NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June

Looking for NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.

NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June: To score better marks in the NTA UGC NET Anthropology Paper 2, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Question Paper 2012 June. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers along with the latest Anthropology Paper 2 Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.

NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June

NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Anthropology Paper 2 exam.

Practicing these NTA UGC NET Anthropology Paper 2 previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.


1. Heath and Carter somatotype method includes:

(A) Photoscopy and anthropometry

(B) Anthropometry

(C) Photoscopy

(D) None of the above

Answer: (A)

 

2. Adaptive biological changes occurring within the lifetime of an organism in response to environmental stress refers to

(A) Acclimation

(B) Habituation

(C) Acclimatization

(D) Adaptation

Answer: (C)

 

3. Cephalo-Caudal growth occurs from

(A) head-to-tail

(B) tail-to-head

(C) Centre of body to outward

(D) Outward to centre of body

Answer: (A)

 

4. DNA molecule was discovered by

(A) G. Mendel

(B) J. Watson & F. Crick

(C) J. M. Lowenstein

(D) M. Kimura

Answer: (B)

 

5. Who among the following wrote the book ‘Genetics and the Origin of Species’?

(A) C. Darwin

(B) R. Goldschmidt

(C) T. Dobzhansky

(D) R. A. Fisher

Answer: (C)

 

6. Mendelian population is

(A) Reproductive community of a common gene pool

(B) Isolated population without common gene pool

(C) Not a reproductive population

(D) Not integrated by genetic factors

Answer: (A)

 

7. Which one of the following is the characteristic of the primates?

(A) Arboreal locomotion

(B) Extremitie not adapted for prehension

(C) Olfactory sense is greatly emphasized

(D) Dental formula exhibits four incisors

Answer: (A)

 

8. Fossils

(A) Are the preserved remains of plants and animals that lived in the past?

(B) Are the impressions of organisms of past geologic time that have been preserved in earth’s crust?

(C) Usually involve the hard part of an organism

(D) Possess all the above features

Answer: (D)

 

9. The societies having centralized authority, administrative machinery and constitutive judicial systems are:

(A) Zulu-Bemba-Tallensi-Kede

(B) Ngwato-Benyankole-Zulu-Nuer

(C) Zulu-Ngwato-Bemba-Kede

(D) Nuer-Tallensi-Zulu-Bemba

Answer: (C)

 

10. Ethnology differs from Ethnography because

(A) It is comparative

(B) It uses data collected by other anthropologists

(C) It generalizes across cultures

(D) All the above

Answer: (D)

 

11. The idea that the need to regulate hydraulic agricultural economy gave rise to State was given by

(A) Leslie White

(B) K. A. Wittfogel

(C) Julian Steward

(D) Marvin Harris

Answer: (B)

 

12. According to Levi-Strauss prohibition on marriage would lead to

(A) Complex Kinship systems

(B) crow-Omaha Kinship system

(C) Elementary Kinship systems

(D) None of the above

Answer: (A)

 

13. Which one of the following best illustrates modernism?

(A) Shedding of tradition

(B) Rational thinking

(C) Process of change

(D) Cultural movement

Answer: (C)

 

14. Which one of the following methods is most useful for Kinship Studies?

(A) Observation

(B) Case study

(C) Interview

(D) Genealogical

Answer: (D)

 

15. Which one of the following tribes follows matriarcheal system?

(A) Khasa

(B) Toda

(C) Bhil

(D) Khasi

Answer: (D)

 

16. Which one of the following pairs is not correctly matched?

(A) Patrilineal – Patrilocal

(B) Matrilineal – Matrilocal

(C) Descent group – Clan or lineage

(D) Matrilineal – Patrilineal

Answer: (D)

 

17. Which one of the following Commissions recommended the introduction of Ashram Schools during 5th Five Year Plan?

(A) B. P. Mandal Commission

(B) Kaka Kalelkar Commission

(C) V. N. Dhebar Commission

(D) P. Shila A.O. Commission

Answer: (C)

 

18. Who among the following is the author of the book witchcraft, Oracles, and

Magic among the A Zande?

(A) E. E. Evans-Prichard

(B) E. R. Leach

(C) B. R. Malinowski

(D) E. Durkheim

Answer: (A)

 

19. Van Gennep who coined the term ‘rites de passage’ was a scholar from

(A) Germany

(B) France

(C) U. K.

