NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December

Looking for NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.

NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December: To score better marks in the NTA UGC NET Anthropology Paper 2, you should have depth knowledge of the entire subject.

You can boost your preparation by referring to NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Question Paper 2012 December. It will give you information about the important chapters and concepts covered in all chapters.

You must have NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers along with the latest Anthropology Paper 2 Syllabus to enhance your semester exam preparation.

Here we provide you the complete guide on NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.

NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December

NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Papers are the best study materials to score good marks in the Anthropology Paper 2 exam.

Practicing these NTA UGC NET Anthropology Paper 2 previous year question papers assist the students in getting a clear idea about the question paper pattern and types of questions asked in the exam.

You can check the complete NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.


1. Process of evolution____

(A) Does not refer to changes in the genetic composition of population.

(B) Is a change in the genetic composition of the population?

(C) Is a static process.

(D) Does not refer to genetic mutations.

Answer: (B)

 

2. Immediate response on exposure to cold environment involves

(A) Thermogenesis

(B) Vasodilation

(C) Homeostasis

(D) Vasoconstriction

Answer: (D)

 

3. Peak height velocity during adolescence indicates:

(A) Intensity of spurt

(B) Rate of growth

(C) Timing of adolescent spurt

(D) All of the above

Answer: (D)

 

4. The progressional change from an undifferentiated state to highly specialized state is known as:

(A) Development

(B) Growth

(C) Maturation

(D) Regionalization

Answer: (A)

 

5. Who among the following feminist anthropologists gave the concept of “muted group” referring to women?

(A) H.L. Moore

(B) Sherry Ortner

(C) Edwin Ardener

(D) Eleanor Leacock

Answer: (C)

 

6. In her book “Pattern of Culture” Ruth Benedict discusses the cultures of:

(A) Zuni, Greek, Dobu

(B) Zuni, Omaha, Dobu

(C) Kwakintl, Dobu, Hopi

(D) Zuni, Kwakintl, Dobu

Answer: (D)

 

7. First hand personal study of local settings is referred to as

(A) Ethnology

(B) Ethno-science

(C) Ethnography

(D) Ethno-history

Answer: (C)

 

8. Unilineal Kin group is characterized by

(A) Their size

(B) Their corporate character

(C) Their utility in emergency situation

(D) Their amorphous character

Answer:(B)

 

9. Who among the following is a consanguineal kin?

(A) Father’s young brother

(B) Wife’s sister

(C) Wife’s brother

(D) Sister’s husband

Answer: (A)

 

10. Who among the following advocated a ‘four-fold approach’ that divided anthropology into cultural anthropology, physical anthropology, archaeology and linguistics?

(A) Bronislaw Malinowski

(B) Franz Boas

(C) A.R. Radcliffe Brown

(D) Marcel Mauss

Answer: (B)

 

11. Who among the following has made the statement?

“Anthropology is the science of human similarities and differences.”

(A) A.L. Krocbar

(B) A.R. Radcliffe Brown

(C) M.J. Herskowits

(D) Clyde Kluckhohn

Answer: (D)

 

12. What are the main tool types that characterise Upper Palaeolithic in Europe?

(A) Backed blades

(B) Chopper / Chopping

(C) Microliths

(D) Side scraper

Answer: (A)

 

13. Which one of the following research methods, is best suited to study the processual aspect of political organization?

(A) Key Informant Interview

(B) Extended Case Study Method

(C) Participant Observation

(D) Focus Group Discussion

Answer: (B)

 

14. The inheritance rule that makes the eldest child (usually the eldest son) the only heir.

(A) Primogeniture

(B) Ultimogeniture

(C) Equigeniture

(D) None of the above

Answer: (A)

 

15. Which one of the following best describes the custom by which a widower marries the sisters of the deseased wife?

(A) Sororate

(B) Levirate

(C) Polygyny

(D) Plural marriage

Answer: (A)

 

16. Levalloisean technique appears for the first time in which of the following cultural traditions?

(A) Azillo-Tardenoisean

(B) Aurignacian

(C) Maglamosean

(D) Acheulian

Answer: (D)

 

17. Which one of the following regions shows Stellenbosh culture?

(A) Western Europe.

