NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 June

Looking for NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.

 NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 JuneNTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 June: To score better marks in the NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Question Paper 2013 June. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers along with the latest Arab Culture and Islamic Studies Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.

NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 June

NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Arab Culture and Islamic Studies exam.

Practicing these NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.


1. The sea-port of Jeddah is located on the

(A) Eastern Coast of Arabia

(B) Western Coast of Arabia

(C) In the Indian Ocean

(D) Persian Gulf

Answer: (B)

 

2. Ma’rib dam is located in the country

(A) India

(B) Egypt

(C) Iraq

(D) Yemen

Answer: (D)

 

3. The chief deity of al-ka‘abah during the pre-Islamic period was

(A) Al-Lat

(B) Al-Manat

(C) Hubl

(D) Al-uzza

Answer: (C)

 

4. The annual fair in which the poetic masterpieces were selected was held at

(A) Mecca

(B) Madina

(C) Yemen

(D) Ukaz

Answer: (D)

 

5. Al-Mufaddaliyat was compiled by

(A) Al-Dabbi

(B) Al-Dhabi

(C) Imraul Qays

(D) Al-Aghani

Answer: (A)

 

6. Which of the following pair is not matched correctly?

(A) Capital of the Abbasids – Kufa

(B) Capital of the Umayyads – Damascus

(C) First Muslim Capital – Madina

(D) Capital of the Fatimids – Cairo

Answer: (A)

 

7. The first slave who accepted Islam was

(A) Zayd bin Harith

(B) Hazrat Bilal

(C) Usama

(D) Hatim al-Tair

Answer: (B)

 

8. Prophet Muhammad accompanied his uncle Abu-Talib on a caravan journey to

(A) Palestine 

(B) Egypt

(C) Syria

(D) Habsha

Answer: (C)

 

9. ‘Isra’ the nocturnal journey of Prophet Muhammad took place when he was in

(A) Mecca

(B) Madina

(C) Taif

(D) Cairo

Answer: (A)

 

10. The oldest account of Prophet Muhammad’s life is available in

(A) Sirah ibn-Ishaq

(B) Sirat al-Nabi

(C) Muhammad-e-Arabi

(D) Al-Rahiq ul-Makhtum

Answer: (A)

 

11. After Prophet Muhammad received his first revelation there was a brief interval which is called

(A) Sanat al-Wufud

(B) Laylat al-Qadr

(C) Ihsan

(D) Fatrah

Answer: (D)

 

12. The compulsory acts in Islam are called

(A) Faraid

(B) Nafil

(C) Sunnat

(D) Sunnat-i Nuwakkida

Answer: (A)

 

13. Zakat is to be paid by the will to do Muslims at the rate of

(A) 3 %

(B) 6 %

(C) 10 %

(D) 2½ %

Answer: (D)

 

14. The Bayat-i Rizwan took place at

(A) Mecca

(B) Hudaybiyah

(C) Madina

(D) Taif

Answer: (B)

 

15. Which of the following statement is correct?

(A) Mamluk dynasty was established by Shajar al-dur

(B) Abbasid dynasty was founded by Harun al-Rashid

(C) Baghdad was the capital of Umayyads

(D) Mohd. Abduh was a native of Istanbul

Answer: (A)

 

16. The office of the caliphate became hereditary from the times of

(A) Muawiyah

(B) Yazid-II

(C) Al-Saffah

(D) Al-Amin

Answer: (A)

 

17. As per the Christian calendar the period of rightly guided caliphate is of

(A) 39 years

(B) 40 years

(C) 29 years

(D) 58 years

Answer: (C)

 

18. Non-Muslims living in an Islamic State are called

(A) Ahl al-Zimma

(B) Ahl al-Madina

(C) Ahl al-Zahir

(D) Ahl al-Batin

Answer: (A)

 

19. Hazrat Ali was assassinated by

(A) Abu Lulu Firoz

(B) Hulaqu Khan

(C) Ibn Muljam

(D) Il-Khan

Answer: (C)

 

20. Which of the following statement is wrong?

(A) Sura-i Baqara is the 2nd Chapter of the Quran

(B) Sura-i Nisa is the Fifth Chapter of the Quran

(C) Sura-i Al-e Imran is the 3rdChapter of the Quran

(D) Sura-i Fatheha is the 1stChapter of the Quran

 

Answer: (B)

 

21. The Riddah wars took place during the caliphate of

(A) Ali

(B) Umar

(C) Abu Bakr

(D) Uthman

Answer: (C)

 

22. The battle of Siffin took place between

(A) Aysha and Ali

(B) Prophet Muhammad &Quraysh

(C) Ali & Muawiyah

(D) Haroon al-Rashid & Qalawun

Answer: (C)

                    

