NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September

Looking for NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.

NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 SeptemberNTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September: To score better marks in the NTA UGC NET Anthropology Paper 2, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Question Paper 2013 September. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers along with the latest Anthropology Paper 2 Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.

NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September

NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Anthropology Paper 2 exam.

Practicing these NTA UGC NET Anthropology Paper 2 previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.


1. The term Emic refers to:

(A) Ethnocentric perspective

(B) Outsider’s perspective

(C) Value-neutral perspective

(D) Insider’s perspective

Answer: (D)

 

2. The cognitive aspect of religion is represented by:

(A) Prayer

(B) Offering

(C) Myth

(D) Worship

Answer: (C)

 

3. A pattern of residence whereby a married couple lives separately from the kin of both spouses is called:

(A) Patrilocal

(B) Matrilocal

(C) Neolocal

(D) Avunculocal

Answer: (C)

 

4. Who among the following, is associated with unilinear evolution?

(A) Edward B. Tylor

(B) Raymond Firth

(C) Ralph Linton

(D) Franz Boas

Answer: (A)

 

5. The first human to stand erect was the:

(A) Neanderthal man

(B) CroMagnon man

(C) Java man

(D) Homo habilis

Answer: (C)

 

6. Which one of the following is a prosimian?

(A) Loris

(B) Lemur

(C) Tarsier

(D) All of these

Answer: (D)

 

7. Who did the most to defend Darwin and his ideas?

(A) Wallace

(B) Darwin

(C) Thomas Huxley

(D) Samuel Wilberforce

Answer: (C)

 

8. Mendel’s work was rediscovered independently by:

(A) Hugo De Vries, Morgan and Muller

(B) Lari Correns, Erich Von Tschermak and Bateson

(C) Carl Correns, Bateson and Punnet

(D) Hugo De Vries, Carl Correns & Erich Von Tschermak

Answer: (D)

 

9. Thellasostatic Terraces are formed:

(A) At the meanders of the rivers

(B) Inside the caves

(C) At the end of the glacier

(D) At the mouth of the river

Answer: (D)

 

10. The one dating method among the following is NOT an isotopic dating method:

(A) Dendrochronology

(B) Carbon – 14

(C) Thermoluminescence

(D) Potassium-Argon

Answer: (A)

 

11. Who among the following are associated with ‘Tribe – Caste Continuum’?

I. D.N. Majumdar

II. Surajit Sinha

III. Sachchidanand

IV. F.G. Bailey

Code:

(A) II, III and IV are correct.

(B) I, II and IV are correct.

(C) I, III and IV are correct.

(D) I and IV are correct.

Answer: (A)

 

12. Which of the following statements apply to culture?

I. Culture is transmitted.

II. Culture is static.

III. Culture is learned.

IV. Culture is shared.

Code:

(A) I and II are correct.

(B) I, III and IV are correct.

(C) I, II and IV are correct.

(D) II, III and IV are correct.

Answer: (B)

 

13. Levi-Strauss’s idea of ‘elementary structure’ rests on how many fundamental kin relationships?

(A) Two

(B) Three

(C) Four

(D) Five

Answer: (C)

 

14. A custom whereby a man is obliged to marry his brother’s widow is known as:

(A) Sororate

(B) Levirate

(C) Filial inheritance

(D) Extended kin marriage

Answer: (B)

 

15. Lamarck believed in:

(A) An organism could ‘will’ itself to change to meet environmental challenges

(B) Natural selection

(C) In the inheritance of acquired characteristics

(D) (A) and (C)

Answer: (D)

 

16. Jaundice is caused by the presence of bilirubin in the blood plasma, which is a breakdown product of:

(A) Haemoglobin – Red blood cells

(B) Bilirubin – Red blood cells

(C) Albumin – White blood cells

(D) Prothrombin – Platelets

Answer: (A)

 

17. Which of the following are correctly matched?

(A) Indian Anthropological Association – Indian Anthropologist

(B) Indian Society of Human Genetics - Human Ecology

(C) Ethnographic & Folk Culture Society - Man in India

(D) Indian Anthropological Society - Eastern Anthropologist

Answer: (A)

