iii. Kanishka

d. Junagadh Inscription                                  iv. Huvishka

Codes:

      a b c d

(A) iv ii iii i

(B) ii i iv iii

(C) iii iv i ii

(D) i iii ii iv

Answer: (C)

 

49. Match the sites of List – I with district of List – II:

List – I                        List – II

a. Sangankal                i. Barmer (Rajasthan)

b. Tarsang                    ii. Raisen (M.P.)

c. Putlikarar                 iii. Vadodara (Gujarat)

d. Tilwara                    iv. Bellary (Karnataka)

Codes:

      a b c d

(A) i ii iii iv

(B) iv iii ii i

(C) ii i iv iii

(D) iv i iii ii

Answer: (B)

 

50. Match the following List – I with List – II and select the correct answer using the codes given below the list:

List – I                                    List – II

a. Dvaja Sthambha                  i. Image Pillar

b. Jaya Sthambha                    ii. Flag-staff

c. Kirti Sthambha                    iii. Victory Pillar

d. Chhaya Sthambha               iv. Fame Pillar

Codes:

      a b c d

(A) i ii iii iv

(B) ii iii iv i

(C) iii iv i ii

(D) iv i ii iii

 

Answer: (B)


Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Archaeology

Year Wise NTA UGC NET Archaeology Solved question Papers from June 2006 till today are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Paper
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2020 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2019 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2019 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2018 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2018 July
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2017 November
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2016 July
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2015 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2015 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2014 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2014 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2011 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2011 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2010 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2010 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2009 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2009 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2008 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2008 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2007 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2007 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2006 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2006 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2005 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2005 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.

If you have any questions about NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
Looking for NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 June.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgUeBdsLlaqqLc2gaXxa4qJkdIR60mxQ9UGpBEri_50GnF3Ndlt-OYM-CKqitbgiudYRRtwjw_ShDJpMrWqhHM2ZR4L-IEjbJgTSUNnRBMwWB9sRgMgAZppNWHFk2o4rzEEK3LCRF2cELQf5HQQY9AbllRwC5yatV76lO4uP4z7P6uHEXlnNkbVC0aFeg=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgUeBdsLlaqqLc2gaXxa4qJkdIR60mxQ9UGpBEri_50GnF3Ndlt-OYM-CKqitbgiudYRRtwjw_ShDJpMrWqhHM2ZR4L-IEjbJgTSUNnRBMwWB9sRgMgAZppNWHFk2o4rzEEK3LCRF2cELQf5HQQY9AbllRwC5yatV76lO4uP4z7P6uHEXlnNkbVC0aFeg=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-archaeology-paper-2-solved-question-paper-2013-june.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-archaeology-paper-2-solved-question-paper-2013-june.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content