(B) Central Europe.

(C) South Africa.

(D) East Africa.

Answer: (D)

 

18. Acheulian culture heralds the beginning of which of the following techniques?

(A) Block-on-block technique

(B) Cylinder hammer technique

(C) Pressure flaking technique

(D) Punching technique

Answer: (B)

 

19. Forensic Anthropology

(A) Is a field of applied physical anthropology.

(B) Specializes in identification of human skeleton remains for legal purposes.

(C) Specializes in identification of murder victims, age, sex and ethnicity.

(D) All of the above.

Answer: (D)

 

20. DNA molecule represents

(A) Single helix strand

(B) Double helix strand

(C) Triple helix strand

(D) None of the above

 

Answer: (B)

 

21. Who among the following wrote the book “Human Heredity”?

(A) A. Montagu

(B) R.H. Lowie

(C) E.A. Hoebel

(D) A.M. Brues

Answer: (A)

 

22. Natural selection accounts for

(A) Changes over a period of time.

(B) Progressive adaptation of organisms to environment.

(C) The production of differences recognized by systematics.

(D) All of the above.

Answer: (D)

 

23. Who among the following named Pithecanthropus?

(A) W. Howells

(B) E. Dubois

(C) E. Hooton

(D) F. Haeckel

Answer: (D)

 

24. Given below are two statements one is labelled as Assertion (A) and the other is labelled as Reason (R):

Assertion (A): In a population at genetic equilibrium, both gene and genotype frequencies remain constant from one generation to next.

Reason (R): Genetic equilibrium results in the presence of micro evolutionary forces.

Codes:

(A) (A) is correct, but (R) is false.

(B) Both (A) and (R) are correct.

(C) (A) is false, but (R) is correct.

(D) Both (A) and (R) are false.

Answer: (A)

 

25. Given below are two statements. One is labelled as Assertion (A) and the other is labelled as Reason (R):

Assertion (A): Anthropologists distinguish between the ‘family of orientation’ (formed when one marries and has children) and ‘family of procreation’ (the family in which one is born and grows up).

Reason (R): From individual’s point of view, the critical relationships are with spouse and children in the family of orientation and with parents and siblings in the family of procreation.

Based on the above statement choose the correct answer code:

Codes:

(A) Both (A) and (R) are correct

(B) (A) is correct and (R) is wrong

(C) (A) is wrong and (R) is correct

(D) Both (A) and (R) are wrong

Answer: (D)

 

26. Given below are two statements. One is labelled as Assertion (A) and the other is labelled as Reason (R):

Assertion (A): Early states are formed during chalcolithic period.

Reason (R): This was mainly possible for the rise of professionals.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are correct.

(B) Both (A) and (R) are incorrect

(C) (A) is correct, (R) is incorrect.

(D) (A) is incorrect, (R) is correct.

Answer: (A)

 

27. Given below are two statements, one is labelled as Assertion (A) and the other

Is labelled as Reason (R):

Assertion (A): State less societies lack in centralized political control.

Reason (R): Such societies rely primarily on generalized economic exchange to integrate members into the society.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are true and (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are true and (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, but (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (B)

 

28. Given below are two statements, one is labelled as Assertion (A) and the other is labelled as Reason (R):

Assertion (A): Secret societies are all male societies.

Reason (R): Secret initiation ceremonies provide social solidarity to secret societies.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are true (R) is the correct explanation of (A).

(B) Both (A) and (R) are true and (R) is not the correct explanation of (A).

(C) (A) is true, and (R) is false.

(D) (A) is false, but (R) is true.

Answer: (D)

 

29. Given below are two statements, one is labelled as Assertion (A) and the other

As Reason (R):

Assertion (A): A descent group is a permanent social unit in human society.

