NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June

Looking for NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.

 NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 JuneNTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June: To score better marks in the NTA UGC NET Archaeology, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Archaeology Question Paper 2 2012 June. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers along with the latest Archaeology Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.

NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June

NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Archaeology exam.

Practicing these NTA UGC NET Archaeology previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.


1. Vertical recording of an excavated trench is known as:

(A) Section drawing

(B) Drawing of plan

(C) Contextual recording of artefacts on plan

(D) Mapping geo-morphological features

Answer: (A)

 

2. Beginning of holocene is not characterised by:

(A) Present day fauna

(B) Appearance of Homo-sapiens sapiens

(C) Beginning of long climatic coldwarm cycles

(D) Beginning of annual climatic cycles

Answer: (C)

 

3. Main flaking of a micoquian handaxe is done by

(A) Acheulian technique

(B) Heavy stone hammer

(C) Pressure technique

(D) Anvil technique

Answer: (A)

 

4. The date for Pliocene-Pleistocene boundary is :

(A) 1.8 Million years

(B) 3 Million years

(C) 2 Million years

(D) 1 Million years

Answer: (B)

 

5. The earliest clay figurines in Indian Subcontinent are found from

(A) Kaytha

(B) Harappa

(C) Koldihwa

(D) Mehergarh

Answer: (D)

 

6. Who is the author of the book – What Happened in History?

(A) A. L. Krober

(B) V. Gordan Childe

(C) B. Allchin & F.R. Allchin

(D) R. Bruce Foote

Answer: (B)

 

7. By which absolute dating method volcanic ash deposits of Olduvai gorge site has been dated?

(A) Radio Carbon

(B) Pollen analysis

(C) Potassium Argan

(D) Thermo luminescence

Answer: (C)

 

8. Which site has brought to light evidence for the origin of man?

(A) Olduvai gorge

(B) Chaukotien

(C) LaVallonet

(D) Attirampakkam

Answer: (A)

 

9. What is a morain?

(A) A deposit of flowing river

(B) A deposit of wind

(C) Lake side formation

(D) A deposit made by glacier

Answer: (D)

 

10. Which site has revealed complete sequence from the Neolithic to mature phase of Indus Civilization?

(A) Rahman Dheri

(B) Mehargarh

(C) Rakhigarhi

(D) Dholavira

Answer: (B)

 

11. Which Indo-Greek ruler has introduced bilingual coins in India?

(A) Agathocles

(B) Eucratides

(C) Philoxenus

(D) Demetrius

Answer: (D)

 

12. Out of the following which is not the part of Nagar temple style of architecture?

(A) Adhisthana

(B) Bhogmandapa

(C) Garbhgriha

(D) Shikhara

Answer: (B)

 

13. Hoysaleshwara temple is situated at:

(A) Beluru

(B) Halebidu

(C) Badami

(D) Hampi

Answer: (B)

 

14. Which among the following sites has sculptural evidence regarding the first representation of the Buddha in human form?

(A) Bharhut

(B) Mathura

(C) Sanchi

(D) Amaravati

Answer: (B)

 

15. The name of goddess Uma appears on the coins of which dynasty?

(A) Kunindas

(B) Indo-Greeks

(C) Kushanas

(D) Guptas

Answer: (C)

 

16. Damodarpur copper-plate inscription giving details of local administration belongs to whose period?

(A) Ramgupta

(B) Samudragupta

(C) Kumargupta

(D) Skandgupta

Answer: (C)

 

17. Brahmi script of the inscriptions of Ashoka was successfully deciphered at first by:

(A) William Jones

(B) Charles Wilkinson

(C) James Princep

(D) George Buhler

Answer: (C)

 

18. How much amount of money was spent by Kharavela for the construction of ‘Mahavijaya Palace’?

(A) 27 Lacs

(B) 28 Lacs

(C) 33 Lacs

(D) 38 Lacs

Answer: (D)

 

19. According to the inscription, who was the Governor of Junagarh at the time of the construction of Sudarshan lake, in the reign of Chandragupta Maurya?