(D) U. S. A

Answer: (B)

 

20. The five-fold principles for the development of the tribals by the then Prime Minister Pt. Jawaharlal Nehru appeared in his forward to the book titled

(A) Philosophy for NEFA

(B) The Scheduled Tribes

(C) The Mana Gonds of Bastar

(D) Affairs of a Tribe

 

Answer: (A)

 

21. Splinter-and-groove technique is best represented at which of the following sites?

(A) Laugerie-Haute

(B) La Ferrassie

(C) Stellmoor

(D) Willendorf

Answer: (C)

 

22. Palaeolithic primary site from India is best represented at

(A) Navdatolli

(B) Inamgaon

(C) Attirampakkam

(D) Bhimbetka

Answer: (D)

 

23. Hunsgi represents one of the most important sites of which of the following cultural periods?

(A) Palaeolithic

(B) Mesolithic

(C) Chalcolithic

(D) Neolithic

Answer: (A)

 

24. Which one of the following ceramic traditions represents the Deccan Chalcolithic culture?

(A) Kayatha

(B) Jorwe

(C) Black-and-Red Ware

(D) Painted Grey Ware

Answer: (B)

 

25. One of the oldest known Neolithic sites in India is

(A) Bagor

(B) Sarai-Nahar-Rai

(C) Chirand

(D) Lahura Deva

Answer: (D)

 

26. At which of the following sites shouldered celts are commonly found?

(A) North Indian sites

(B) South Indian sites

(C) East Indian sites

(D) West Indian sites

Answer: (C)

 

27. Which one of the following methods of dating does one get result in years?

(A) Terrace sequence

(B) Palenology

(C) Palaeontology

(D) Radio-carbon

Answer: (D)

 

28. Given below are two statements. One is labelled as Assertion (A) and the other as Reason(R).

Assertion (A): South Indian Neolithic sites show development at a younger date.

Reason (R): Because in the south wide spread pastoralism was the main economy.

Code:

(A) Both (A) and (R) are correct.

(B) (A) is correct but (R) is incorrect.

(C) (A) is incorrect but (R) is correct.

(D) Both (A) and (R) are incorrect.

Answer: (A)

 

29. Given below are two statements. One is labelled as Assertion (A) and the other is labelled as Reason (R):

Assertion (A): ABO blood group system is a polymorphic marker.

Reason (R): There are more than two alleles (at least one of them greater than 1 percent) responsible for its inheritance.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are correct.

(B) Both (A) and (R) are false.

(C) (A) is correct, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is correct.

Answer: (A)

 

30. Given below are two statements, one is labelled as Assertion (A) and the other is labelled as Reason (R).

Assertion (A): Westernization refers to changes brought about by British Rule in India.

Reason (R): Sanskritization among lower castes got negatively affected due to westernization.

On the basis of the above statements, choose the correct statement.

Codes:

(A) (A) is correct and (R) is wrong.

(B) (A) is wrong and (R) is correct.

(C) Both (A) and (R) are wrong.

(D) Both (A) and (R) are correct.

Answer: (A)

 

31. Given below are two statements, one is labelled as Assertion (A) and the other as Reason (R).

Assertion (A): Indian village is part society.

Reason (R): Indian village is part of larger society of India.

Codes:

(A) (A) is false, (R) is true.

(B) Both (A) and (R) are true.

(C) (A) is true, (R) is false.

(D) Both (A) and (R) are false.

Answer: (B)

 

32. Given below are two statements. One is labelled as Assertion (A) and the other is labelled as Reason (R):

Assertion (A): The genealogical method is a well-established ethnographic technique.

Reason (R): Anthropologists need to collect genealogical data to understand current social relations without reconstructing history.

Based on the above statements, choose the correct answer.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are correct.

(B) (A) is correct and (R) is wrong.

(C) (A) is wrong and (R) is correct.

(D) Both (A) and (R) are wrong.

Answer: (B)

 

33. Given below are two statements. One is labelled as Assertion (A) and the other is labelled as Reason (R):

Assertion (A): Adolescent growth spurt occurs in every individual.

Reason (R): The degree of adolescent spurt is same for every individual.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are correct.

(B) Both (A) and (R) are false.

(C) (A) is correct, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is correct.

Answer: (C)

 

34. Which one of the following is the correct sequence of Kinship grouping in order of their decreasing size?

(A) Phratry-Moiety-Clan-Lineage- Family

(B) Moiety-Phratry-Clan-Lineage-Family

(C) Phratry-Clan-Moiety-Lineage-Family

(D) Moiety-Phratry-Lineage-Clan-Family

Answer: (A)

 

35. Arrange the following in correct sequence:

(A) Chopper-Transverse Arrowhead-Cleaver.

(B) Cleaver-Chopper-Transverse Arrowhead.

(C) Transverse Arrowhead-Chopper- Cleaver.

(D) Chopper-Cleaver-Transverse Arrowhead.