Reason (R): Members of a descent group claim their origin from a common ancestor, who may be mythical or human.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are false.

(B) (A) is false (R) is true.

(C) (A) is true, (R) is false.

(D) Both (A) and (R) are true.

Answer: (D)

 

30. Given below are two statements. One is labelled as Assertion (A) and the other is labelled as Reason (R):

Assertion (A): Matrilineal and Patrilineal descent are types of unilineal descent which is same as the ambilineal descent.

Reason (R): With matrilineal descent, people join the mother’s group automatically at birth and stay as members throughout life; with patrilineal descent, people automatically have life time membership in the father’s group.

Based on the above statements, choose the correct answer.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are Wrong.

(B) (A) is correct and (R) is wrong.

(C) (A) is wrong and (R) is correct.

(D) Both (A) and (R) are correct.

Answer: (C)

 

31. Given below are two statements, one is labelled as Assertion (A) and the other as Reason (R):

Assertion (A): Flake and blade tools are more advanced.

Reason (R): These provide the possibility of finer manipulation.

Codes:

(A) (A) is correct (R) is correct.

(B) (A) is incorrect (R) is correct.

(C) (A) is correct (R) is incorrect.

(D) Both (A) and (R) are incorrect.

Answer: (A)

 

32. Given below are two statements. One is labelled as Assertion (A) and the other is labelled as Reason (R):

Assertion (A): Goitre is prevalent among Himalayan populations.

Reason (R): People suffer from Goitre due to iodine deficiency.

Codes:

(A) Both (A) and (R) are false.

(B) (A) is correct, but (R) is false.

(C) (A) is false, but (R) is correct.

(D) Both (A) and (R) are correct.

Answer: (D)

 

33. Identify the correct sequence in the process of cell division:

(A) Metaphase – Prophase –Anaphase – Telophase

(B) Prophase – Metaphase –Anaphase – Telophase

(C) Anaphase – Telophase – Prophase – Metaphase

(D) Prophase – Anaphase –Metaphase – Telophase

Answer: (B)

 

34. Arrange the following anthropological studies in ascending chronological sequence.

I. League of Traquois

II. Trobriand Island study

III. Torres straight Expedition

IV. Yale-Cambridge Expedition

(A) I, II, III, IV

(B) I, III, II, IV

(C) II, IV, I, III

(D) IV, III, I, II

Answer: (B)

 

35. Choose the correct sequence of the following stone age tool types:

(A) Trapeze – Cleaver – Backed knife.

(B) Cleaver – Trapeze – Backed knife.

(C) Trapeze – backed knife – Cleaver.

(D) Cleaver – backed knife – Trapeze.

Answer: (D)

 

36. Identify the correct sequence designating sacred complex:

(A) Sacred Geography – Sacred Performance – Sacred Cluster

(B) Sacred Specialists – Sacred Zone – Sacred Centre

(C) Sacred Object – Sacred Cluster – Sacred Geography

(D) Sacred Geography – Sacred Performance – Sacred Specialist

Answer: (D)

 

37. Identify the correct sequence of economic organisation.

(A) Gathering and hunting – Fishing – Pastoralism – Cultivation

(B) Fishing – Gathering and hunting – Cultivation – Pastoralism

(C) Pastoralism – Cultivation – Gathering and hunting – Fishing

(D) Cultivation – Pastoralism – Fishing – Gathering and hunting

Answer: (A)

 

38. Choose the correct sequence of cultural tradition:

(A) Mousterian – Acheulian – Magdalenian

(B) Magdalenian – Acheulian – Mousterian

(C) Acheulian – Mousterian – Magdalenian

(D) Acheulian – Magdalenian – Mousterian

Answer: (C)

 

39. Identify the correct sequence in ascending order of human evolution:

(A) Anthropoidea – Hominoidea – Cattarrhini – Hominidac

(B) Anthropoidea – Cattarrhini – Hominoidea – Hominidac

(C) Hominidac – Hominoidea – Cattarrhini – Anthropoidea

(D) Hominoidea – Anthropoidea – Cattarrhini – Hominidac

Answer: (B)