(A) Pushyagupta

(B) Vishakha

(C) Tusashpa

(D) Suvishakha

Answer: (A)

 

20. “Bhayavigalita-harsho-yen-chakari- Harshah’ for the Pushyabhuti ruler Harsha is mentioned in

(A) Banskhera copper-plate inscription

(B) Madhuban copper-plate inscription

(C) Banaras-Kurukshetra copper-plate inscription

(D) Aihole stone inscription

 

Answer: (D)

 

21. Match the following sites of List-I with the name of the excavators of List-II.

List – I                                                List – II

(a) Kalambo Falls                                (i) J. D. Clark

(b) Olduvai Gorge                               (ii) G. Isaac

(c) Isimila                                            (iii) L. S. B. Leakey

(d) Olorgessallie                                  (iv) Clark Howell

Codes :

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (i)         (iii)       (iv)       (ii)

(B)       (iv)       (ii)        (iii)       (i)

(C)       (ii)        (iii)       (iv)       (i)

(D)       (iii)       (iv)       (ii)        (i)

Answer: (A)

 

22. Match the site of List-I with the Excavators of List-II.

List – I                                                List – II

(a) Chanhudaro                                               (i) J. P. Joshi

(b) Kalibangan                                                (ii) S. R. Rao

(c) Rangpur                                                     (iii) B. B. Lal

(d) Surkotada                                                  (iv) E.J.H. Mackay

Codes :

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (i)         (ii)        (iii)       (iv)

(B)       (iv)       (iii)       (ii)        (i)

(C)       (ii)        (iv)       (iii)       (i)

(D)       (i)         (iii)       (ii)        (iv)

Answer: (B)

 

23. Match the following ancient places in List-I with the regions of List-II.

List – I                                                List – II

(a) Bagor                                             (i) Dhar

(b) Baghpat                                         (ii) Bhilwara

(c) Bagh Caves                                    (iii) Mahendragarh

(d) Badli                                              (iv) Meerut

Codes :

      (a) (b) (c) (d)

(A) (ii) (iv) (i) (iii)

(B) (i) (ii) (iii) (iv)

(C) (iii) (iv) (ii) (i)

(D) (iv) (iii) (ii) (i)

Answer: (A)

 

24. Match the ancient cities of List-I with the excavated remains of defence provision of List-II.

List – I                                                List – II

(a) Kausambi                                       (i) Rampart and moat

(b) Varanasi                                         (ii) Embankment

(c) Vaisali                                            (iii) Double fortifications

(d) Pataliputra                                                 (iv) None

Codes :

       (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (ii) (iii) (iv)

(B) (i) (iv) (ii) (iii)

(C) (ii) (iii) (iv) (i)

(D) (iv) (ii) (iii) (i)

Answer: (A)

 

25. Match the sites of List-I with the names of their excavators of List-II.

List – I                                    List – II

(a) Hastinapur                                     (i) K. M. Srivastava

(b) Chopanimando                  (ii) G. R. Sharma

(c) Laughnaj                            (iii) H. D. Sankalia

(d) Piparahwa                          (iv) B. B. Lal

Codes :

       (a) (b) (c) (d)

(A) (iv) (ii) (iii) (i)

(B) (i) (ii) (iv) (iii)

(C) (ii) (iii) (i) (iv)

(D) (iii) (ii) (i) (iv)

Answer: (A)

 

26. Match the structure remains of List-I with the period of their construction of List-II.

List – I                                                List – II

(a) Great Bath of Mohenjodaro          (i) Gupta period

(b) Vishnu temple at Bhitari               (ii) Mauryan Period

(c) Pillared Hall at Kumrahar              (iii) Harappa Period

(d) Settlement at Khairadih                (iv) Kushan Period

Codes :

       (a) (b) (c) (d)

(A) (ii) (iii) (iv) (i)

(B) (iv) (ii) (iii) (i)

(C) (iii) (i) (ii) (iv)

(D) (i) (ii) (iii) (iv)

Answer: (C)

 

27. Match the items of List-I with those of List-II.

List – I                                    List – II

(a) Dumar Lena Cave              (i) Modhera

(b) Bull Capital Pillar              (ii) Bhuvneshwara

(c) Sun Temple of Solankis     (iii) Ellora

(d) Raja Rani Temple              (iv) Rampurva

Codes :

       (a) (b) (c) (d)