Answer: (D)

 

36. Identify the correct sequence in background of hominid phylogeny:

(A) Ramapithecus – Australopithecus africanus – Homo erectus – Hemo sapiens

(B) Homo sapiens – Homo erectus – Ramapithecus – Australopithecus africanus

(C) Ramapithecus – Homo erectus – Australopithecus africanus – Home sapiens

(D) Homo erectus – Homo sapiens – Ramapithecus – Australopithecus africanus

Answer: (A)

 

37. Identify the correct sequence of estimated cranial capacity in ascending order :

(A) Orangutan-Gorilla-Human- Chimpanzee

(B) Orangutan-Gorilla-Chimpanzee Human

(C) Chimpanzee-Orangutan-Gorilla- Human

(D) Chimpanzee-Gorilla-Orangutan- Human

Answer: (C)

 

38. Identify the sequence of vertebrae in correct order:

(A) Lumber-Thoracic-Sacral- Cervical

(B) Thoracic-Cervical-Lumbar- Sacral

(C) Cervical-Lumbar-Thoracic- Sacral

(D) Cervical-Thoracic-Lumbar- Sacral

Answer: (D)

 

39. Identify the correct sequence in estimating the gene frequency for a genetic marker:

(A) Gene frequency – Absolute number – number of alleles – percentile frequency

(B) Absolute number – percentile frequency – number of alleles – gene frequency

(C) Absolute number – number of alleles – percentile frequency – gene frequency

(D) Percentile frequency – Absolute number – number of alleles – gene frequency

Answer: (B)

 

40. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the code given below:

List – I                                                                                    List – II

(a) Races and Cultures of India                                              (i) E. A. Hooton

(b) Up from the ape                                                                (ii) A. L. Krober

(c) Anthropology today                                                          (iii) H. H. Risley

(d) The People of India                                                           (iv) D. N. Majumdar

Codes:

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (i)         (iii)       (iv)       (ii)

(B)       (iv)       (i)         (ii)        (iii)

(C)       (iv)       (ii)        (i)         (iii)

(D)       (iii)       (iv)       (i)         (ii)

Answer: (B)

 

41. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the code given below:

List – I                                                                                    List – II

(a) Sickle Cell Disease                                                            (i) Y – linked

(b) G-6-PD deficiency                                                            (ii) Autosomal Dominant

(c) Polydactyly                                                                        (iii) X-linked Recessive

(d) Haemophilia                                                                      (iv) Autosomal Recessive

Codes:

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (iv)       (iii)       (ii)        (i)

(B)       (ii)        (i)         (iii)       (iv)

(C)       (i)         (iii)       (iv)       (ii)

(D)       (iii)       (ii)        (iv)       (i)

Answer: (A)

 

42. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the code given below:

List – I                                                                        List – II

(a) BMI                                                                       (i) Dermatoglyphics

(b) Ectomorph                                                             (ii) Serology

(c) Furuhata’s Index                                                   (iii) Body physique

(d) Blood groups                                                         (iv) Obesity

Codes:

      (a) (b) (c) (d)

(A) (i) (iv) (ii) (iii)

(B) (ii) (i) (iii) (iv)

(C) (iv) (iii) (i) (ii)

(D) (ii) (iv) (iii) (i)

Answer: (C)

 

43. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the code given below:

List – I                                                                                    List – II

(a) Tanner                                                                                (i) Finger prints, palms and soles

(b) Conroy                                                                               (ii) Growth at adolescence

(c) Cummins and Mildo                                                          (iii) On the Origin of Species

(d) Darwin                                                                              (iv) Reconstructing human origins

Codes:

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (iv)       (iii)       (i)         (ii)

(B)       (ii)        (iv)       (i)         (iii)

(C)       (ii)        (i)         (iv)       (iii)

(D)       (iii)       (i)         (ii)        (iv)

Answer: (B)

 

44. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the code given below:

List – I Blood group                                                   List – II Antibodies

(a) A                                                                                        (i) none

(b) B                                                                                        (ii) anti-B

(c) O                                                                                        (iii) anti-A

(d) AB                                                                                     (iv) anti-A and anti-B

Codes:

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (ii)        (iii)       (iv)       (i)

(B)       (ii)        (iv)       (iii)       (i)

(C)       (iii)       (ii)        (i)         (iv)

(D)       (iv)       (i)         (ii)        (iii)

Answer: (A)

 

45. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the code given below:

List – I                                                List – II

(a) Azilian                                           (i) Mesolithic site from East India

(b) Adamgarh                                      (ii) Ceramic tradition of Central Indian chalcolithic

(c) Malwa                                            (iii) Epi-Palaeolithic tradition of Southwest Europe

