NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December

Looking for NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.

 NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 DecemberNTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December: To score better marks in the NTA UGC NET Archaeology, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Archaeology Question Paper 2 2012 December. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers along with the latest Archaeology Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.

NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December

NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Archaeology exam.

Practicing these NTA UGC NET Archaeology previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.


1. How would a carved damaged part of gateway of Sanchi Stupa will be restored?

(A) The portion will be plastered.

(B) The portion will be replaced by a matching carved block.

(C) The part will be replaced by a plain similar piece of stone.

(D) Would be cleaned and left as it is.

Answer: (C)

 

2. Villafranchian fauna is of

(A) Upper Palaeolithic period

(B) Wurm Ice Age

(C) Early Holocene period

(D) Lower Pleistocene period

Answer: (D)

 

3. The method to study functions of Stone Age tool is

(A) Stratigraphy

(B) Micro-wear study

(C) Flaking experiments

(D) Typology

Answer: (B)

 

4. Wurm I & II stadials’ culture is

(A) Acheulian

(B) Mousterian

(C) Oldowan

(D) Perigordian

Answer: (B)

 

5. Earliest rock paintings are found at

(A) Altamira

(B) Bhimbethka

(C) La Moustier Cave

(D) Laharia-dih rock shelter

Answer: (A)

 

6. Which method would be suitable for determining the dating of baked clay remains?

(A) Carbon – 14

(B) Potassium Argon

(C) Pollen analysis

(D) Thermo luminescence

Answer: (D)

 

7. At what site a seal of Persian Gulf origin has been found?

(A) Rangpur

(B) Dholavira

(C) Lothal

(D) Kalibangan

Answer: (B)

 

8. At which site, overlap of Harappan and Painted Grey ware culture has been unearthed?

(A) Ropar

(B) Bhagwanpura

(C) Sardarnagar

(D) Atranjikhera

Answer: (B)

 

9. At which site Micaceous Red ware was found for the first time?

(A) Prabhas Patan

(B) Lothal

(C) Padri

(D) Langhnaj

Answer: (B)

 

10. Which method will be most suitable for the interpretation of socioeconomic life of archaeological culture?

(A) Ethno-archaeology

(B) Experimental archaeology

(C) Typology

(D) Stratigraphy

Answer: (A)

 

11. Which site in India has revealed evidence for earliest huts?

(A) Hunsgi

(B) Paisra

(C) Chirki-Nevara

(D) Didwana

Answer: (B)

 

12. Which of the following scholars is not the author of book entitled ‘Indian Palaeography’?

(A) G. Buhler

(B) A.H. Dani

(C) R.B. Pande

(D) D.C. Sircar

Answer: (D)

 

13. The Ashokan edict mentions the name of Kumar Samvasa is

(A) Maski

(B) Gujarra

(C) Sannati

(D) Pangurariya

Answer: (D)

 

14. Titles “Maharaja-Rajatirajadevaputrasa- Kaisaras’ of Kushana ruler Kanishka is recorded in

(A) Sui-Vihara Copper-plate Inscription of Kanishka I : Year 11

(B) Mathura pedestal Inscription of Kanishka I : year 23

(C) Ara Stone Inscription of Kanishka II : Year 41

(D) Mathura pedestal Inscription of Vasudeva : Year 80

Answer: (C)

 

15. The Aihole Inscription of Pulkesin II was composed by

(A) Ravikirti

(B) Dhanneka

(C) Harishena

(D) Apyayika

Answer: (A)

 

16. In which cave of Ajanta the portrait of ‘Bodhisatva Padmapani Avalokiteshwara’ is painted?

(A) Cave I

(B) Cave IX

(C) Cave XVI

(D) Cave XVII

Answer: (A)

 

17. Panchavrishna Vira icons are related to which religious sect?

(A) Shaivism

(B) Jainism

(C) Vaishnavism

(D) Buddhism

Answer: (C)

 

Answer: (A)

 

19. Gandhara Art was influenced by

(A) Mesopotamian art

(B) Egyptian art

(C) Central Asian art

(D) Greco-Roman art

Answer: (D)

 

20. Which of the following deities is not depicted on the coins of Kanishka I?

(A) Buddha

(B) Maitreya Buddha

(C) Amitabha Buddha

(D) Mahasena

 

Answer: (D)

 

21. Match the following sites of List – I with the name of the excavators of List – II:

List – I                                    List – II

a. Kuchai                                 i. S.R. Rao

b. Lothal                                  ii. B.K. Thapar

c. Kausambi                            iii. B.B. Lal

d. Sringaverapur                      iv. G.R. Sharma

Codes:

       a b c d

(A) iv ii i iii

(B) i iii ii iv

(C) ii i iv iii

(D) iii ii iv i

Answer: (C)