(A) (iii) (iv) (ii) (i)

(B) (iv) (i) (iii) (ii)

(C) (iii) (iv) (i) (ii)

(D) (i) (iii) (iv) (ii)

Answer: (C)

 

28. Match the items of List-I with those of List-II.

List – I                                    List – II

(a) Lichhavayah                      (i) Kacha

(b) Sarvarajochhetta                (ii) Kumargupta

(c) Apratiratha                         (iii) Chandra gupta I

(d) Apratigh                            (iv) Samudra gupta

Codes :

      (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (iii) (iv) (ii)

(B) (iv) (i) (ii) (iii)

(C) (iii) (i) (iv) (ii)

(D) (ii) (iii) (i) (iv)

Answer: (C)

 

29. Match the authors of List-I with the books of List-II.

List – I                                    List – II

(a) David Diringer                   (i) Indian Epigraphy

(b) C. Sivaramamurti               (ii) The Alphabet

(c) D. C. Sircar                        (iii) The History and Palaeography of Mauryan Brahmi Script

(d) C. S. Upasak                     (iv) Indian Epigraphy and South Indian Scripts

Codes :

      (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (iii) (ii) (iv)

(B) (ii) (iv) (i) (iii)

(C) (ii) (i) (iii) (iv)

(D) (iii) (ii) (iv) (i)

Answer: (B)

 

30. Match the item of List-I with those of List-II.

List – I                                                List – II

(a) Junagarh inscription           (i) Gupta

(b) Allahabad inscription        (ii) Chalukya

(c) Aihole inscription              (iii) Saka- Kshatrapa

(d) Gwalior inscription            (iv) Pratihara

Codes :

       (a) (b) (c) (d)

(A) (iii) (i) (ii) (iv)

(B) (i) (iv) (iii) (ii)

(C) (iii) (i) (iv) (ii)

(D) (ii) (iv) (iii) (i)

Answer: (A)

 

31. Match the item of List-I with those of List-II.

List – I                                    List – II

(a) Saranath inscription           (i) Rock

(b) Junagarh inscription           (ii) Stone Pillar

(c) Mehrauli inscription           (iii) Copper

(d) Sangli inscription               (iv) Iron

Codes :

        (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (iii) (ii) (iv)

(B) (ii) (i) (iii) (iv)

(C) (i) (ii) (iv) (iii)

(D) (ii) (i) (iv) (iii)

Answer: (D)

 

32. Match the items of List-I with those of List-II.

List – I                        List – II

(a) Pista                       (i) Shikhara

(b) Bada                      (ii) Bedi

(c) Gandi                     (iii) Mandovara

(d) Mastaka                 (iv) Jagati

Codes :

      (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (ii) (iii) (iv)

(B) (iv) (ii) (iii) (i)

(C) (iii) (i) (iv) (ii)

(D) (ii) (iv) (i) (iii)

Answer: (B)

 

33. Match the books given in List-I with authors given in List-II.

List – I                                                List – II

(a) Environment and Archaeology      (i) D. L. Clarke

(b) Models in Archaeology                 (ii) K. W. Butzer

(c) The Copper-Bronze Age in India  (iii) O.G.S. Crawford

(d) Archaeology in the Field               (iv) D. P. Agrawal

Codes :

       (a) (b) (c) (d)

(A) (ii) (i) (iii) (iv)

(B) (iv) (iii) (ii) (i)

(C) (ii) (i) (iv) (iii)

(D) (iii) (ii) (iv) (i)

Answer: (C)

 

34. Match the artifacts of List-I with their medium of List-II.

List – I                                    List – II

(a) Harpoon                             (i) Bone

(b) Needle                               (ii) Ivory

(c) Willendorf female figure   (iii) Autler

(d) Chatel Perronnian Knife   (iv) Flint

Codes :

       (a) (b) (c) (d)

(A) (iii) (i) (ii) (iv)

(B) (i) (ii) (iii) (iv)

(C) (ii) (iv) (i) (iii)

(D) (iv) (iii) (ii) (i)

Answer: (A)

 

35. Arrange the following sites in a chronological order:

(i) L’Azil

(ii) Willendorf

(iii) Toralba-Ambrona

(iv) L’Abbeville

Codes :