 

18. Which one of the following statements about the hominoids is false?

(A) Hominoids includes gorillas, chimpanzee and humans

(B) Hominoids have larger brains than other primates

(C) Hominoids lack tails

(D) Hominoids typically are bipedal and walk erect

Answer: (D)

 

19. The one archaeological site in the following is NOT a Mesolithic site characteristic of Rock Art:

(A) Langhnaj

(B) Lekhania

(C) Bhimbetka

(D) Adamgarh

Answer: (A)

 

20. In which of the sites the dog was buried along with the master?

(A) Tekkalakota

(B) Burzahom

(C) Daojali Hading

(D) Sarutaru

 

Answer: (B)

 

21. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): Societies that are built around matrilineal descent are not necessarily matriarchal.

Reason (R): In a matrilineal society, a man’s principal heir is not his son, but his sister’s son.

In the context of above two statements, which of the following is correct?

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is wrong.

(B) Both (A) and (R) are wrong.

(C) (A) is wrong, but (R) is correct.

(D) Both (A) and (R) are correct.

Answer: (D)

 

22. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): Among the Toda tribe, a woman marries a man but she is also the wife of the man’s brother.

Reason (R): Todas follow fraternal polyandry.

In the context of above statements, which one of the following is correct?

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is wrong.

(B) (A) is wrong, but (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are wrong.

(D) Both (A) and (R) are correct.

Answer: (D)

 

23. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): An Anthropologist uses participant-observation

Reason (R): Ethnographic research demands that another social world be studied with empathy

In the context of above statements, which one of the following is correct?

Codes:

(A) Both (A) and (R) are correct.

(B) Both (A) and (R) are wrong.

(C) (A) is correct and (R) is wrong.

(D) (A) is wrong and (R) is correct.

Answer: (A)

 

24. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): Money can change relationships.

Reason (R): In simple societies the social relationship created by a transaction can be subordinated to the economic value of that transaction.

On the basis of the above statements, choose the correct answer.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are correct.

(B) (A) is correct, but (R) is wrong.

(C) (A) is wrong, but (R) is correct.

(D) Both (A) and (R) are wrong.

Answer: (B)

 

25. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): The sutures of the cranium obliterate or close at different ages but follow a uniform pattern.

Reason (R): The age of a dead person can not be determined by studying the cranial sutures.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are true.

(B) Both (A) and (R) are false.

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (R) is true, but (A) is false.

Answer: (C)

 

26. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): The term ‘Prosimians’ is used for an evolutionary stage before the advent of monkeys.

Reason (R): Simians is a collective term used for both old world and new world monkeys.

Codes:

(A) Both (R) and (A) are incorrect.

(B) Both (R) and (A) are correct.

(C) (R) is correct, but (A) is incorrect.

(D) (A) is correct, but (R) is incorrect.

Answer: (B)

 

27. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): The type-2 diabetes is a ‘Life-style’ disease.

Reason (R): The diabetes type-2 is more common among urban people.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is incorrect.

(B) (R) is correct, but (A) is incorrect.

(C) Both (A) and (R) are correct.

(D) Both (A) and (R) are incorrect.

Answer: (C)

 

28. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): All human beings go through the process of birth, growth and ageing.

Reason (R): The process of growth is an important indicator of the health status.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is incorrect.

(B) Both (A) and (R) are correct.

(C) (R) is correct, but (A) is incorrect.

(D) Both (A) and (R) are incorrect.

Answer: (B)

 

29. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): Bountiful of human remains together with cultural relics are unearthed from Pleistocene layers of India.

Reason (R): The Pleistocene sedimentary deposits are alkaline in nature thereby capable of preserving organic and inorganic remains in tact.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are false.

(B) (A) is true, but (R) is false.

(C) (A) is false, but (R) is true.

(D) Both (A) and (R) are true.

Answer: (C)

 

30. Given below are two statements, one labelled as Assertion (A) and the other labelled as Reason (R):

Assertion (A): Mesolithic is considered as multi-facetted economy and stands for economic transitions from hunting-foraging stage to agriculture.