 

22. Match the following excavated remains of List – I with the sites of finding of List – II:

List – I                                                List – II

a. Dancing Girl of Bronze                   i. Kailibangan

b. Ploughed field                                ii. Lothal

c. Water management                                     iii. Dholavira

d. Dock-yard                                       iv. Mohenjodaro

Codes:

      a b c d

(A) i iii ii iv

(B) iii ii i iv

(C) iv i iii ii

(D) ii iii iv i

Answer: (C)

 

23. Match the following cultures of List – I with the human forms associated with thereof List – II:

List – I                                                List – II

a. Auraiganacian                                 i. Cro-Magnon

b. Solutrean                                         ii. Predmost

c. Magdalenian                                    iii. Chancelade

d. Mesolithic                                       iv. Ofnet

Codes:

       a b c d

(A) ii iii iv i

(B) i ii iii iv

(C) iii i ii iv

(D) iv ii i iii

Answer: (B)

 

24. Match the following ancient places of List – I with the places of List – II:

List – I                                    List – II

a. Bagor                                   i. Dhar

b. Baghpat                               ii. Bhilwara

c. Bagh Caves                                     iii. Mahendragarh

d. Badli                                   iv. Meerut

Codes:

       a b c d

(A) ii iv i iii

(B) i ii iii iv

(C) iii iv ii i

(D) iv iii ii i

Answer: (A)

 

25. Match the following sites in List – I with those regions of List – II:

List – I                        List – II

a. Bahadarabad           i. Rohtak

b. Bara                         ii. Kutch

c. Desalpur                  iii. Rupnagar

d. Bahadurgarh           iv. Saharanpur

Codes:

       a b c d

(A) ii iii iv i

(B) iii iv ii i

(C) i ii iii iv

(D) iv iii ii i

Answer: (D)

 

26. Match the following places in List – I with those of List – II:

List – I                        List – II

a. Siswal                      i. Kutch

b. Lal Qila                   ii. Hissar

c. Saipai                       iii. Bulandsahar

d. Surkotada               iv. Etawah

Codes:

       a b c d

(A) ii iii iv i

(B) iii iv i ii

(C) i ii iii iv

(D) ii i iii iv

Answer: (A)

 

27. Match the items of List – I with those of List – II:

List – I                                                List – II

a. Virupaksha Temple                         i. Chandella

b. Sun Temple                                     ii. Hoysalas

c. Lakshamana Temple                        iii. Vijayanagara

d. Channakeshava Temple                  iv. Gangas

Codes:

      a b c d

(A) i ii iii iv

(B) iv iii ii i

(C) iii iv i ii

(D) ii iii i iv

Answer: (C)

 

28. Match the items of List – I with those of List – II:

List – I                                    List – II

a. Parkham Yaksha                 i. Elephanta

b. Dancing Natraja                  ii. Sanchi

c. Trimurti                               iii. Mathura

d. Shalabhanjika Sculpture     iv. Madurai

Codes:

       a b c d

(A) ii iii iv i

(B) iii iv i ii

(C) i ii iv iii

(D) iv iii i ii

Answer: (B)

 

29. Match the items of List – I with those of List – II:

List – I                                    List – II

a. Gupta Gold Coins               i. Badami

b. Satavahana Coins                ii. Jogalthambi

c. Maues’s coins                      iii. Bayana

d. Chalukya coins                   iv. Kapisa

Codes:

      a b c d

(A) i iii ii iv

(B) iv ii iii i

(C) ii iii i iv

(D) iii ii iv i

Answer: (D)

 

30. Match the books of List – I with the authors of List – II :

List – I                                                List – II

a. Archaeology from Earth                 i. B. Allchin &F.R. Allchin

b. Personality of India                        ii. M. Wheeler

c. The Rise ofCivilization                   iii. B.B. Lal

d. Saraswati Flows on                         iv. B. Subbarao

Codes:

       a b c d

(A) ii iii i iv

(B) iii i iv ii

(C) ii iv i iii

(D) iv i iii ii

Answer: (C)

 

31. Match the items of List – I with those of List – II:

List – I                                    List – II

a. Vikrama era                         i. 57-56 B.C.

b. Gupta- Valabhi era              ii. 78 C.E.

c. Kalachuri- Chedi era           iii. 248-49 C.E.

d. Saka era                              iv. 319 C.E.