(A) (iii), (i), (iv), (ii)

(B) (iv), (iii), (ii), (i)

(C) (i), (ii), (iii), (iv)

(D) (iv), (ii), (i), (iii)

Answer: (B)

 

36. Arrange the following ceramics in chronological order:

(i) Ochre coloured pottery

(ii) Black and Red ware

(iii) Glazed ware

(iv) Corded ware

Codes :

(A) (iv), (i), (ii), (iii)

(B) (ii), (iii), (iv), (i)

(C) (i), (ii), (iii), (iv)

(D) (iii), (ii), (iv), (i)

Answer: (A)

 

37. Arrange the following in chronological order:

(i) Siddhamatrika

(ii) Brahmi

(iii) Oriya

(iv) Gaudi

Codes :

(A) (i), (iv), (ii), (iii)

(B) (ii), (i), (iv), (iii)

(C) (i), (ii), (iv), (iii)

(D) (ii), (iv), (i), (iii)

Answer: (B)

 

38. Arrange the following in chronological order as per the year mentioned in the epigraphs:

(i) Rock Edict V

(ii) Rock Edict XIII

(iii) Pillar Edict VII

(iv) Lumbini Pillar inscription

Codes :

(A) (i), (ii), (iv), (iii)

(B) (ii), (i), (iv), (iii)

(C) (iii), (iv), (ii), (i)

(D) (iv), (iii), (i), (ii)

Answer: (B)

 

39. Arrange the following sites in chronological order.

(i) Tamluk

(ii) Rangpur

(iii) Kot Diji

(iv) Alamgirpur

Codes :

(A) (i), (ii), (iii), (iv)

(B) (iii), (ii), (iv), (i)

(C) (iv), (iii), (ii), (i)

(D) (ii), (iii), (iv), (i)

Answer: (D)

 

40. Arrange the following in chronological order:

(i) Hoyasala coins

(ii) Coins of Huvishka

(iii) Coins of Gautamiputra Satakarni

(iv) Kadamba coins

Codes :

(A) (i), (iv), (ii), (iii)

(B) (iii), (i), (iv), (ii)

(C) (ii), (i), (iii), (iv)

(D) (ii), (iii), (iv), (i)

Answer: (D)

 

41. Arrange the following in chronological order:

(i) Teli-Ka-Mandir

(ii) Lingraja temple

(iii) Ladkhan temple

(iv) Brihadisvara temple

Codes :

(A) (i), (iii), (iv), (ii)

(B) (ii), (i), (iv), (iii)

(C) (iii), (i), (ii), (iv)

(D) (iv), (ii), (iii), (i)

Answer: (C)

 

42. Arrange the following cultures in chronological order:

(i) Ochre coloured ware

(ii) Black and Red ware with papal motif

(iii) N. B. P. Ware

(iv) P. G. Ware

Codes :

(A) (i), (ii), (iii), (iv)

(B) (ii), (i), (iv), (iii)

(C) (iii), (iv), (ii), (i)

(D) (i), (iii), (ii), (iv)

Answer: (B)

 

43. Arrange the following techniques as per their main use in chronological order:

(i) Anvil technique

(ii) Pressure flaking

(iii) Cylindrical hammer technique

(iv) Grinding technique

Codes :

(A) (i), (ii), (iv), (iii)

(B) (i), (iii), (ii), (iv)

(C) (ii), (iv), (i), (iii)

(D) (iii), (iv), (ii), (i)

Answer: (B)

 

44. Arrange the following cultures in chronological order:

(i) Oldowan

(ii) Magdalenian

(iii) Sangoan

(iv) Maglemosian

Codes :

(A) (i), (iii), (iv), (ii)

(B) (ii), (iv), (i), (iii)

(C) (i), (iii), (ii), (iv)

(D) (iv), (i), (ii), (iii)

Answer: (C)

 

45. Assertion (A): The regions where Neolithic subsistence appears late it evidences migration of food producing technology.

Reason (R): Because origin of agriculture is of very early date in Deccan.

Codes:

(A) (A) is false and (R) is partly correct.

(B) Both (A) and (R) are false.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) (A) is correct, but (R) is false.