Reason (R): The bio-physical environmental changes which took place at the onset of Holocene period triggered bio-cultural transitions.

On the basis of the above statements choose the correct answer:

Codes:

(A) Both (A) and (R) are false

(B) (A) is true, but (R) is false

(C) (A) is false, but (R) is true

(D) Both (A) and (R) are true

Answer: (D)

 

31. Arrange the following works of Bronislaw Malinowski in the order in which they were published:

(i) A Scientific Theory of Culture

(ii) Argonauts of the Western Pacific

(iii) The Dynamics of Culture Change

(iv) A Diary in the Strict Sense of the Term

(A) (ii) (i) (iii) (iv)

(B) (i) (ii) (iii) (iv)

(C) (ii) (i) (iv) (iii)

(D) (iv) (i) (iii) (ii)

Answer: (A)

 

32. Identify the order in which the following concepts made their appearance:

I. Evolutionism

II. Diffusionism

III. Structuralism

IV. Functionalism

(A) Diffusionism – Evolutionism – Functionalism – Structuralism

(B) Diffusionism – Evolutionism – Structuralism – Functionalism

(C) Evolutionism – Diffusionism – Structuralism – Functionalism

(D) Evolutionism – Diffusionism – Functionalism – Structuralism

Answer: (D)

 

33. Arrange the following kin groups in an ascending order:

I. Moiety

II. Clan

III. Phratry

IV. Lineage

(A) Lineage – Clan – Phratry – Moiety

(B) Lineage – Clan – Moiety – Phratry

(C) Clan – Lineage – Moiety – Phratry

(D) Clan – Lineage – Phratry – Moiety

Answer: (A)

 

34. Arrange the following societies in an ascending order:

(A) Horticulturist – Forager – Pastoralist – Agriculturist

(B) Horticulturist – Forager – Agriculturist – Pastoralist

(C) Forager – Horticulturist – Agriculturist – Pastoralist

(D) Forager – Horticulturist – Pastoralist – Agriculturist

Answer: (D)

 

35. Arrange the following pioneers in an ascending order on the basis of their contributions:

(A) Hardy – Weinberg – Watson & Crick – Karry Mullis – Mendel

(B) Mendel – Hardy – Weinberg – Watson & Crick – Karry Mullis

(C) Watson & Crick – Hardy – Weinberg – Mendel – Karry Mullis

(D) Karry Mullis – Watson & Crick – Hardy – Weinberg – Mendel

Answer: (B)

 

36. Identify the correct sequence of the following in the descending order based on their genetic relatedness:

(A) Gibbon – Orang utan – Gorilla – Chimpanzee – Human

(B) Gorilla – Chimpanzee – Orang utan – Human – Gibbon

(C) Human – Chimpanzee – Gorilla – Orang utan – Gibbon

(D) Human – Gorilla – Chimpanzee – Orang utan – Gibbon

Answer: (C)

 

37. Identify the correct sequence of the following fossils in terms of their appearance on the Earth:

(A) Australopithecus – Homo habilis – Homo erectus – Neanderthal man – CroMagnon

(B) Homo habilis – Australopithecus – Homo erectus – Neanderthal man – CroMagnon

(C) Australopithecus – Neanderthal man – Homo habilis – CroMagnon – Homo erectus

(D) CroMagnon – Homo erectus – Neanderthal man – Homo habilis – Australopithecus

Answer: (A)

 

38. Arrange the following in the correct sequence:

(A) Cell membrane – Cytoplasm – Nucleus – Chromosome

(B) Chromosome – Nucleus – Cell membrane – Cytoplasm

(C) Cell membrane – Nucleus – Chromosome – Cytoplasm

(D) Cytoplasm – Cell membrane – Nucleus – Chromosome

Answer: (A)

 

39. Arrange the following pluvial periods of Africa in the correct sequence:

(A) KAGERAN – KAMASEAN – KANJEERAN – GAMBLEAN

(B) KAGERAN – KANJEERAN – KAMASEAN – GAMBLEAN

(C) KANJEERAN – KAMASEAN – GAMBLEAN – KAGERAN

(D) KAMASEAN – KAGERAN – GAMBLEAN – KANJEERAN

Answer: (A)