23. The Umayyid Caliph Abdul-Malik introduced

(A) The Arbieization of public registers

(B) Postal system

(C) The Dept. of Shurta

(D) Baytul-Mal

Answer: (A)

 

24. The founder of the Mutazilite School was

(A) Al-Farabi

(B) Al-Kindi

(C) Wasil bin Ata‘

(D) Hasan al-Banna

Answer: (C)

 

25. The Asharite school was founded by

(A) Abu Musa

(B) Ghafari

(C) Al-Walid

(D) Abul Hasan

Answer: (D)

 

26. The Science of Hadith criticism was evolved by

(A) Mufassirun

(B) Muhadithun

(C) Fuqaha

(D) Rationalists

Answer: (B)

 

27. Abu Muslim was the leader of

(A) The Khurasanis

(B) Jabarites

(C) Qadarites

(D) Shiites

Answer: (A)

 

28. Match the following correctly:

(A) Umayyad Dynasty– Al-Majusi

(B) Abbasid Dynasty – Al-Jahiz

(C) Mamluk Dynasty – Ubaidullah Sindhi

(D) Mughal Dynasty – Marghinani

Answer: (B)

 

29. The concept of Al-Sultan Zillullah-I fil Ard was propounded by

(A) Mawardi

(B) Al-Majusi

(C) Kindi

(D) Nizamul Mulk Tusi

Answer: (D)

 

30. Diwan ul-Kharāj during the Abbasid period looked after matters of

(A) Finance

(B) Postal system

(C) Judiciary

(D) Administration

Answer: (A)

 

31. Kitab al-Tibb al-Mansuri, in the field of medicine was written by

(A) Al-Razi

(B) Ibn-Ishaq al-Samani

(C) Ibn Sina

(D) Al-Majusi

Answer: (B)

 

32. The title of al-mu‘allim al-thani was given to

(A) Abu Nasr al-Farabi

(B) Ibn Sina

(C) Al-Ghazali

(D) Al-Hamadani

Answer: (A)

 

33. Kitab al-Hind, was written by

(A) Sulaiman the Merchant

(B) Ibn Battutah

(C) Al-Biruni

(D) Al-Battani

Answer: (C)

 

34. Jama‘at-i Islami was established by

(A) Maulana Maududi

(B) Ashraf Ali Thanwi

(C) Dr. Sir Iqbal

(D) Maulana Zakariya

Answer: (A)

 

35. The famous book entitled ‘Tazkirah’ was authored by

(A) Dr. Sir Iqbal

(B) Sir Sayyid Ahmad Khan

(C) Abul Kalam Azad

(D) Ashraf Ali Thanwi

Answer: (C)

 

36. Which of the following do not match correctly?

(A) Ibn Haitham– Kitab al-Manazir

(B) Ibn Muqaffa – Kalilahwa Dimnah

(C) Abul Faraj Isfahani – Kitab al- Aghani

(D) Ibn Rushd – Al-Fawz al- Kabir

Answer: (D)

 

37. Jami‘al-Bayan fi Tafsir al-Quran, was written by

(A) Imam Bukhari

(B) Mohd. Ibn-Jarir al-Tabari

(C) Ibn Qutaybah

(D) Al-Yaqubi

Answer: (B)

 

38. Siha Sitta, the six canonical books of Hadith literature were compiled during the period of

(A) Ummayid period

(B) Abbasid period

(C) Khilafat-i Rashida

(D) The Ottoman period

Answer: (B)

 

39. The Qiyas was extensively used in legislation by

(A) Abu Hanifa

(B) Malik ibn Anas

(C) Idris al-Shafii

(D) Ahmad ibn Hanbal

Answer: (A)

 

40. Abu Yousuf was the student of

(A) Imam Zahir

(B) Ahmad ibn Hanbal

(C) Idris al-Shafii

(D) Abu Hanifa

Answer: (D)

 

41. The Mehr which is paid promptly is called

(A) Mehr-i Mu‘ajjal

(B) Mehr-i Muwajjal

(C) Mehr-i Mithil

(D) Mehr-i Fatimi

Answer: (A)

 

42. Ihya al-ulum was written by

(A) Al-Ghazali

(B) Al-Kindi

(C) Al-Farabi

(D) Mohd. ibn Abdul Wahab

Answer: (A)

 

43. Shah Waliullah authored

(A) Sirat al-Nabi

(B) Sirat-i Mustaqim

(C) Bayan al-Arab

(D) Izalat al-Khafa

Answer: (D)

 

44. Arrange the following scholars in chronological order. Use the code given below:

(i) Badiuzzaman Nursi

(ii) Ibn Taymiyyah

(iii) Ibn Bajja

(iv) Ibn Khaldun

Codes:

(A) (i) (ii) (iii) (iv)

(B) (i) (ii) (iv) (iii)

(C) (iii) (ii) (iv) (i)

(D) (iv) (iii) (ii) (i)

Answer: (C)

 

45. The Sufis of which order flourished in India during the Sultanate period?

(A) The Chishtis

(B) The Rifai‘s

(C) The Naqshbandis

(D) The Qadris

Answer: (A)

 

46. Baba Faridud-Din Ganj Shakar was the Khalifah of

(A) Shaikh Shihab ud-Din Suhrawardi

(B) Shaikh Ahmad Sirhindi

(C) Bakhtyar Kaki

(D) Bandanawaz

Answer: (C)

 

47. Futuhat-i Makkiyyah was written by

(A) Al-Ghazali

(B) Ibn al-Arabi

(C) Al-Kindi

(D) Ibn-Rushd

Answer: (B)

 

48. The concept of Wahdat al-Wujud was propounded by

(A) Al-Shibli

(B) Al-Ghazali

(C) Shaikh Ahmad Sirhindi

(D) Ibn al-Arabi

Answer: (D)

 

49. The term ‘Anal Haq’ was pronounced by

(A) Al-Hamid

(B) Al-Hallaj

(C) Bayazid Bistami

(D) Shibli

Answer: (B)

 

50. The Bhakti movement was founded by

(A) Ramanuja

(B) Premchand

(C) Jaisi

(D) Tulsidas

Answer: (A)

 

51. The Ismailis are also known as

(A) Sabai‘s

(B) Jafaris

(C) Dawoodis

(D) Imamis

Answer: (A)

 

52. Arrange the following movements in chronological order and use the code given below:

(i) Al-Bath Party

(ii) Sabai‘s

(iii) Wahabis

(iv) Tablighi Jamat

Codes:

(A) (i) (ii) (iii) (iv)

(B) (ii) (iii) (iv) (i)

(C) (iv) (iii) (ii) (i)

(D) (iii) (ii) (i) (iv)

Answer: (B)

 

53. Sanusia order was established by

(A) Mohd. Bin Abdul Wahab

(B) Ahmad Sharif

(C) Shaikh Zahid Gilani

(D) Mohd. Bin Ali

Answer: (D)

 

54. Futuh ul-Ghayb, was written by

(A) Shaikh Shihab ud-Din

(B) Abdul Qadir Gilani

(C) Shaikh Nizam ud-Din Auliya

(D) Junaid of Baghdad

Answer: (B)

 

55. Al-Manar party was established by

(A) Jamaluddin Afghani

(B) Muhammad Abduh

(C) Rashid Rida

(D) Ali Abdur Raziq

Answer: (C)

 

56. Abdur Rahman al-Kawakibi was the champion of

(A) Egyptian Nationalism

(B) Arab Nationalism

(C) Turkish Nationalism

(D) Indian Nationalism

Answer: (B)

 

57. The term ‘Nizam i Jadid’ refer to the times of

(A) Salim – I

(B) Bayazid – I

(C) Salim – II

(D) Salim – III

Answer: (D)

 

58. The era of ‘Tanzimat’ belongs to the period of

(A) Mahmud – II

(B) Muhammad the Fatheha

(C) Salim – I

(D) Murad – I

Answer: (A)

 

59. Constantinople was conquered by

(A) Sulaiman the Magnificent

(B) Murad – I

(C) Mohammad – II

(D) Muhammad – I

Answer: (C)

 

60. The shrine of the Qadiri Sufi, Shaykh bandagi Muhammad Ghouth is located in

(A) Utch-Multan

(B) Delhi

(C) Lucknow

(D) Mahrauli

Answer: (A)

 

61. Maulana Maududi the founder of Jama‘at-i Islami was born at

(A) Delhi

(B) Hyderabad

(C) Aurangabad

(D) Lahore

Answer: (C)

 

62. The Faraidi movement worked among the peasants of

(A) Bengal

(B) Delhi

(C) Lucknow

(D) Bhopal

Answer: (A)

 

63. Which of the following statement is correct?

(A) Sindh was captured by Mohd. Bin Qasim in 1206 A.D.

(B) Nizam al-Mulk Tusi was theVazir of the Saljuq Kingdom during the reign of Malik Shah.

(C) Abul Abbas al-Saffah was the founder of the Umayyad Kingdom.

(D) Kitab al-Aghani, was written by Ibn Khaludun.

Answer: (B)

 

64. The founder of modern Egypt was

(A) Mohammad Shah

(B) Riza Shah

(C) Nasir ud-Din

(D) Mohd. Ali Pasha

Answer: (D)

 

65. The early Arab traders came and settled on the

(A) Western coast of India

(B) U.P.