(d) Birbhanpur                                    (iv) Primary site of lower Palaeolithic

Codes:

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (i)         (ii)        (iii)       (iv)

(B)       (ii)        (iii)       (iv)       (i)

(C)       (iii)       (iv)       (ii)        (i)

(D)       (iv)       (i)         (ii)        (iii)

Answer: (C)

 

46. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the code given below:

List – I                                                                                    List – II

(a) Radcliffe Brown                                                    (1) Culture patterning of Temparament

(b) Levi- Strauss                                                          (2) Polygynandry

(c) Margaret Mead                                                      (3) Natural laws of society

(d) D. N. Majumdar                                                    (4) Ideal structure of society

Codes:

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (3)        (4)        (1)        (2)

(B)       (1)        (3)        (2)        (4)

(C)       (1)        (2)        (3)        (4)

(D)       (4)        (1)        (2)        (3)

Answer: (A)

 

47. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the code given below:

List – I                                                List – II

(a) Apical Ancestor                             (i) Unilineal descent group based on stipulated descent

(b) Clan                                               (ii) Unilineal descent group based on demonstrated descent

(c) Lineage                                          (iii) In a descent group, the individual who stands at the pex or top of the community genealogy

(d) Totem                                            (iv) An animal or plant apical ancestor of a clan

Codes:

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (iii)       (i)         (ii)        (iv)

(B)       (iii)       (ii)        (i)         (iv)

(C)       (iv)       (i)         (ii)        (iii)

(D)       (iv)       (ii)        (i)         (iii)

Answer: (A)

 

48. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the code given below:

List – I                                                            List – II

(a) Food gathering                                          (i) Sedentary

(b) Settled cultivation                                     (ii) Nomadism

(c) Pastoralism                                                 (iii) Fallowing

(d) Shifting cultivation                                   (iv) Transhumance

Codes:

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (i)         (ii)        (iii)       (iv)

(B)       (ii)        (i)         (iv)       (iii)

(C)       (ii)        (i)         (iii)       (iv)

(D)       (iii)       (ii)        (iv)       (i)

Answer: (B)

 

49. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the code given below:

List – I                                                            List – II

(a) Katuleen Gongh                                        (i) Rampura

(b) A. C. Mayer                                               (ii) Kumbapetai

(c) A. R. Beals                                                (iii) Rampur

(d) M. N. Srinivas                                           (iv) Hattura Halli

Codes:

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (i)         (iii)       (ii)        (iv)

(B)       (ii)        (iii)       (iv)       (i)

(C)       (i)         (iii)       (iv)       (iii)

(D)       (iii)       (ii)        (iv)       (i)

Answer: (B)

 

50. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the code given below:

List – I                                                            List – II

(a) Ternifine                                                    (i) France

(b) Tatun                                                         (ii) Israel

(c) Swans Combe                                            (iii) England

(d) La Chapelle                                               (iv) Algeria

Codes:

(a)        (b)        (c)        (d)

(A)       (iv)       (ii)        (iii)       (i)

(B)       (ii)        (iv)       (iii)       (i)

(C)       (i)         (iii)       (ii)        (iv)

(D)       (iv)       (i)         (iii)       (ii)

 

Answer: (A)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Anthropology Paper 2

Year Wise NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved question Papers are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Paper
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2020 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2019 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2019 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2018 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2018 July
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2017 November
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2016 July
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2015 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2015 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2014 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2014 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2011 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2011 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2010 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2010 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2009 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2009 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2008 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2008 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2007 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2007 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2006 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2006 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2005 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2005 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.

If you have any questions about NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
Looking for NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 June.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjar2bZKVg-3o9wBxeFqwCZD2T0i8rS1lH8YEW2H_zx3Uvefn3uQMXmHerCipE1KIS8A4C6mBk8vEp5ybhm0tvBsINE-40q6FebvLBPkgeDRHLdteoqkEnXlK05kFgT_ZQew2e6HZcy3HHMJRutHFqu0J1QYaq1u0DFsh0TJ6G_HTGtN3waA_yzrEDJrw=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjar2bZKVg-3o9wBxeFqwCZD2T0i8rS1lH8YEW2H_zx3Uvefn3uQMXmHerCipE1KIS8A4C6mBk8vEp5ybhm0tvBsINE-40q6FebvLBPkgeDRHLdteoqkEnXlK05kFgT_ZQew2e6HZcy3HHMJRutHFqu0J1QYaq1u0DFsh0TJ6G_HTGtN3waA_yzrEDJrw=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-anthropology-paper-2-solved-question-paper-2012-june.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-anthropology-paper-2-solved-question-paper-2012-june.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content