Answer: (D)

 

46. Assertion (A): Several Kharoshthi characters were identified from the correspondences between the kings’ names in the Greek and Kharoshthi scripts.

Reason (R): Large number of bilingual coins of the Indo-Greek and Indo- Scythian kings with Greek legends on the obverse Kharoshthi on the reverse were reported in Nineteenth century C.E.

Codes:

(A) (A) is correct and (R) is false.

(B) (A) is false and (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) Both (A) and (R) are false.

Answer: (C)

 

47. Assertion (A): Hiranyagarbha sculpture is a combination of Saiva, Vaishnava, Surya and Brahma.

Reason (R): Combination of Shiva, Vaishnava, Jaina and Buddha was also prevalent.

Codes:

(A) (A) is false but (R) is correct.

(B) Both (A) and (R) are false.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) (A) is correct but (R) is false.

Answer: (D)

 

48. Assertion (A): Heleodorus has installed the Garuda-Pillar for the first time in India.

Reason (R): The rulers of other dynasties in India have not followed this practice.

Codes :

(A) (A) is correct but (R) is false.

(B) (A) and (R) both are correct.

(C) (A) is false but (R) is correct.

(D) (A) and (R) both are false.

Answer: (A)

 

49. Assertion (A): Banas and Malwa cultures form a Southern Nuclear Region shut-off from direct influence of the Indus Valley but open to such influence via Saurashtra.

Reason (R): The desert was a hindrance in the direct contact of the Harappan culture.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are correct.

(B) (A) is correct but (R) is false.

(C) (A) is false but (R) is correct.

(D) Both (A) and (R) are false.

Answer: (A)

 

50. The late Vedic period witnessed the progressive expansion of Aryan settlements down the northern corridor, first into the Doab and then into the Middle Ganges valley. The earliest Aryan homeland in India-Pakistan (Aryavarta or Brahmavarta) was in the Punjab and the valleys of the Saraswati and Drishadvati rivers in the time of the Rigveda. Thereafter is shifted into the Mid-land (Madhyadesa), the Doab (already regarded as the central territory in the Mahabharata), and yet later far to the east, to eastern Uttar Pradesh and Bihar. This development must have called for extensive clearance of the forests which formerly covered the Gangetic plains and is likely to have coincided with the general adoption of iron tools for purposes of agriculture. The archaeological evidence for the expansion is to be seen in the spread of Painted Grey ware and black-and-red ware sites and in the growth of cities.

Tick mark the correct answer.

The author is primarily concerned with

(A) Expansion of painted grey ware and black and red ware cultures.

(B) Expansion of Vedic culture in Madhyadesha.

(C) Process of migration of Vedic people from Saraswati and Drishadvati valleys to east.

(D) Division of Vedic culture into Rigvedic and Late Vedic.

 

Answer: (C)


Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Archaeology

Year Wise NTA UGC NET Archaeology Solved question Papers from June 2006 till today are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Paper
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2020 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2019 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2019 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2018 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2018 July
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2017 November
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2016 July
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2015 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2015 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2014 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2014 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2011 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2011 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2010 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2010 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2009 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2009 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2008 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2008 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2007 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2007 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2006 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2006 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2005 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2005 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.

If you have any questions about NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
Looking for NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEi6XLjVZm-TIrWE4py6nCm3VjfMKvCVHdYpwgmfmFM-gSwYMwMZDxqqmtRgl2HsZ9_2WSJSADDzYV5wIn6TUXILxCvpEg9rMyStIfGDESFxxQYRMFfMY0J6TszMd1COo92yNq29g0EqKhBMGVEIInCnmKYDP8_6JkShiCl4rDmYmsft3adcgLB8HY3BTQ=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEi6XLjVZm-TIrWE4py6nCm3VjfMKvCVHdYpwgmfmFM-gSwYMwMZDxqqmtRgl2HsZ9_2WSJSADDzYV5wIn6TUXILxCvpEg9rMyStIfGDESFxxQYRMFfMY0J6TszMd1COo92yNq29g0EqKhBMGVEIInCnmKYDP8_6JkShiCl4rDmYmsft3adcgLB8HY3BTQ=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-archaeology-paper-2-solved-question-paper-2012-june.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-archaeology-paper-2-solved-question-paper-2012-june.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content