(C) Bhopal

(D) Calcutta

Answer: (A)

 

66. Which of the following statement is correct?

(A) Nasir ud-Din Shah Qachar was the founder of modern Iran.

(B) Mohd. Ali worked in Iraq.

(C) Ibn Taymiyah was a poet.

(D) Shah Waliullah migrated to Turkey and died there.

Answer: (A)

 

67. The earliest religio-political sect established in the history of Islam was

(A) Shiites

(B) Kharijites

(C) Qadarites 

(D) Murjiites

Answer: (B)

 

68. Which of the following statement is wrong?

(A) The Qadiri order was established by Shaykh Abdul Qadir Gillani.

(B) Awarif al-Ma‘arif was written by Abdul Qadir Gilani

(C) The Chishti order in India was established by Khwaja Moinuddin Chishti.

(D) The dome of the rock is located at Jerusalem.

Answer: (B)

 

69. The author of ‘Athar al-Sanadid’ is

(A) Abul Kalam Azad

(B) Mohd. Iqbal

(C) Sir Sayyid Ahmad

(D) Shah Waliullah

Answer: (C)

 

70. The Surah of the Quran which begins without Bismillah is,

(A) Sura-i Taubah

(B) Sura-i Baqarah

(C) Sura-i Ikhlas

(D) Sura-i Namal

Answer: (A)

 

71. Mark the correct answer:

(A) ‘Muwatta’ was written by Numan bin Thabit.

(B) The cities of Mecca & Madina are located in Hijaz province.

(C) Tijaniya order operated in Iran.

(D) Al-Waqāi‘al-Misriya was published from Pakistan.

Answer: (B)

 

72. Suleiman the merchant was the author of

(A) Kitab al-Hind

(B) Silsila al-Tawarikh

(C) Tuhfat al-Mujahidin

(D) Rehla

Answer: (B)

 

73. The Islamic revolution of Iran by Ayatullah Khomeini took place in the year

(A) 1979

(B) 1969

(C) 1959

(D) 1971

Answer: (A)

 

74. Which of the following statement is correct?

(A) Tahrik-i Mujahidin was a reformist movement.

(B) The capital of Saudi Arabia is Jeddah.

(C) Kamal Ataturk abolished caliphate in 1857.

(D) Mughal Empire was established in 1206.

Answer: (A)

 

75. Arrange the following personalities in chronological order and use the code given below:

(i) Hasan Basari

(ii) Bayazid Bistami

(iii) Ibn al-Arabi

(iv) Shaykh Nizamuddin Auliya

Codes:

(A) (i) (ii) (iii) (iv)

(B) (iv) (ii) (iii) (i)

(C) (iii) (ii) (i) (iv)

(D) (i) (ii) (iv) (iii)

 

Answer: (A)


 Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Arab Culture and Islamic Studies Paper 3

The old UGC NET Examination paper-3 in Arab Culture and Islamic Studies is of descriptive type till December 2011.

Paper-3 becomes the objective type from June 2012 to November 2017. From July 2018 onward, the paper-3 was stopped and becomes part of the paper-2 itself.

So, the old questions for paper-3 from June 2012 to November 2017 which were of objective type (multiple choice questions) can be used by the UGC NET aspirants for their better preparation for paper-2.

Year Wise NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved question Papers are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Paper
UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Question Paper 2017 November
UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Question Paper 2016 July
UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Question Paper 2015 June
UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Question Paper 2015 December
UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Question Paper 2014 June
UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Question Paper 2014 December
UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2012 June

We have covered the NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.

If you have any questions about NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 June
Looking for NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Paper 3 Solved Question Paper 2013 June? Here get Paper 3 Solved Question Paper 2013 June.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiag80wnw0fVBhCEvEk5i5h3Sps87bLLL896sIuUEcS3yk1jdDW2P2vhocnHw_vQ2NRSEW9hL_mhmi4g5KprgickqqhMyGq7Bd9y6il-rXS-RATYEbtqVna4r5K9phVcfBR7fQDOq1Xaj3W2FZykd7EQfalMdjA1Gn3ieIvpOw7a0N-WqDtakaLsdwuMQ=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiag80wnw0fVBhCEvEk5i5h3Sps87bLLL896sIuUEcS3yk1jdDW2P2vhocnHw_vQ2NRSEW9hL_mhmi4g5KprgickqqhMyGq7Bd9y6il-rXS-RATYEbtqVna4r5K9phVcfBR7fQDOq1Xaj3W2FZykd7EQfalMdjA1Gn3ieIvpOw7a0N-WqDtakaLsdwuMQ=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-arab-culture-and-islamic-studies-paper-3-solved-question-paper-2013-june.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-arab-culture-and-islamic-studies-paper-3-solved-question-paper-2013-june.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content