 

40. Identify the correct sequence in ascending order.

(A) Palaeocene – Eocene – Oligocene – Miocene

(B) Miocene – Palaocene –Oligocene – Eocene

(C) Palaeocene – Oligocene – Eocene – Miocene

(D) Eocene – Miocene – Palaeocene – Oligocene

Answer: (A)

 

41. Identify the correct sequence in the pathway of gene expression:

(A) DNA – RNA transcript –mRNA – Protein

(B) RNA transcript – DNA – Protein – mRNA

(C) MRNA – RNA transcript – DNA – Protein

(D) DNA – mRNA – RNA transcript – Protein

Answer: (A)

 

42. Identify the correct sequence of Key Neandertal fossil discoveries by chronology in descending order:

(A) Tabun – Shanidar – La – Chapelle

(B) Shanidar – La – Chapelle – Tabun

(C) Shanidar – Tabun – La – Chapelle

(D) Tabun – La – Chapelle – Shanider

Answer: (A)

 

43. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the code given below:

List-I                                                   List-II

a. Hb S                                                i. Micro evolutionary force

b. Hb E                                                ii. Africa

c. Thalasaemia                                     iii. S.E. Asia

d. Migration                                        iv. Greece

Codes:

      a b c d

(A) ii i iv iii

(B) iii iv ii i

(C) iv i ii iii

(D) ii iii iv i

Answer: (D)

 

44. Match an item in List – I with an item in List – II. Use the code given below:

List-I                           List-II

a. 11. 9. 7.                   i. Finger

b. Hypothenar                         ii. Triradius

c. Angle atd                iii. Palm

d. Pattern type                        iv. Main line

Codes:

      a b c d

(A) iv i iii ii

(B) ii i iv iii

(C) ii iv i iii

(D) iv iii ii i

Answer: (D)

 

45. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the codes given below:

List-I                                       List-II

(Pheno type)                            (Geno type)

a. Blood group A                    i. OO

b. Blood group B                    ii. AA, AO

c. Blood group O                    iii. AB

d. Blood group AB                 iv. BB, BO

Codes:

      a b c d

(A) i iv iii ii

(B) i iii ii iv

(C) ii i iv iii

(D) ii iv i iii

Answer: (D)

 

46. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the codes given below:

List-I                                       List-II

a. Occipital bones                    i. Fore arm

b. Maxilla                                ii. Lower limb

c. Tibia                                    iii. Cranial part

d. Radius                                 iv. Facial part

Codes:

      a b c d

(A) ii i iv iii

(B) ii i iii iv

(C) iii iv ii i

(D) iv i ii iii

Answer: (C)

 

47. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the codes given below:

List-I                                       List-II

a. Hunting-Gathering              i. Lower Palaeolithic

b. Fishing-Fowling                  ii. Mesolithic

c. Farming                               iii. Neolithic

d. Large game hunting            iv Upper Palaeolithic

Codes:

      a b c d

(A) i ii iii iv

(B) ii iii iv i

(C) iv ii iii i

(D) iii iv i ii

Answer: (A)

 

48. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the codes given below:

List-I                                                   List-II

a. Leavalloise technique                      i. Solutrean culture                                         

b. End scraper                                                 ii. Achenliam culture

c. Denticulate                                      iii. Mousterian

d. Laurel leaf                                       iv. Magdaelenian

Codes:

      a b c d

(A) ii iv iii i

(B) i ii iv iii

(C) ii iii iv i

(D) iv ii i iii

Answer: (A)

 

49. Match an item in List-I with an item in List-II. Use the codes given below:

List-I                           List-II

a. Bushman                 i. Fishing

b. Nuer                        ii. Gathering

c. Kwakitul                 iii. Horticulturists

d. Kujkuru                   iv. Pastoralism

Codes:

      a b c d

(A) i iii ii iv

(B) iv iii i ii

(C) iii ii iv i

(D) ii iv i iii

Answer: (D)