 

40. Arrange the following prehistoric tool-making technologies in the correct sequence:

(A) Clactonian – Levalloisian – Stone hammer – Cylinder hammer

(B) Stone hammer – Cylinder hammer – Clactonian – Levalloisian

(C) Cylinder hammer – Levalloisian – Clactonian – Stone hammer

(D) Stone hammer – Clactonian – Cylinder hammer – Levalloisian

Answer: (B)

 

41. Match an item in List – I with an item in List – II. Use the codes given below:

List – I                                                                                    List – II

(a) Little and Great tradition                                                  (i) Robert Redfield

(b) Universalisation and Parochialisation                                (ii) M.N. Srinivas

(c) Sanskritisationand Dominant caste                                   (iii) Mckim Marriott

(d) Folk-Urban continuum                                                      (iv) Milton Singer

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (iii) (ii) (iv)

(B) (iii) (ii) (iv) (i)

(C) (iv) (iii) (ii) (i)

(D) (ii) (iii) (i) (iv)

Answer: (C)

 

42. Match an item in List – I with an item in List – II. Use the codes given below:

List – I                                                            List – II

(a) ‘The Girijan Movement’                            (i) The Rajbanshis of North Bengal

(b) ‘The Kamtapur Movement’                       (ii) The Jatapu and Savara of Andhra Pradesh

(c) ‘The Tana Bhagat Movement’                   (iii) Rani Guidelo

(d) ‘The Zeliangrong Movement’                   (iv) The Santhals of Chhotanagpur

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (ii) (iii) (iv)

(B) (iii) (iv) (ii) (i)

(C) (i) (iii) (iv) (ii)

(D) (ii) (i) (iv) (iii)

Answer: (D)

 

43. Match an item in List – I with an item in List – II. Use the codes given below:

List – I                                                                                    List – II

(a) Primitive Polynesian Economy                                          (i) Melville Herskovits

(b) Traditional Exchange and Modern Markets                      (ii) Raymond Firth

(c) Primitive and Peasant Economic System                          (iii) Manning Nash

(d) Economic Anthropology                                                   (iv) Cyril S. Belshaw

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (ii) (i) (iv) (iii)

(B) (i) (ii) (iii) (iv)

(C) (ii) (iv) (iii) (i)

(D) (iii) (ii) (iv) (i)

Answer: (C)

 

44. Match an item in List – I with an item in List – II. Use the codes given below:

List – I                                                                                    List – II

(a) Genealogical Method                                                        (i) G.P. Murdock

(b) Cross-cultural comparison                                                 (ii) Bronislaw Malinowski

(c) Participant Observation                                                     (iii) W.H.R. Rivers

(d) Extended-case method                                                     (iv) A.L. Epstein

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (ii) (iii) (iv)

(B) (iii) (i) (ii) (iv)

(C) (ii) (iii) (i) (iv)

(D) (iv) (ii) (iii) (i)

Answer: (B)

 

45. Match an item in List – I with an item in List – II. Use the codes given below:

List – I                                                                                    List – II

(a) Inborn errors of metabolism                                              (i) Sutton & Boveri

(b) Dosage compensation                                                        (ii) A.E. Garrod

(c) Chromosomal theory of inheritance                                  (iii) Beadle & Tatum

(d) One gene-One enzyme hypothesis                                    (iv) Mary Lyon

Codes:

        (a) (b) (c) (d)

(A) (iii) (i) (ii) (iv)

(B) (ii) (iv) (i) (iii)

(C) (ii) (i) (iv) (iii)

(D) (i) (iii) (iv) (ii)

Answer: (B)

 

46. Match an item in List – I with an item in List – II. Use the codes given below:

List – I                                                                                    List – II

(a) Goodall                                                                              (i) Orang utan

(b) Fossey                                                                                (ii) Savanna baboon

(c) Strum                                                                                 (iii) Chimpanzee

(d) Galdikas                                                                            (iv) Gorilla

Codes:

        (a) (b) (c) (d)

(A) (iii) (ii) (i) (iv)