Codes:

      a b c d

(A) i iv iii ii

(B) ii iii iv i

(C) i ii iv iii

(D) iv ii iii is

Answer: (A)

 

32. Match the inscription of List – I with the poet of List – II:

List – I                                    List – II

a. Allahabad Pillar                   i. Baladitya

b. Aihole Pillar                        ii. Vasula

c. Mandsaur Pillar                   iii. Ravikirti

d. Gwalior Stone                     iv. Harishena

Codes:

       a b c d

(A) ii iii iv i

(B) iv ii i iii

(C) iv iii ii i

(D) iii i ii iv

Answer: (C)

 

33. Match the following structures of List – I with the site of their finding in List – II:

List – I                                                List – II

a. Dockyard                                        i. Lothal

b. Large Tank                                      ii. Sringverapur

c. Apsidal Temple                               iii. Sankh

d. Chakra Shaped Stupa                     iv. Nagarjunakonda

Codes:

       a b c d

(A) ii i iv iii

(B) i ii iii iv

(C) iii iv ii i

(D) i iv iii ii

Answer: (B)

 

34. Match the following prehistoric phases of List – I with the sites of their finding of List – II:

List – I                                    List – II

a. Middle Palaeolithic             i. Patne

b. Upper Palaeolithic               ii. Nevasa

c. Mesolithic                            iii. Koldihwa

d. Neolithic                             iv. Sarai-Nahar- Rai

Codes:

       a b c d

(A) ii i iv iii

(B) i ii iv iii

(C) iii i ii iv

(D) iv ii iii i

Answer: (A)

 

35. Arrange the following sites in chronological order:

(i) Terra Amata

(ii) La Micoque

(iii) Abri Pataud

(iv) La Vallonet

Codes:

(A) (i), (ii), (iv), (iii)

(B) (iv), (i), (ii), (iii)

(C) (iii), (ii), (i), (iv)

(D) (ii), (i), (iv), (iii)

Answer: (B)

 

36. Arrange in chronological order the following cultures:

(i) Ahar Culture

(ii) Nevasian Culture

(iii) Narhan Culture

(iv) Nal Culture

Codes:

(A) (i), (iii), (iv), (ii)

(B) (ii), (i), (iii), (iv)

(C) (ii), (iv), (i), (iii)

(D) (iii), (ii), (i), (iv)

Answer: (C)

 

37. Chronologically arrange the cultural sequence of the following sites:

(i) Ahar

(ii) Birbhanpur

(iii) Gufkral

(iv) Sravasti

Codes:

(A) (iv), (iii), (ii), (i)

(B) (ii), (iii), (i), (iv)

(C) (ii), (iii), (iv), (i)

(D) (iii), (ii), (i), (iv)

Answer: (B)

 

38. Arrange the following tools in the chronology of their prevalence:

(i) Cleaver

(ii) Lunate

(iii) Shouldered axe

(iv) Chopper

Codes:

(A) (ii), (i), (iv), (iii)

(B) (i), (iii), (iv), (ii)

(C) (iv), (i), (ii), (iii)

(D) (ii), (iii), (i), (iv)

Answer: (C)

 

39. Arrange the following sites in chronological order on the basis of their culture remains:

(i) Tilwada

(ii) Chirki-Nevasa

(iii) Mayurbhanj

(iv) Guler

Codes:

(A) (i), (iii), (iv), (ii)

(B) (ii), (iv), (i), (iii)

(C) (iii), (ii), (i), (iv)

(D) (iv), (ii), (i), (iii)

Answer: (D)

 

40. Arrange the following discoveries of archaeological importance in the order of their findings in chronology:

(i) Cleaver at Pallavaram

(ii) Flake tools at Nevasa

(iii) City complex at Shishupalgarh

(iv) PGW at Hastinapur

Codes:

(A) (i), (iv), (ii), (iii)

(B) (ii), (i), (iv), (iii)

(C) (iii), (ii), (i), (iv)

(D) (iv), (iii), (ii), (i)

Answer: (A)

 

41. Arrange the following in chronological order:

(i) Punch Marked Coins

(ii) Varah type coins

(iii) Coins of Arjunayanas

(iv) Coins of Nahapana

Codes:

(A) (i), (iii), (iv), (ii)

(B) (iii), (i), (ii), (iv)

(C) (iv), (ii), (iii), (i)

(D) (ii), (iii), (iv), (i)

Answer: (A)

 

42. Arrange the following in chronological order:

(i) Sculpture of Ravan Shaking Kailasa

(ii) Sculpture of Sirima Devata

(iii) Kalyanasundara Murti

(iv) Sun icon in Paryankalalitasana

Codes:

(A) (ii), (iv), (i), (iii)

(B) (iv), (ii), (iii), (i)

(C) (i), (iii), (ii), (iv)

(D) (iii), (ii), (iv), (i)

Answer: (A)

 

43. Arrange the following in chronological order:

(i) Uniformity in the width of letter

(ii) Formation of acute-angle

(iii) Beginning of head-mark

(iv) Formation of heal line covering the entire letter

Codes:

(A) (iii), (i), (ii), (iv)