 

50. Which one of the following is NOT correctly matched?

(A) Taboo – Prohibition backed by supernatural sanction

(B) Shaman - A part-time religious practitioner who mediates between ordinary people and supernatural beings and forces

(C) Animism - Belief in souls

(D) Communitas - The critically important marginal or in between phase of a rite of passage

 

Answer: (D)


 

Year Wise UGC NET Previous Year Question Papers Solved Anthropology Paper 2

Year Wise NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved question Papers are given below.

Download Year Wise NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Paper
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2020 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2019 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2019 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2018 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2018 July
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2017 November
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2016 July
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2015 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2015 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2014 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2014 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 September
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2013 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2011 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2011 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2010 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2010 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2009 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2009 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2008 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2008 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2007 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2007 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2006 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2006 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2005 June
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2005 December
UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2004 December

We have covered the NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.

If you have any questions about NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Papers, please let us know in the comment section.

COMMENTS

Name

NTA UGC NET Adult Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Anthropology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Arab Culture and Islamic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Archaeology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Commerce Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Literature Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Comparative Study of Religions Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Computer Science and Applications Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Criminology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Defence and Strategic Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Economics Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Electronic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET English Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Environmental Sciences Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Folk Literature Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Forensic Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Geography Solved Question Papers,10,NTA UGC NET History Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Home Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Human Rights and Duties Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Indian Culture Solved Question Papers,10,NTA UGC NET International and Area Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Labour Welfare Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Law Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Library and Information Science Solved Question Papers,40,NTA UGC NET Linguistics Solved Question Papers,9,NTA UGC NET Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Mass Communication and Journalism Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Museology and Conservation Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Music Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Paper 1 Solved Question Papers,30,NTA UGC NET Performing Arts Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Philosophy Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Physical Education Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Political Science Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Population Studies Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Psychology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Public Administration Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Medicine and Community Health Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Social Work Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Sociology Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tourism Administration and Management Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Tribal and Regional Languages Solved Question Papers,8,NTA UGC NET Visual Art Solved Question Papers,10,NTA UGC NET Women Studies Solved Question Papers,10,UGC NET Answer Key,82,UGC NET Books,82,UGC NET Exam,99,UGC NET Question Papers With Solutions,83,UGC NET Subjects,1,UGC NET Syllabus,82,Year Wise Solved NTA UGC NET Question Papers,82,
ltr
item
My Exam Notification - Free UGC NET Guide: NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December
Looking for NTA UGC NET Anthropology Paper 2 Solved Question Paper 2012 December? Here get Paper 2 Solved Question Paper 2012 December.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj-lmkg50ix0jDsyRBkm-TyheYmBVoafELROpCoc2Sh8_Yhyeqa8I7GyAUwG9F9SKhYOR6rmui44Dup1e2PAgcPYkItyM3ONTb8woJ3OYnfkgdL42Mr_-8TCbKoWPBPq2oi-7ln5XEQ0v3bQ21X8HXdQHktWorNoQVkz9K_8aAIxk_FPJZIJKqRWqlyVQ=w320-h192
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj-lmkg50ix0jDsyRBkm-TyheYmBVoafELROpCoc2Sh8_Yhyeqa8I7GyAUwG9F9SKhYOR6rmui44Dup1e2PAgcPYkItyM3ONTb8woJ3OYnfkgdL42Mr_-8TCbKoWPBPq2oi-7ln5XEQ0v3bQ21X8HXdQHktWorNoQVkz9K_8aAIxk_FPJZIJKqRWqlyVQ=s72-w320-c-h192
My Exam Notification - Free UGC NET Guide
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-anthropology-paper-2-solved-question-paper-2012-december.html
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/
https://www.myexamnotification.com/2022/05/nta-ugc-net-anthropology-paper-2-solved-question-paper-2012-december.html
true
354141229938201693
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content