(B) (iv) (i) (ii) (iii)

(C) (iii) (iv) (ii) (i)

(D) (iv) (iii) (i) (ii)

Answer: (C)

 

47. Match an item in List – I with an item in List – II. Use the codes given below:

List – I                                                                                    List – II

(a) Lemur                                                                                (i) New world Monkey

(b) Marmoset                                                                           (ii) Ape

(c) Langur                                                                               (iii) Prosimian

(d) Gibbon                                                                              (iv) Old world Monkey

Codes:

        (a) (b) (c) (d)

(A) (iii) (i) (iv) (ii)

(B) (iii) (ii) (iv) (i)

(C) (ii) (iv) (i) (iii)

(D) (iv) (i) (ii) (iii)

Answer: (A)

 

48. Match an item in List – I with an item in List – II. Use the codes given below:

List – I                                                                                    List – II

(a) The Origin of Species                                                        (i) Darwin

(b) Philosophic Zoologique                                                     (ii) Dobzhansky

(c) Genetics & Origin of Species                                            (iii) Linnaeus

(d) Systema Naturale                                                              (iv) Lamarck

Codes:

       (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (iii) (iv) (ii)

(B) (i) (iv) (iii) (ii)

(C) (i) (iv) (ii) (iii)

(D) (ii) (i) (iii) (iv)

Answer: (C)

 

49. Match an item in List – I with an item in List – II. Use the codes given below:

List – I                                                                                    List – II

(a) The first human deliberate burials                                     (i) Upper Palaeolithic period

(b) The first paintings, engravings, sculptures                        (ii) Mesolithic period

(c) The shell-middens and kitchen middens                           (iii) Neolithic period

(d) Early domestication of plants and animals                       (iv) Middle Palaeolithic period

Codes:

        (a) (b) (c) (d)

(A) (iv) (i) (ii) (iii)

(B) (iii) (ii) (iv) (i)

(C) (ii) (iv) (i) (iii)

(D) (i) (iii) (iv) (ii)

Answer: (A)

 

50. Match an item in List – I with an item in List – II. Use the codes given below:

List – I                                                                                    List – II

(a) Palaeolithic period                                                             (i) Holocene period

(b) Protohistoric period                                                           (ii) Emergence of Civilization

(c) Nuclear areas                                                                     (iii) Pleistocene period

(d) Agricultural Innovations                                                   (iv) Agricultural Origins

Codes:

      (a) (b) (c) (d)

(A) (ii) (iv) (i) (iii)

(B) (i) (iii) (ii) (iv)

(C) (iii) (i) (iv) (ii)

(D) (iv) (ii) (iii) (i)

 

Answer: (C)


Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Anthropology Paper 2

Year Wise NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved question Papers are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Paper
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2020 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2019 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2019 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2018 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2018 July
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2017 November
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2016 July
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2015 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2015 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2014 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2014 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2011 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2011 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2010 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2010 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2009 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2009 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2008 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2008 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2007 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2007 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2006 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2006 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2005 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2005 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.

If you have any questions about NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
Looking for NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2013 September.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgQYzkhwXld4q3M3AwhyaNorDQX0Gi9Q3VBTs5Z0_kc26YrY6RH_TVLM-6gp5HS_qshin7AihC6VdZ8-tKlwgueORQnSBy_9q17mdaIDfEdsSwLgdfISSyn3xBI1iV5eBGk1NqhPFuzA0J_Kf9O8VZbyBreR2M6sHeNJHUAmcIeaObQJy-8YzHN4-JNcQ=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgQYzkhwXld4q3M3AwhyaNorDQX0Gi9Q3VBTs5Z0_kc26YrY6RH_TVLM-6gp5HS_qshin7AihC6VdZ8-tKlwgueORQnSBy_9q17mdaIDfEdsSwLgdfISSyn3xBI1iV5eBGk1NqhPFuzA0J_Kf9O8VZbyBreR2M6sHeNJHUAmcIeaObQJy-8YzHN4-JNcQ=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-anthropology-paper-2-solved-question-paper-2013-september.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-anthropology-paper-2-solved-question-paper-2013-september.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content