(B) (ii), (iv), (iii), (i)

(C) (i), (iii), (ii), (iv)

(D) (i), (iv), (iii), (ii)

Answer: (C)

 

44. Arrange the achievements of Kharavela in chronological order:

(i) Terrorised the rulers of North India

(ii) Western campaign against Satakarni

(iii) Campaign against Rajagriha

(iv) Performed Rajasuya Yajna

Codes:

(A) (iv), (iii), (i), (ii)

(B) (iv), (ii), (i), (iii)

(C) (ii), (iv), (iii), (i)

(D) (iii), (ii), (i), (iv)

Answer: (C)

 

45. Assertion (A): Mesolithic paved the foundation for food production, mainly domestication of plants and animals.

Reason (R): Adaptability of Mesolithic man to Holocene climate resulted in population growth, thus scarcity of natural resources.

Codes:

(A) Both (A) & (R) are false.

(B) (A) is correct, but (R) is false.

(C) (A) is partly correct, but (R) is false.

(D) Both (A) and (R) are correct.

Answer: (D)

 

46. Assertion (A): The forms of Ashokan Brahmi alphabets show some variations.

Reason (R): The regional effect in Brahmi script was developed during Mauryan period.

Codes:

(A) (A) is correct and (R) is false.

(B) (A) is false and (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) Both (A) and (R) are false.

Answer: (A)

 

47. Assertion (A): Besnagar pillar inscription of Heliodorus does not provide evidence for the Bhagavata cult at an early time.

Reason (R): Bhagavata cult, which was earlier prevalent in Mathura and Gapadri region, became popular in Besnagar with the influence of Guptas.

Codes:

(A) (A) is correct and (R) is false.

(B) (A) is false and (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) Both (A) and (R) are false.

Answer: (D)

 

48. Assertion (A): Art of cave painting was introduced by the Gupta rulers only.

Reason (R): It was not known during the other periods of Indian History.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is false.

(B) (A) and (R) both are correct.

(C) Both (A) and (R) are false.

(D) (A) is false, but (R) is correct.

Answer: (C)

 

49. Assertion (A): Panchayatana type of temple architecture was introduced during the period of Gupta rulers.

Reason (R): The rulers of other dynasties have not followed this style.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is false.

(B) (A) and (R) both are correct.

(C) (A) is false, but (R) is correct.

(D) (A) and (R) both are false.

Answer: (A)

 

50. This Early Indus stage is in every way the formative period of the civilization, when a continuing expansion of population, increase in trade and contracts of all kinds throughout the whole area, and the beginnings of a unified ‘Indus’ ideology began to appear. This is the so-called ‘Kot Dijian’ culture. What led to the emergence around 2550 B.C. of Mature Indus urbanism is not yet firmly established, but the change involved the almost simultaneous appearance of seals and inscriptions carrying a uniform script and iconography, and evidence of a new and unprecedented level of trade and communication throughout the whole Indus region.

Tick mark the correct answer.

The author is primarily concerned with

(A) Enumerating features of Kotdijian culture.

(B) Extent of Mature Harappa Culture.

(C) Nature of Kotdijian trade and commerce.

(D) Beginning of the main elements of Harappa civilization.

 

Answer: (D)


Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Archaeology

Year Wise NTA UGC NET Archaeology Solved question Papers from June 2006 till today are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Paper
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2020 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2019 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2019 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2018 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2018 July
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2017 November
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2016 July
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2015 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2015 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2014 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2014 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2011 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2011 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2010 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2010 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2009 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2009 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2008 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2008 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2007 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2007 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2006 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2006 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2005 June
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2005 December
UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.

If you have any questions about NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
Looking for NTA UGC NET Archaeology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgx-n3khlnyvU00tnzzQ1-dcXmZVlW8uHGG_MCVvrVHB3FQWasakF177blSo55iXIK0b_k_K7AJ-U5JP0YjsVwSzqPeUBVskLpgmqmJk6itOfRfKFbrfs9-YpZFh6PwQZJnrR8JAdUl5rLMUFcIhVGrn_EzU95SoBaAXA7i04vcw2PtYzBaM4kdWq1y7w=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgx-n3khlnyvU00tnzzQ1-dcXmZVlW8uHGG_MCVvrVHB3FQWasakF177blSo55iXIK0b_k_K7AJ-U5JP0YjsVwSzqPeUBVskLpgmqmJk6itOfRfKFbrfs9-YpZFh6PwQZJnrR8JAdUl5rLMUFcIhVGrn_EzU95SoBaAXA7i04vcw2PtYzBaM4kdWq1y7w=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-archaeology-paper-2-solved-question-paper-2012-december.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-archaeology-paper-2-solved-question-paper-2012-december.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content